lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 300 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Dobra to ja zapytam. Oprócz tego ze ją wybitnie prześwietliłem i cała jest zółto-świecąca to coś jeszcze tu spaprałem?
http://galeria.starachowicki.net/main.php?g2_itemId=222
pierwsze co sie rzuca w oczy to za dużo magnety jak na moj gust i moze przestrzeni nad głową ale to juz jaki sie komu widzi
bo tak to calkiem sympatycznie mniej wchodze ale chyba do tej pory najlepsze co wrzuciłeś tu
Konto usunięte: Jak widać póki co kiepsko wypadam w starciu z ostrym światłem słonecznym, trzeba popracować :D
bez 2 zdan mizernie dobieraj w takim razie warunki do umiejetności bo tych za wiele nie ma
odradzałbym robienie w tak ostrym swietle na początek
joker4444: bez 2 zdan mizernie dobieraj w takim razie warunki do umiejetności bo tych za wiele nie ma
odradzałbym robienie w tak ostrym swietle na początek
Widzisz, tylko w przeciwniestwie do takich jak Ty, co to wyzej sr... niz d... maja, znalazło sie dwóch z doświadczeniem, którzy poradzili mi co poprawić, i zrobili to konkretnie. A chyba prosiłem wyżej, że jak się nie ma nic do powiedzenia, to aby nie zabierać głosu.
Konto usunięte: Widzisz, tylko w przeciwniestwie do takich jak Ty, co to wyzej sr... niz d... maja, znalazło sie dwóch z doświadczeniem, którzy poradzili mi co poprawić, i zrobili to konkretnie. A chyba prosiłem wyżej, że jak się nie ma nic do powiedzenia, to aby nie zabierać głosu.
napisali wszystko co bylop w temacie mialem to skopiowac
a Tysie tyroche z wypowiedziami ogarnij bo poziom wypowiedzi twoich i kultury jest jeszcze duzo ponizej fotograficznego
joker4444: napisali wszystko co bylop w temacie mialem to skopiowac
a Tysie tyroche z wypowiedziami ogarnij bo poziom wypowiedzi twoich i kultury jest jeszcze duzo ponizej fotograficznego
Nie chodzi o kopiowanie czy nie kopiowanie tego co zostało powiedziane, ale z całym szacunkiem rady typu "daruj sobie to bo jesteś marny" tym bardziej g. pomagają. Podziękował za taką pomoc. O moją kulturę się nie martw, przy okazji, z całym szacunkiem ale ogarnij trochę interpunkcję i literówki, bo po prostu ciężko się czyta ;)
Konto usunięte: Nie chodzi o kopiowanie czy nie kopiowanie tego co zostało powiedziane, ale z całym szacunkiem rady typu "daruj sobie to bo jesteś marny" tym bardziej g. pomagają. Podziękował za taką pomoc. O moją kulturę się nie martw, przy okazji, z całym szacunkiem ale ogarnij trochę interpunkcję i literówki, bo po prostu ciężko się czyta ;)
niestety czesto korzystam z mobilnego dostepu do neta przez palmphona
pozostaje sie przyzwyczaić ;)

nowe ;D "kolumna" krzywa, bo to pomnik jest ten o : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0e/Pomnik_Armii_Pozna%C5%84_Pozna%C5%84.jpg/800px-Pomnik_Armii_Pozna%C5%84_Pozna%C5%84.jpg
No to drugie podejście. Lepiej, gorzej, tak samo? Ponownie wszelkie konkretne rady i uwagi mile widziane. Jak wypadają kadry?
1.
http://a.imageshack.us/img18/8787/dsc1175s.jpg
2.
3.
Jeżeli coś za jasne/za ciemne to też proszę o info, niestety pracuję na gównianym ekranie laptopa i to co u mnie wygląda OK, nie koniecznie musi tak wypadać w rzeczywistości ;)
Siemasz flo :) Bardzo ładne światło i fajny retusz. Jedyne co mnie gryzie w oczy to zmarszczki na szyi i spojrzenie modelki (takie bez pasji i emocji, jedno oko na Maroko, a drugie na Kaukaz).
Zanim przejdę do konkretnego omawiania, to chciałbym podkreślić, że według mnie powinieneś ćwiczyć na dziewczynach, które mają jakiekolwiek predyspozycje do tego fachu. Kompletnie nietrafiona ,,modelka".
1 ---> Zdjęcia ,,torowe" już dawno mi się przeżarły. Zwykłe bez szału, popracuj nad światłem (spójrz na twarz - rękę - nogę - wszystko ma inny kolor).
2 ---> Krzywizna. Całe zdjęcie leci na prawą stronę. Patrząc na to zdjęcie, mam wrażenie, że modelka ogląda swoją piętę. Pewnie robiłeś przy naturalnym oświetleniu bez żadnego dodatkowego sprzętu. Głowa w dół i automatycznie mniej światła na twarzy (jeszcze raz apeluje - blenda! :D).
3 ---> Kadr - ała (za szeroko)! Przejaranie - ała! Poćwicz podstawy, dopiero potem eksperymenty. Złowieszcze dziurki nosowe chcą pochłonąć czytelników forum o_O~!
Konto usunięte: Zanim przejdę do konkretnego omawiania, to chciałbym podkreślić, że według mnie powinieneś ćwiczyć na dziewczynach, które mają jakiekolwiek predyspozycje do tego fachu. Kompletnie nietrafiona ,,modelka".
No ciezko w tych sprawach, ale ciągle szukam ;)
Teraz cosik lepiej?

Sprzęt - tak, właśnie planuję pomyśleć nad sztucznym oświetleniem, na pierwszy ogień pójdzie sabinka, już to powinno wiele pomóc. Dzięki ponownie za opinie.