lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 304 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Witam.. przy okazji chciałabym sie spytać , czy była by możliwość umówienia się na sesje i ile mniej więcej by ona kosztowała ? jakby był jakiś fotograf z Dolnego śląska prosze dać znać.:) dziękuje:)
No to podejście numer 3. Mam nadzieję że jest lepiej, niestety nadal żadnego "wspomagacza" oświetleniowego. Jak zwykle, komentarze mile widziane :D
1.
2.
3.
chyba chodzi jej o rozmycie skóry : >
Konto usunięte: No to podejście numer 3. Mam nadzieję że jest lepiej, niestety nadal żadnego "wspomagacza" oświetleniowego. Jak zwykle, komentarze mile widziane :D
lepsze prace, ale moim zdaniem zdjęcia są na prawdę super ciekawe, gdy nie tylko fotograf się angażuje, ale i wizażysta, stylista.
w trzecim kadr coś mi nie pasuje, nóżka ucięta i ten badyl w tle..
fajna miales modelke ale z taka stylizacja to raczej widzialbym ja gdzies w mieście a nie w parku
wyostrzyles te zdjecia po zmniejszeniu .....mam wrazenie ze nie ?

3 w ogole nie trafia
2 jak juz taka pozycja to ciasniej zdecydowanie raczej poziomo i bardziej o 2 plan zadbalbym bo przez to drzewo to "leci" zdjecie w prawo
Konto usunięte: lepsze prace, ale moim zdaniem zdjęcia są na prawdę super ciekawe, gdy nie tylko fotograf się angażuje, ale i wizażysta, stylista.
Tutaj masz z pewnością rację, jednak najpierw muszę ogarnąć sam siebie, dopiero potem będę próbował angażować innych ;)
joker4444: fajna miales modelke ale z taka stylizacja to raczej widzialbym ja gdzies w mieście a nie w parku
Jeszcze będę z nią współpracował i mam zamiar zrobić coś ciekawszego, ta sesja była trochę chaotyczna - długa historia.
Dobra, jedno wylatuje, dwa poprawione. Przyznaję że troche mnie w PSie poniosło, heh.
1.

2. @joker4444 poziomo nie da rady, da rade ciaśniej ;)