pinkrose
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 1
pinkrose
  21 квітня 2017 (pierwszy post)

czy to normalne że facet zostawia dziewczynę bo jest za idealna i nie daje mu powodów do zazdrości?

LockOn
LockOn
  21 квітня 2017
pinkrose
pinkrose: czy to normalne że facet zostawia dziewczynę bo jest za idealna

Nie to nie normalne ponieważ nie ma ideałów a zostawił bo jest głupi
pinkrose
pinkrose: nie daje mu powodów do zazdrości?

A to już inna bajka.
Wolthe
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 7
Wolthe
  21 квітня 2017

Ja mogę to o kobietach powiedzieć

pinkrose
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 1
pinkrose
  21 квітня 2017

dzięki za opinie :)

tibauld
tibauld
  21 квітня 2017
pinkrose
pinkrose: czy to normalne że facet zostawia dziewczynę bo jest za idealna

W pewnych sytuacjach tak, jeśli widzi się, że się takiemu komuś nie sprosta. To z obawy i strachu, że to za wysokie progi.
pinkrose
pinkrose: nie daje mu powodów do zazdrości?

Jedna osoba drugiej nie powinna ich dawać i to w sumie już może być chore.
StayStrong96
StayStrong96
  22 квітня 2017

Nie ma ideałów , nie ma co się oszukiwać . Ale moim zdaniem trochę zazdrości powinno być . Tylko można łatwo przekroczyć granicę.

LockOn
LockOn
  22 квітня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko można łatwo przekroczyć granicę

Z czasem granica zanika i się dowiadujemy ,że między kolorem białym a czarnym jest szary.
Panthera
Panthera
  23 квітня 2017

Faceci sa chorzy psychicznie a przykladow jest wiecej.
piasecki do ziny powiedzial ze on nie musi byc qdzieczny zonie za gitowanie obiadu bo po bozemu to to jest jej obowiazek a ona za kwiata ma byc wdzieczna.
duchowni setki lat temu glosili farmazony ze kobieta powinna sie wstydzic tego ze zyje bo jest niedoskonalym mezczyzną.
korwin twierdzi ze kobiety sa glupsze (a ostatnie badania wykazaly ze IQ kobiet jest rowne mezczyznom w krajach rozwinietych a w tych gdzie kobiety siedza w domach maja 5 pkt mniej) i z tego powodu powinny zarabiac mniej.
wielu facetow brzuchatych leniwych januszy oczekuje modelki a sami nie maja nic do zaoferowania.
faceci oczekuja od kobiet tego czego sami nie sa w stanie dac.
faceci wymyslaja farmazony o kobietach a gdy im sie powie ze nie kazda taka jest to potrafia sie wyklocac ze "kazda! Nie ma wyjatkow! Udowodnij ze sa jakies wyjatki! Podaj mi imiona i nazwiska! Jak nie to klamiesz!"
faceci przoduja na fotce w zakladaniu tematow o kobietach, jest ich wiecej od tematow o facetach.
ciagle narzekaja ze kobiety to i tamto, piszac glupoty i stereotypy. Gdy powiem ze nie kazda taka jest wyzywaja mnie od kretynek. Gdy sama zaloze temat o facetach tez wyzywaja mnie i pisza ze kobiety nie sa lepsze. Ale zaden nie nazwie kretynem kogod kto zalozyl temat o kobietach. Ich zdaniem o kobietach mozna pisac same najgorsze rzeczy a o facetach absolutnie nie wolno bo sa idealni a nie reorezentuja soba nic
i co najlepsze wysylaja zdjecia grnitaliow proponuja sponsoring i narzekaja ze kazda leci tylko na hajs
widac facet nie patrzy na to jaka fajna moze byc dziewczyna, czym sie interesowac i ze fajnie mozna spedzic z nia czas - dla przecietnego faceta liczy sie w niej wagina, bo on sie wiaze ze wzgledu na sex i potem trzyma ja w domu by gotowala i sprzatala, a na impreze czy na oboz czy na piwo czy na strzrlnice jej nie zabierze no bo po co, pojdzie z kumplami czy kolezankami.

Panthera
Panthera
  23 квітня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: W pewnych sytuacjach tak, jeśli widzi się, że się takiemu komuś nie sprosta. To z obawy i strachu, że to za wysokie progi.

to jest chore. Kobieta uwaza faceta za idealnego ale on sam uwaza sie za slabego i odchodzi choc mu bylo dobrze. Choroba psychiczna jak nic.
jesli facet ma obawy to niech rozmawia z kobieta o tym a nie sobie i jej zadaje bol psychiczny bo cos mu sie we lbie ubzduralo.
Jacek82
Jacek82
  23 квітня 2017
Tak jest to normalne a to dla tego bo para musi się dogadywać I czasem iść na ustępstwa a Ty nie dałaś powodu do zazdrości myślałaś tylko o sobie
dibo
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
dibo
  24 квітня 2017

pewna część męskiej populacji cierpi na różne zaburzenia psychiczne.tyle statystyki.jest to jednak zdecydowana mniejszośc.jeżeli pewne ułomności charakteru traktować mamy za psychoze to w takim wypadku wszyscy jestesmy poj..ani.troche dystansu

tibauld
tibauld
  24 квітня 2017
Panthera
Panthera: Kobieta uwaza faceta za idealnego ale on sam uwaza sie za slabego i odchodzi choc mu bylo dobrze. Choroba psychiczna jak nic.

Przeczytaj jeszcze raz kto kogo uważa za idealnego w tej sytuacji. Jak dojdziesz do prawidłowego wniosku, to może też będziesz nazwana zdrową.
EXCALIBUR333
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 6
EXCALIBUR333
  25 квітня 2017

Czasem jestesmy to zalezy jakie zasady ma facet czym sie kieruje w zyciu jesli tylko seksem to tragedia bo jest to brak szacunku dla was

fristajla
Reputacja: -108 | BluzgometrTM: 6
fristajla
  25 квітня 2017

Ale piszecie bzdury

Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi

Jacek82
Jacek82
  25 квітня 2017
fristajla
fristajla: Ale piszecie bzdury

Ty też piszesz bzdury /.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.