pinkrose
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 1
pinkrose
  21 квітня 2017 (pierwszy post)

czy to normalne że facet zostawia dziewczynę bo jest za idealna i nie daje mu powodów do zazdrości?

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  26 квітня 2017

Temat dotyka facetów...równie dobrze mozebon tyczyc kobiet. Nie ma ideałów. Jesli chodzi o zwiazek to albo jest albo nie ma uczucia i tyle w temacie. Omijajac to, to wychodzi tyljo na zabawę co liczy sie z konsekwencjami bólu serca. Dziekuje skończyłem

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

Panthera
Panthera
  27 квітня 2017
MrBigJ
MrBigJ: Temat dotyka facetów...równie dobrze mozebon tyczyc kobiet.

tu na fotce jest od uja tematów o kobietach, ciągłe narzekanie, że szukają księcia z bajki, że nie odpisują, że lecą na kasę, są głupie a na zdjęciach świecą cycem. Aż do porzygu. Raz jakaś miła odmiana i narzekanie na facetów musi być!
SkromnyJaa
Reputacja: 242 | BluzgometrTM: 46
SkromnyJaa
  27 квітня 2017

Gdyby tego nie było, to i nie byłoby narzekania. A nawet by było chwalenie a co tu chwalić skoro nawet do normalnych rozmów nie ma tu kobiet. Proste

Panthera
Panthera
  27 квітня 2017
SkromnyJaa
SkromnyJaa: Gdyby tego nie było, to i nie byłoby narzekania. A nawet by było chwalenie a co tu chwalić skoro nawet do normalnych rozmów nie ma tu kobiet. Proste

jak tu są sami nudni denerwujący wiecznie narzekający na kobiety faceci, to sie odechciewa z kimkolwiek gadać. Męczycie strasznie.
A potem zdziwienie ze nie odpisuje. A po co, skoro ma potem powtorke z rozrywki? Nie wiadomo czy typ to kolejny zboczeniec, walikonik, niedoszły sponsor czy imbecyl ktory wyzywa od szmat po dostaniu kosza.
SkromnyJaa
SkromnyJaa
  27 квітня 2017
Panthera
Panthera: jak tu są sami nudni denerwujący wiecznie narzekający na kobiety faceci, to sie odechciewa z kimkolwiek gadać. Męczycie strasznie.
SkromnyJaa
SkromnyJaa
  27 квітня 2017

Nie mierz wszystkich facetów jedna miarą, nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego wora. Jeśli faktycznie kazda tu tak mysli jak ty to współczuje, ale być może tak jest.

Panthera
Panthera
  27 квітня 2017
SkromnyJaa
SkromnyJaa: Nie mierz wszystkich facetów jedna miarą, nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego wora. Jeśli faktycznie kazda tu tak mysli jak ty to współczuje, ale być może tak jest.

głownie na takich trafiam na forach, bo czesto zakładacie tematy by ponarzekać na kobiety zamiast zastanowić sie czy to moze z wami jest wszystko ok.
SamotnyAnioON
Reputacja: 3 | BluzgometrTM: 0
SamotnyAnioON
  28 квітня 2017

Ja myślę że kobiety tez są bez winy jaki jest sens rozmawiać osobami od 19 roku życia do 24 jak w takich osobach jest siła wulgaryzmów i agresja słowna jak mamy was kobiety szanować jak wy nie szanujecie nas facetów albo co 3 myśli ze cycki pokaże to będzie wysoka ocena i odrazu jakiś przystojny się znajdzie potem jest po fakcie jak już dostajecie 2 dzieci i szukacie akceptacji zapominacie że wcześniej mieliście okazję do ułożenia sobie życia

Panthera
Panthera
  28 квітня 2017

Jak mamy was szanowac skoro wy uwazacie ze kobiety sa tylko do garow i maja siedziec cicho i sie was sluchac i nie moga miec wlasnego zdania bo wtedy potraficie je KARAC (Jak jeden dorosly czlowiek moze karac drugiego? Pomijam sądy no ale wtf?) np zabraniajac czegos, krzyczac czy nawet bijac i ponizajac?

SamotnyAnioON
SamotnyAnioON
  28 квітня 2017

A czy każdy facet jest winny temu ze wybrałaś sobie takich,partnerów każdy mówi ze człowieka się z głową wybiera a nie tym że jest przystojny zawsze mówili z ładnej miski się nienajesz :)

Panthera
Panthera
  28 квітня 2017
SamotnyAnioON
SamotnyAnioON: A czy każdy facet jest winny temu ze wybrałaś sobie takich,partnerów każdy mówi ze człowieka się z głową wybiera a nie tym że jest przystojny zawsze mówili z ładnej miski się nienajesz :)

ja nie lece na wyglad a brzudcy faceci tez sie tak zachowuja.
i chyba kazdy facet taki jest, dominacje ma w genach.
CuteNinja
CuteNinja
  28 квітня 2017
SamotnyAnioON
SamotnyAnioON: z ładnej miski się nienajesz

A z brzydkiej to już owszem? d83dde0f
SamotnyAnioON
SamotnyAnioON
  28 квітня 2017

Nie ma ludzi idealnych ja nie jestem idealny ale chyba jak każdy z nas woli kogoś kto ma wartość wyglądac dobry można nabyć a charakteru nie zmienisz

CuteNinja
CuteNinja
  28 квітня 2017
SamotnyAnioON
SamotnyAnioON: wyglądac dobry można nabyć a charakteru nie zmienisz

Można być atrakcyjnym wizualnie i być dobrym człowiekiem. Zaręczam Ci.
SamotnyAnioON
SamotnyAnioON
  28 квітня 2017

Szukaj swojego ideału może go znajdziesz

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.