pinkrose
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 1
pinkrose
  21 квітня 2017 (pierwszy post)

czy to normalne że facet zostawia dziewczynę bo jest za idealna i nie daje mu powodów do zazdrości?

MzM
MzM
  29 квітня 2017
pinkrose
pinkrose: czy to normalne że facet zostawia dziewczynę bo jest za idealna

Są całkiem zdrowi na ciele i umyśle. Określenia"pani/pan idealna/idealny" używa się b. często sarkastycznie/ironicznie wobec tych kobiet/mężczyzn którzy, nie potrafią przymknąć oko na drobne uchybienia w zachowaniu i życiu codziennym swoich partnerow. Często takie utyskiwania kończą się awanturami, a w konsekwencji rozstaniem, bo na dłuższą metę życie z kimś takim staje się nie do wytrzymania

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale moim zdaniem trochę zazdrości powinno być .

A moim zdaniem, nie powinno być jej w ogóle. Próba wywołania uczucia zazdrości, to chęć poniżenia drugiej osoby i pokazania mu, że jest ktoś, kto w czymś jest, lub może być od niego lepszy. Niestety, ale według mnie, nie tędy droga.
Belormoroth
Reputacja: -12 | BluzgometrTM: 34572
Belormoroth
  1 травня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: może też będziesz nazwana zdrową.

Widze ze wierzysz w latajace krowy :rotfl:

@topic rzucil Cie bo jestes idealna? Debil ale nie kazdy facet taki jest.
Ja kilka razy uslyszalem "jestes dla mnie za dobry" i "nie zasluguje na ciebie" po czym yeb i zerwanie :ziober2:
To nie znaczy ze kazda jest taka. Nie uogolniaj :woot:
Ps. Chcialem dac tak dalem nie (jakos) kocham ta aplikacje mobilna :mrgreen:
Do not be sad because of people...

They will all die...
Zibi01
Zibi01
  1 травня 2017

Pokażcie mi babe co podłączy kran , zamontuje instalacje elektryczną w całym domu,położy boazerie w domu,podłączy piec gazowy,naprawi junkers. Tak , tak IQ baby równe IQ faceta chyba w snach.Tak se to tłumaczcie.

CuteNinja
CuteNinja
  1 травня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: IQ baby równe IQ faceta

Obawiam się, że nie chciałabym mieć IQ choćby zbliżonego do Twojego d83dde0f
Konto usunięte
Konto usunięte: podłączy kran , zamontuje instalacje elektryczną w całym domu,położy boazerie w domu,podłączy piec gazowy,naprawi junkers

To kwestia umiejętności technicznych, nie ma nic wspólnego z intelektem. A kobiety, zaręczam Ci, też potrafią podłączyć kran czy położyć boazerię. A nawet niektóre latają w kosmos.
Zibi01
Zibi01
  1 травня 2017

Dzięki treningom mężczyzn,może i latają co do spraw technicznych-kobiet które sobie z tym radzą jest jedna na milion i to akurat nie jesteś Ty-mamy widzisz wspólnych znajomych ale masz za małe IQ żeby nawet to zauważyć.Dziękuje.

CuteNinja
CuteNinja
  1 травня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: mamy widzisz wspólnych znajomych

To dopiero argument d83ddc0d
Konto usunięte
Konto usunięte: kobiet które sobie z tym radzą jest jedna na milion

Oczywiście przestudiowałeś kilka badań w tym kierunku i wiesz o czym piszesz, prawda? I jesteś w stanie podlinkować mi statystyki jak mniemam, w końcu dla kogoś z takim ilorazem inteligencji to nie powinien być żaden kłopot.
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziękuje.

Nie ma za co! :D
Zibi01
Zibi01
  1 травня 2017

Podlinkować? No i odpowiem wprost - No pokaż te swoje IQ ! Gdzie ono zatem jest?

Zibi01
Zibi01
  1 травня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Zibi01: mamy widzisz wspólnych znajomych To dopiero argument Zibi01: kobiet które sobie z tym radzą jest jedna na milion Oczywiście przestudiowałeś kilka badań w tym kierunku i wiesz o czym piszesz, prawda? I jesteś w stanie podlinkować mi statystyki jak mniemam, w końcu dla kogoś z takim ilorazem inteligencji to nie powinien być żaden kłopot. Zibi01: Dziękuje. Nie ma za co! :D

