pinkrose
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 1
pinkrose
  21 квітня 2017 (pierwszy post)

czy to normalne że facet zostawia dziewczynę bo jest za idealna i nie daje mu powodów do zazdrości?

Quentos
Quentos
  3 травня 2017
MzM
MzM: Quentos: i co to za argument o tym IQ, leżę.Udostępnię Ci moje pw to zobaczysz IQ tego pana :) Tylko prostaczki zadawać się będą z takim prostakiem. Znalazł swój swego wśród jego znajomych....:)

O nie! Proszę mi tego oszczędzić :P
MzM
MzM
  3 травня 2017
Quentos
Quentos: O nie! Proszę mi tego oszczędzić :P

właściwa decyzja :)
LukaszAlechnowicz
LukaszAlechnowicz
  6 травня 2017
pinkrose
pinkrose: czy to normalne że facet zostawia dziewczynę bo jest za idealna i nie daje mu powodów do zazdrości?

A może on znudził się Tobą , i wymienia na nową zabawkę .
WaldemarSc
WaldemarSc
  7 травня 2017

Wszyscy są siebie warci i kobiety i mrzczyzni

WaldemarSc
WaldemarSc
  7 травня 2017

Nie ma winnych

WaldemarSc
WaldemarSc
  7 травня 2017

Jak kobieta jest w związku i innemu nogi rozkłada to czyja to wina?

WaldemarSc
WaldemarSc
  7 травня 2017

70% jest takich

WaldemarSc
WaldemarSc
  7 травня 2017

500 plus jest

WituchRDG
WituchRDG
  7 травня 2017
pinkrose
pinkrose: czy to normalne że facet zostawia dziewczynę bo jest za idealna i nie daje mu powodów do zazdrości?

Takd83dde04
mrukowski
mrukowski
  8 травня 2017
pinkrose

Nie ma ideałów, więc facet wietrzy podstęp i daje nogę, zanim kobieta pokaże swoje prawdziwe oblicze.
Cloud1987Pl
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 1
Cloud1987Pl
  9 травня 2017

Jeżeli o mnie chodzi nigdy bym nie zostawił dziewczyny i to nie każdy facet jest idealny tu się zgodze zależy na kogo się trafi są tacy co lubią sporo wypić a i tacy co piją z umiarem i lubią dobrą zabawe jeżeli o mnie chodzi to jestem czasem zazdrosny ale to jak widział bym swoją dziewczyne blisko innego faceta obecnie nie mam dziewczyny więc szukam se.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.