Farida
Farida
  11 травня 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  4 серпня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

Nie podoba mi się. Odbicie w okularach, ucięty bark, nienaturalny wyraz twarzy i te czoło :ninja:
stopofan89
stopofan89
  4 серпня 2010
Dolny
Dolny:

Pierwsze jakby bardzo zaszumione, chyba ze to celowa obróbka, ale moim zdaniem lepiej bylo by bez tego. No i troche nie ma co przyciagnac mojej uwagi... Drzewo po lewej tez jakos nie gra.

W drugim hmm... bardziej by sie nadawalo na klimatyczne zdjecie kolejowe, gdyby wywalic modelke... Komin po prawej bym ucial kompletnie, po lewej za to przydalo by sie pokazac ta konstukcje nad wagonami. No ale to moje zdanie :)

Gdybym mial wybierac z tych dwoch, to zdecydowanie jednak dwójeczka.
Dolny
Dolny
  4 серпня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwsze jakby bardzo zaszumione, chyba ze to celowa obróbka, ale moim zdaniem lepiej bylo by bez tego. No i troche nie ma co przyciagnac mojej uwagi... Drzewo po lewej tez jakos nie gra.

celowe.

Konto usunięte
Konto usunięte: W drugim hmm... bardziej by sie nadawalo na klimatyczne zdjecie kolejowe, gdyby wywalic modelke... Komin po prawej bym ucial kompletnie, po lewej za to przydalo by sie pokazac ta konstukcje nad wagonami. No ale to moje zdanie :) Gdybym mial wybierac z tych dwoch, to zdecydowanie jednak dwójeczka.

dziękuje za uwagę :)
snjeszqa
snjeszqa
  4 серпня 2010
Dolny
Dolny:

2 zdjecie, fajnie jej ten slup z glowy wychodzi:rotfl:
Flo
Flo
  4 серпня 2010

portrecisko sprzed kilku dni, model znany już
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  4 серпня 2010
Flo
Flo: portrecisko sprzed kilku dni, model znany już

podoba mi sie :)
spioch
spioch
  5 серпня 2010
joker4444
joker4444: podoba mi sie :)

Model czy zdjęcie :P (żart)
Dolny
Dolny
  5 серпня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: 2 zdjecie, fajnie jej ten slup z glowy wychodzi

to nie jest słup tylko dźwig ;d
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  5 серпня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: joker4444:podoba mi sie :) Model czy zdjęcie :P (żart)

zdjecie :P
a model tez widac wie jak sie przed obiektywem zachowac co latwe nie jest, moektorzy to maja inni nie nauczyc sie tego trudno
Flo
Flo
  5 серпня 2010

to jeszcze jedno ;)

poike
poike
  5 серпня 2010
Flo
Flo: to jeszcze jedno ;)

fajne, ale moim zdaniem lepiej by wyglądało, gdyby nie zostało tak ucięte z lewej strony
Metaluga
Metaluga
  5 серпня 2010
Flo
Flo: to jeszcze jedno ;)

Ogólnie to do Twoich zdjęć, praktycznie żadnych zastrzeżeń nie mam.
Tego modela oglądałam już też sporo razy, wie jak pozować, dobrze dobiera mimikę twarzy i jest charakterystyczny.
Zdjęcia fajne, tylko na tym drugim tak jak poike mówiła, wyglądałoby chyba lepiej gdyby było mniej ucięte z lewej.
Poza tym, oba świetne. :-)
Flo
Flo
  5 серпня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: fajne, ale moim zdaniem lepiej by wyglądało, gdyby nie zostało tak ucięte z lewej strony

Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie to do Twoich zdjęć, praktycznie żadnych zastrzeżeń nie mam. Tego modela oglądałam już też sporo razy, wie jak pozować, dobrze dobiera mimikę twarzy i jest charakterystyczny. Zdjęcia fajne, tylko na tym drugim tak jak poike mówiła, wyglądałoby chyba lepiej gdyby było mniej ucięte z lewej. Poza tym, oba świetne. :-)

dziękuję ;) właśnie mam problem z kadrowaniem siedzących osób, muszę popracować nad tym ;))
Metaluga
Metaluga
  5 серпня 2010
Flo
Flo: dziękuję ;) właśnie mam problem z kadrowaniem siedzących osób, muszę popracować nad tym ;))

W końcu jako nieliczna z wszystkich tutaj potrafisz się do czegoś przyznać,
bo cała reszta (pomijając parę osób) uważa się za wielkie guru.
I czekam na te fotoblogowe nowości. :D
SergiuszM
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
SergiuszM
  5 серпня 2010

mi się większość prac flo podoba, i zaliczam do tego te 2 wyżej zdjęcia