Zwróć uwagę jeszcze jaką reputacje masz na Fotce-oto widzisz cała ocena Ciebie-ba! powiem więcej....Nie wystawiona prze mnie ale przez zupełnie inne osoby to raz,dwa,zdaje sie brakuje Ci inteligencji...To gdzie te Twoje IQ że linków Ci potrzeba? Aż tak nisko upadłaś? Mówiłem Ci że Twoje IQ jest równe zeru? -Nie? No to nadrabiam-teraz to mówie.
Belormoroth
Reputacja: -12 | BluzgometrTM: 34572
Belormoroth
  2 травня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Podlinkować? No i odpowiem wprost - No pokaż te swoje IQ ! Gdzie ono zatem jest?

w prywatnych wiadomosciach. Cute jest bardzo inteligentna wiec sie odizoluj :ziew:

Konto usunięte
Konto usunięte: Zwróć uwagę jeszcze jaką reputacje masz na Fotce-oto widzisz cała ocena Ciebie-ba! powiem więcej....Nie wystawiona prze mnie ale przez zupełnie inne osoby to raz,dwa,zdaje sie brakuje Ci inteligencji...To gdzie te Twoje IQ że linków Ci potrzeba? Aż tak nisko upadłaś? Mówiłem Ci że Twoje IQ jest równe zeru? -Nie? No to nadrabiam-teraz to mówie.

Kretyn no kretyn boze widzisz i nie grzmisz :zonk:
Do not be sad because of people...

They will all die...
MzM
MzM
  2 травня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Zwróć uwagę jeszcze jaką reputacje masz na Fotce-oto widzisz cała ocena Ciebie-ba! powiem więcej....Nie wystawiona prze mnie ale przez zupełnie inne osoby to raz,dwa,zdaje sie brakuje Ci inteligencji...To gdzie te Twoje IQ że linków Ci potrzeba? Aż tak nisko upadłaś? Mówiłem Ci że Twoje IQ jest równe zeru? -Nie? No to nadrabiam-teraz to mówie.

Zbysiu, no ja normalnie zwróciłam na ciebie uwagę xD No bo ty taki zdolny jesteś, że aż boję się zapytać ile ty dzieci przez usb na fotce narobiłeś xD o kierfa wielki i stary jak brzoza a głupi jak koza. Straciłam wiarę w rozum i zdrowy rozsądek użytkowników internetu :)
Quentos
Quentos
  3 травня 2017

Intrygujący wątek i trochę plucia jadem :P Będę obserwował, i co to za argument o tym IQ, leżę.
Ale coś jest w tym, że musimy ponarzekać, może to też narodowa nasza tradycja narzekania na wszystko...
A co do zazdrości zgodzę się, że to może być próba poniżenia, jeżeli jest to wymuszone... ale co jeśli, ktoś z natury jest zazdrośnikiem?

Zibi01
Zibi01
  3 травня 2017
MzM
MzM: Zibi01: Zwróć uwagę jeszcze jaką reputacje masz na Fotce-oto widzisz cała ocena Ciebie-ba! powiem więcej....Nie wystawiona prze mnie ale przez zupełnie inne osoby to raz,dwa,zdaje sie brakuje Ci inteligencji...To gdzie te Twoje IQ że linków Ci potrzeba? Aż tak nisko upadłaś? Mówiłem Ci że Twoje IQ jest równe zeru? -Nie? No to nadrabiam-teraz to mówie.Zbysiu, no ja normalnie zwróciłam na ciebie uwagę xD No bo ty taki zdolny jesteś, że aż boję się zapytać ile ty dzieci przez usb na fotce narobiłeś xD o kierfa wielki i stary jak brzoza a głupi jak koza. Straciłam wiarę w rozum i zdrowy rozsądek użytkowników internetu :)

No trudno ,że straciłaś to Twoja rzecz natomiast lepiej popatrz na swojego tępego syna który w dupie ma szkołe ,mało tego kurator w domu był nie? I coś jeszcze pije,pali i zedro rozumu no to dopiero kretyn,więc zajmij sie swoim problemem-bo ja ich nie mam.
MzM
MzM
  3 травня 2017
Quentos
Quentos: i co to za argument o tym IQ, leżę.

Udostępnię Ci moje pw to zobaczysz IQ tego pana :) Tylko prostaczki zadawać się będą z takim prostakiem. Znalazł swój swego wśród jego znajomych....:)
MzM
MzM
  3 травня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: bo ja ich nie mam.

Oj masz! Psychiatra pytał o ciebie :)
Zibi01
Zibi01
  3 травня 2017
MzM
MzM: Zibi01: bo ja ich nie mam.Oj masz! Psychiatra pytał o ciebie :)

A ja myślałem ,że jednak o Ciebie
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.