StayStrong96
StayStrong96
  5 квітня 2017 (pierwszy post)

To ja ciągle źle trafiam czy to ze mną coś jest nie tak ?? Najpierw zakochałam się w ćpunie, który zostawił mnie dla starszej od siebie babeczki z dzieckiem. Okej . Może byłam za młoda. Nieważne . Pozniej Znalazłam sobie faceta wprost prawie idealnego . Bez nałogów, przystojnego, na takim samym poziomie co ja . I najważniejsze , w takim samym wieku. Nie starszy, nie mlodszy . Dwudziestoletni, przystojny brunet. Skoro że straszym facet mi nie wyszło to może powinnam spróbować z kimś w swoim wieku ? . I coo? Gówniarz. Po pół roku stwierdził że jednak już nic do mnie nie czuje. Wypaliło się. Nosz kurrr. .. ile można.
Angażuje się zbyt szybko.. wszyscy mi to mówią. Ale co ja mam na to poradzić skoro serduszko tak podpowiada ? ;(

SkromnyJaa
Reputacja: 242 | BluzgometrTM: 46
SkromnyJaa
  6 квітня 2017
Panthera
Panthera: tak plakal ze zadna z nim nie chce pisac a baby są zue a ty zadnej kobiety nie szanujesz a zamiast poznac oceniasz z gory.

odbiło mi się tym jak same to robicie pierwsze wiec gdzie tu sens :)

Panthera
Panthera: tiaa bo kij ze wsparciem psychicznym, najwszniejsza kasa moze dla was, niedojrzalych chlopaczkow.

wam pokazać luksusy to odrazu ból psychiczny mija :D:D:D
SkromnyJaa
SkromnyJaa
  6 квітня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Kasa mało mnie nie interesuje. Jest ważna ale nie najwaznisza. Myślisz że dla wszystkich liczy się hajs.?

ile jak to razy słyszałem, nie zdołam policzyć w kółko ta sama gadka, tak dużo dziewczyn to powtarza tylko szkoda że żadna nie realizuje.

wiesz słowo kasa to tak bardzo ogólnikowo bo za tym słowem kryje się ( ładny dom, modne ubrania, ładne auto wszystko prawieże co materialne) ale chyba tego nie musze tłumaczyć prawda? :) bo już dobrze wiecie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie tędy droga.

gdyby to była inna droga ludzie by byli szczęśliwsi, no ale przecież co ja mogę gadać, jestem głupi i głupoty gadam a świat jest normalny :)
StayStrong96
StayStrong96
  6 квітня 2017

Nieee. Kasa najważniejsza.

Belormoroth
Reputacja: -12 | BluzgometrTM: 34572
Belormoroth
  6 квітня 2017
Panthera
Panthera: bo trafiasz na rowne siebie ;) zadna mądra cie nie chce bo jednak soba tez trzeba cos reprezentowac.

Odezwala sie feminazi w panterke :crylol:

Panthera
Panthera: Ja bym nie chciala tak zużytego faceta.

Czas wstapic do zakonu :mrgreen:
Konto usunięte
Konto usunięte: 3 dni temu zostawił mnie facet. Już widzę siebie w pociągu jak jadę gdziekolwiek ;/ Mam pecha do facetów i tyle.

Marudzisz :woot:
Do not be sad because of people...

They will all die...
StayStrong96
StayStrong96
  6 квітня 2017

To ja słaba jestem bo poleciałam na skuter. ;D Wszystkie na samochód, dom a ja na skuter. To co za nisko się cenie ?

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  6 квітня 2017

Zawsze mogło być gorzej, mogłaś na przykład polecieć na hulajnogę :D

Panthera
Panthera
  6 квітня 2017
SkromnyJaa
SkromnyJaa: odbiło mi się tym jak same to robicie pierwsze wiec gdzie tu sens :)

taaak my pierwsze... dlatego ty dla rownowagi i z zemsty robisz to samo w drugą strone, nie ważne ze ciebie oceniły inne kobiety. I z powodu jednej grupy kobiet źle traktujesz drugą. No brawo.

SkromnyJaa
SkromnyJaa: wam pokazać luksusy to odrazu ból psychiczny mija

Wam też, jak kupicie drona na pocieszenie po wylaniu z pracy. To normalne ze przyjemności poprawiają humor. Ale jeśli ktoś komuś robi krzywde psychiczną żasne luksusy tego nie zmienią.

