To ja ciągle źle trafiam czy to ze mną coś jest nie tak ?? Najpierw zakochałam się w ćpunie, który zostawił mnie dla starszej od siebie babeczki z dzieckiem. Okej . Może byłam za młoda. Nieważne . Pozniej Znalazłam sobie faceta wprost prawie idealnego . Bez nałogów, przystojnego, na takim samym poziomie co ja . I najważniejsze , w takim samym wieku. Nie starszy, nie mlodszy . Dwudziestoletni, przystojny brunet. Skoro że straszym facet mi nie wyszło to może powinnam spróbować z kimś w swoim wieku ? . I coo? Gówniarz. Po pół roku stwierdził że jednak już nic do mnie nie czuje. Wypaliło się. Nosz kurrr. .. ile można.
Angażuje się zbyt szybko.. wszyscy mi to mówią. Ale co ja mam na to poradzić skoro serduszko tak podpowiada ? ;(
Faceci,..
Po prostu dwukrotnie źle trafiłaś. Powiedziałbym Ci, że do trzech razy sztuka ale z doświadczenia wiem, że to gówno prawda ;)
Masz dopiero 20 lat. Moj najdluzszy zwiazek nie trwal nawet rok po czym dostalem od niej smsa

Nie tylko faceci maja nasrane... Dziewczyn ogolem mialem kilkanascie/kilkadziesiat (mozliwe ze ponad 30 niezbyt pamietam bom stary). Zwiazki dluzsze i krotsze a najlepsze jest to ze ja zerwalem RAZ (tak raz uno jeden 1 one) w reszcie przypadkow poza dwoma gdzie obojgu cos nie pasowalo albo mnie laski zdradzaly albo rzucaly albo przestawaly sie odzywac z dnia na dzien.
Czasami mysle ze gdyby zwiazek musial sie konczyc zerwaniem to nadal jestem w kilku i to od lat

Zle trafilas i tyle. Ja od czasu jak zaczalem szukac dziewczyny z charakterem i rozumem jestem sam wiec domysl sie jakie mam zdanie o wiekszosci dzisiejszych dziewczyn

They will all die...
Oj tam marudzisz. Po prostu źle definiujesz słowa charakter oraz rozum. Jeżeli to pierwsze zawęzisz do "bycie samolubną, złośliwą hipokrytką", a drugie do znajomości losów trzecioplanowych bohaterów jakiegoś serialu w TVP oraz zasobu plotek "o tej z naprzeciwka", to będziesz przebierał jak w ulęgałkach. :D
Tak wiem . Mam dopiero 20 lat. Wszyscy mi to mówią. Jesteś młoda, ładna na pewno kogoś znajdziesz. Tylko że ja nie chce szukać. Chcę kogoś kto będzie przy mnie , w kim będę miała oparcie. A nie ciągle trafiać na jakiś frajerów. To też się odbija w jakiś sposób na mnie. Później ciężko jest zaufać komukolwiek.
Wsiadaj w pociag za tydzien bede w polsce. Jak nie chcesz szukac to wybredna tez nie jestes. Podac adres?

They will all die...
3 dni temu zostawił mnie facet. Już widzę siebie w pociągu jak jadę gdziekolwiek ;/
Mam pecha do facetów i tyle.
bo trafiasz na rowne siebie ;) zadna mądra cie nie chce bo jednak soba tez trzeba cos reprezentowac. Ja bym nie chciala tak zużytego faceta.
na szczescie wiele kobiet jest normalna i ciekawsza.
widac ze z facetami jest cos nie tak. A przyjdzie taki i narzeka ze to my zle.
a ja myslałem że wpierw warto poznać tego kogoś by się w nim zakochać
najważniejsze żeby był przystojny i w rurkach najlepiej XD (przeciez tacy są męscy i dojrzali ) a tak serio to byle miał kasy i to nie mało bo tez tego to prezencików by nie bylo itd
zapewne, ale dobrze trafiłaś tutaj bedziesz miała full skrzynkę wiadomości od różnych chłopaczków przystojnych, przy kasie itp, bedziesz miała w czym wybierać przecież o to chodzi prawda? :)
i będziesz miała wsparcie w każdej potrzebie tym bardziej materialnej :)
a frajerów bedziesz olewać (to ty ocenisz kto nim jest, niektóre już oceniają bez poznania się ) :D
zawsze też można olać facetów i skupić sie tylko na koleżankach (większośc tak już robi)
no i wyszlo szydlo z wora
tak plakal ze zadna z nim nie chce pisac a baby są zue a ty zadnej kobiety nie szanujesz a zamiast poznac oceniasz z gory.
tiaa bo kij ze wsparciem psychicznym, najwszniejsza kasa
moze dla was, niedojrzalych chlopaczkow.