czy to normalne że facet zostawia dziewczynę bo jest za idealna i nie daje mu powodów do zazdrości?
czy faceci są chorzy psychicznie? strona 3 z 4
Są całkiem zdrowi na ciele i umyśle. Określenia"pani/pan idealna/idealny" używa się b. często sarkastycznie/ironicznie wobec tych kobiet/mężczyzn którzy, nie potrafią przymknąć oko na drobne uchybienia w zachowaniu i życiu codziennym swoich partnerow. Często takie utyskiwania kończą się awanturami, a w konsekwencji rozstaniem, bo na dłuższą metę życie z kimś takim staje się nie do wytrzymania
A moim zdaniem, nie powinno być jej w ogóle. Próba wywołania uczucia zazdrości, to chęć poniżenia drugiej osoby i pokazania mu, że jest ktoś, kto w czymś jest, lub może być od niego lepszy. Niestety, ale według mnie, nie tędy droga.
Widze ze wierzysz w latajace krowy

@topic rzucil Cie bo jestes idealna? Debil ale nie kazdy facet taki jest.
Ja kilka razy uslyszalem "jestes dla mnie za dobry" i "nie zasluguje na ciebie" po czym yeb i zerwanie

To nie znaczy ze kazda jest taka. Nie uogolniaj

Ps. Chcialem dac tak dalem nie (jakos) kocham ta aplikacje mobilna

They will all die...
Pokażcie mi babe co podłączy kran , zamontuje instalacje elektryczną w całym domu,położy boazerie w domu,podłączy piec gazowy,naprawi junkers. Tak , tak IQ baby równe IQ faceta chyba w snach.Tak se to tłumaczcie.
Obawiam się, że nie chciałabym mieć IQ choćby zbliżonego do Twojego

To kwestia umiejętności technicznych, nie ma nic wspólnego z intelektem. A kobiety, zaręczam Ci, też potrafią podłączyć kran czy położyć boazerię. A nawet niektóre latają w kosmos.
Dzięki treningom mężczyzn,może i latają co do spraw technicznych-kobiet które sobie z tym radzą jest jedna na milion i to akurat nie jesteś Ty-mamy widzisz wspólnych znajomych ale masz za małe IQ żeby nawet to zauważyć.Dziękuje.
To dopiero argument

Oczywiście przestudiowałeś kilka badań w tym kierunku i wiesz o czym piszesz, prawda? I jesteś w stanie podlinkować mi statystyki jak mniemam, w końcu dla kogoś z takim ilorazem inteligencji to nie powinien być żaden kłopot.
Nie ma za co! :D
Zwróć uwagę jeszcze jaką reputacje masz na Fotce-oto widzisz cała ocena Ciebie-ba! powiem więcej....Nie wystawiona prze mnie ale przez zupełnie inne osoby to raz,dwa,zdaje sie brakuje Ci inteligencji...To gdzie te Twoje IQ że linków Ci potrzeba? Aż tak nisko upadłaś? Mówiłem Ci że Twoje IQ jest równe zeru? -Nie? No to nadrabiam-teraz to mówie.
w prywatnych wiadomosciach. Cute jest bardzo inteligentna wiec sie odizoluj

Kretyn no kretyn boze widzisz i nie grzmisz

They will all die...
Zbysiu, no ja normalnie zwróciłam na ciebie uwagę xD No bo ty taki zdolny jesteś, że aż boję się zapytać ile ty dzieci przez usb na fotce narobiłeś xD o kierfa wielki i stary jak brzoza a głupi jak koza. Straciłam wiarę w rozum i zdrowy rozsądek użytkowników internetu :)
Intrygujący wątek i trochę plucia jadem :P Będę obserwował, i co to za argument o tym IQ, leżę.
Ale coś jest w tym, że musimy ponarzekać, może to też narodowa nasza tradycja narzekania na wszystko...
A co do zazdrości zgodzę się, że to może być próba poniżenia, jeżeli jest to wymuszone... ale co jeśli, ktoś z natury jest zazdrośnikiem?
No trudno ,że straciłaś to Twoja rzecz natomiast lepiej popatrz na swojego tępego syna który w dupie ma szkołe ,mało tego kurator w domu był nie? I coś jeszcze pije,pali i zedro rozumu no to dopiero kretyn,więc zajmij sie swoim problemem-bo ja ich nie mam.