Farida
Farida
  11 травня 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
razotka
razotka
  19 серпня 2010
SergiuszM
SergiuszM: SergiuszM

a mi się tylko ostatnie podoba :P
Flo
Flo
  19 серпня 2010
SergiuszM
SergiuszM: SergiuszM

miszcz :zakochany:

a ode mnie jeszcze jedno z tej samej serii:
poike
poike
  20 серпня 2010
Flo
Flo: a ode mnie jeszcze jedno z tej samej serii:

modelka ładna, tylko jej mina w stylu 'rób szybciej te zdjęcie' do mnie nie przemawia :P
oskar
oskar
  20 серпня 2010
Flo
Flo: a ode mnie jeszcze jedno z tej samej serii:

Jak To jakaś Twoja kuzynka! to zostaniemy rodziną:>
Flo a tak serio. Nie masz moze jakieś koleżanki w loczkach?:>
Zrobiła byś sesje jakiemuś barankowi:>
NacpanaToObAxD
NacpanaToObAxD
  20 серпня 2010

Witam.. przy okazji chciałabym sie spytać , czy była by możliwość umówienia się na sesje i ile mniej więcej by ona kosztowała ? jakby był jakiś fotograf z Dolnego śląska prosze dać znać.:) dziękuje:)

joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  20 серпня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

proponuje Ci zalozyc konto np na maxmodels ktos sie znajdzie ;)
NacpanaToObAxD
NacpanaToObAxD
  20 серпня 2010

dzięki za rade.:)

stopofan89
stopofan89
  20 серпня 2010

No to podejście numer 3. Mam nadzieję że jest lepiej, niestety nadal żadnego "wspomagacza" oświetleniowego. Jak zwykle, komentarze mile widziane :D

1.

2.

3.

razotka
razotka
  20 серпня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: No to podejście numer 3. Mam nadzieję że jest lepiej, niestety nadal żadnego "wspomagacza" oświetleniowego. Jak zwykle, komentarze mile widziane :D

Dlaczego pierwsze i drugie tak rozmyte? :woot:
stopofan89
stopofan89
  20 серпня 2010

Co dokładnie masz na myśli?

poike
poike
  20 серпня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Co dokładnie masz na myśli?

chyba chodzi jej o rozmycie skóry : >

Konto usunięte
Konto usunięte: No to podejście numer 3. Mam nadzieję że jest lepiej, niestety nadal żadnego "wspomagacza" oświetleniowego. Jak zwykle, komentarze mile widziane :D

lepsze prace, ale moim zdaniem zdjęcia są na prawdę super ciekawe, gdy nie tylko fotograf się angażuje, ale i wizażysta, stylista.
w trzecim kadr coś mi nie pasuje, nóżka ucięta i ten badyl w tle..
joker4444
joker4444
  20 серпня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

fajna miales modelke ale z taka stylizacja to raczej widzialbym ja gdzies w mieście a nie w parku

wyostrzyles te zdjecia po zmniejszeniu .....mam wrazenie ze nie ?:woot:

3 w ogole nie trafia
2 jak juz taka pozycja to ciasniej zdecydowanie raczej poziomo i bardziej o 2 plan zadbalbym bo przez to drzewo to "leci" zdjecie w prawo
stopofan89
stopofan89
  20 серпня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: lepsze prace, ale moim zdaniem zdjęcia są na prawdę super ciekawe, gdy nie tylko fotograf się angażuje, ale i wizażysta, stylista.

Tutaj masz z pewnością rację, jednak najpierw muszę ogarnąć sam siebie, dopiero potem będę próbował angażować innych ;)

joker4444
joker4444: fajna miales modelke ale z taka stylizacja to raczej widzialbym ja gdzies w mieście a nie w parku

Jeszcze będę z nią współpracował i mam zamiar zrobić coś ciekawszego, ta sesja była trochę chaotyczna - długa historia.

Dobra, jedno wylatuje, dwa poprawione. Przyznaję że troche mnie w PSie poniosło, heh.

1.

2. @joker4444 poziomo nie da rady, da rade ciaśniej ;)
Flo
Flo
  20 серпня 2010

pozwoliłam sobie tak prowizorycznie ;) zwracaj uwagę na takie szczegóły, bo są irytujące ;)
joker4444
joker4444
  21 серпня 2010
Flo
Flo: pozwoliłam sobie tak prowizorycznie ;) zwracaj uwagę na takie szczegóły, bo są irytujące ;)

:mrgreen: plaze topless w polsce niestaty malo popularne sa :D

Konto usunięte
Konto usunięte:

a ten bokeh to z 50 1.8 ?