SkromnyJaa
SkromnyJaa: ile jak to razy słyszałem, nie zdołam policzyć w kółko ta sama gadka, tak dużo dziewczyn to powtarza tylko szkoda że żadna nie realizuje.

ZADNA? JA ci dam żadna!
Nie znasz wszystkich kobiet na ziemi by tak twierdzić -.-
Wiec sie nie wypowiadaj. Gdzie ty masz mózg w ogole?

SkromnyJaa
SkromnyJaa: gdyby to była inna droga ludzie by byli szczęśliwsi, no ale przecież co ja mogę gadać, jestem głupi i głupoty gadam a świat jest normalny :)

dokładnie tak jest. Głupoty gadasz a masz sie za mądrego.

Belormoroth
Belormoroth: Czas wstapic do zakonu

zawsze moge sobie znaleźć prawiczka :)
SkromnyJaa
SkromnyJaa
  6 квітня 2017
Panthera
Panthera: taaak my pierwsze... dlatego ty dla rownowagi i z zemsty robisz to samo w drugą strone, nie ważne ze ciebie oceniły inne kobiety. I z powodu jednej grupy kobiet źle traktujesz drugą. No brawo.

czasem wystarczy jak na twarz spojrze wytapetowaną wielka pani szlachta lansuje się po mieście albo na fotce odrazu wymioty
SkromnyJaa
SkromnyJaa
  6 квітня 2017
Panthera
Panthera: ZADNA? JA ci dam żadna! Nie znasz wszystkich kobiet na ziemi by tak twierdzić -.-

wystarczy ze w polsce znam ...same puste laleczki
SkromnyJaa
SkromnyJaa
  6 квітня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Kasa najważniejsza

wiadomo dla ciebie i owszem .
wytapetowana dziś czy już zmyłaś makijaż ? :D
StayStrong96
StayStrong96
  6 квітня 2017

Niezrozumiałeś ironii, trudno . ;) Nie mój problem. Tapety nie posiadam lecz makijaż .

SkromnyJaa
SkromnyJaa
  6 квітня 2017

mam to gdzies czy ty rozumiesz czy nie. jeden kij. idz pustaczyc na czatach tam takich wiele

Panthera
Panthera
  6 квітня 2017
SkromnyJaa
SkromnyJaa: czasem wystarczy jak na twarz spojrze wytapetowaną wielka pani szlachta lansuje się po mieście albo na fotce odrazu wymioty

nie kazda wytapetowana to wielka pani, pod tapetą moze sie kryć miła, zabawna, fajna i inteligentna dziewczyna ;]

SkromnyJaa
SkromnyJaa: wystarczy ze w polsce znam ...same puste laleczki

współczuje koleżanek i rodziny :)
Ja na szczęscie taka nie jestem i znam sporo lasek które też nie są puste.
No ale nie dziwie się - ciągnie swój do swego ;]

SkromnyJaa
SkromnyJaa: mam to gdzies czy ty rozumiesz czy nie. jeden kij. idz pustaczyc na czatach tam takich wiele

ty jesteś na fotce najbardziej pusty. Oceniasz po wyglądzie, wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora bo są kobietami, oceniasz z góry, mścisz sie na niewinnych laskach z powodu jakichś wywłok... i jeszcze sie uważa za skromnego :)
nie zasługujesz na lepsze kobiety niż te materialistyczne pustaki i blachary :)
SkromnyJaa
SkromnyJaa
  6 квітня 2017
Panthera
Panthera: współczuje koleżanek

nie mam koleżanek.

Panthera
Panthera: Ja na szczęscie taka nie jestem

nie zachwalaj się tak sama, bo jakoś inni cię lepiej nie oceniają.

Panthera
Panthera: nie zasługujesz na lepsze kobiety niż te materialistyczne pustaki i blachary :)

i bardzo dobrze martwisz się tym tak?
Panthera
Panthera
  6 квітня 2017
SkromnyJaa
SkromnyJaa: nie zachwalaj się tak sama, bo jakoś inni cię lepiej nie oceniają.

inni mnie nie znają :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.