lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 297 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Pierwsze jakby bardzo zaszumione, chyba ze to celowa obróbka, ale moim zdaniem lepiej bylo by bez tego. No i troche nie ma co przyciagnac mojej uwagi... Drzewo po lewej tez jakos nie gra.
W drugim hmm... bardziej by sie nadawalo na klimatyczne zdjecie kolejowe, gdyby wywalic modelke... Komin po prawej bym ucial kompletnie, po lewej za to przydalo by sie pokazac ta konstukcje nad wagonami. No ale to moje zdanie :)
Gdybym mial wybierac z tych dwoch, to zdecydowanie jednak dwójeczka.
Konto usunięte: Pierwsze jakby bardzo zaszumione, chyba ze to celowa obróbka, ale moim zdaniem lepiej bylo by bez tego. No i troche nie ma co przyciagnac mojej uwagi... Drzewo po lewej tez jakos nie gra.
celowe.
Konto usunięte: W drugim hmm... bardziej by sie nadawalo na klimatyczne zdjecie kolejowe, gdyby wywalic modelke... Komin po prawej bym ucial kompletnie, po lewej za to przydalo by sie pokazac ta konstukcje nad wagonami. No ale to moje zdanie :)
Gdybym mial wybierac z tych dwoch, to zdecydowanie jednak dwójeczka.
dziękuje za uwagę :)
Ogólnie to do Twoich zdjęć, praktycznie żadnych zastrzeżeń nie mam.
Tego modela oglądałam już też sporo razy, wie jak pozować, dobrze dobiera mimikę twarzy i jest charakterystyczny.
Zdjęcia fajne, tylko na tym drugim tak jak poike mówiła, wyglądałoby chyba lepiej gdyby było mniej ucięte z lewej.
Poza tym, oba świetne. :-)
Konto usunięte: fajne, ale moim zdaniem lepiej by wyglądało, gdyby nie zostało tak ucięte z lewej strony
Konto usunięte: Ogólnie to do Twoich zdjęć, praktycznie żadnych zastrzeżeń nie mam.
Tego modela oglądałam już też sporo razy, wie jak pozować, dobrze dobiera mimikę twarzy i jest charakterystyczny.
Zdjęcia fajne, tylko na tym drugim tak jak poike mówiła, wyglądałoby chyba lepiej gdyby było mniej ucięte z lewej.
Poza tym, oba świetne. :-)
dziękuję ;) właśnie mam problem z kadrowaniem siedzących osób, muszę popracować nad tym ;))