To ja ciągle źle trafiam czy to ze mną coś jest nie tak ?? Najpierw zakochałam się w ćpunie, który zostawił mnie dla starszej od siebie babeczki z dzieckiem. Okej . Może byłam za młoda. Nieważne . Pozniej Znalazłam sobie faceta wprost prawie idealnego . Bez nałogów, przystojnego, na takim samym poziomie co ja . I najważniejsze , w takim samym wieku. Nie starszy, nie mlodszy . Dwudziestoletni, przystojny brunet. Skoro że straszym facet mi nie wyszło to może powinnam spróbować z kimś w swoim wieku ? . I coo? Gówniarz. Po pół roku stwierdził że jednak już nic do mnie nie czuje. Wypaliło się. Nosz kurrr. .. ile można.
Angażuje się zbyt szybko.. wszyscy mi to mówią. Ale co ja mam na to poradzić skoro serduszko tak podpowiada ? ;(
lista tematów
Faceci,..
Panthera: tak plakal ze zadna z nim nie chce pisac a baby są zue a ty zadnej kobiety nie szanujesz a zamiast poznac oceniasz z gory.
odbiło mi się tym jak same to robicie pierwsze wiec gdzie tu sens :)
Panthera: tiaa bo kij ze wsparciem psychicznym, najwszniejsza kasa
moze dla was, niedojrzalych chlopaczkow.
wam pokazać luksusy to odrazu ból psychiczny mija :D:D:D
Konto usunięte: Kasa mało mnie nie interesuje. Jest ważna ale nie najwaznisza. Myślisz że dla wszystkich liczy się hajs.?
ile jak to razy słyszałem, nie zdołam policzyć w kółko ta sama gadka, tak dużo dziewczyn to powtarza tylko szkoda że żadna nie realizuje.
wiesz słowo kasa to tak bardzo ogólnikowo bo za tym słowem kryje się ( ładny dom, modne ubrania, ładne auto wszystko prawieże co materialne) ale chyba tego nie musze tłumaczyć prawda? :) bo już dobrze wiecie.
gdyby to była inna droga ludzie by byli szczęśliwsi, no ale przecież co ja mogę gadać, jestem głupi i głupoty gadam a świat jest normalny :)
Panthera: bo trafiasz na rowne siebie ;) zadna mądra cie nie chce bo jednak soba tez trzeba cos reprezentowac.
Odezwala sie feminazi w panterke

Czas wstapic do zakonu

Konto usunięte: 3 dni temu zostawił mnie facet. Już widzę siebie w pociągu jak jadę gdziekolwiek ;/
Mam pecha do facetów i tyle.
Marudzisz

Do not be sad because of people...
They will all die...
They will all die...
To ja słaba jestem bo poleciałam na skuter. ;D Wszystkie na samochód, dom a ja na skuter. To co za nisko się cenie ?
taaak my pierwsze... dlatego ty dla rownowagi i z zemsty robisz to samo w drugą strone, nie ważne ze ciebie oceniły inne kobiety. I z powodu jednej grupy kobiet źle traktujesz drugą. No brawo.
Wam też, jak kupicie drona na pocieszenie po wylaniu z pracy. To normalne ze przyjemności poprawiają humor. Ale jeśli ktoś komuś robi krzywde psychiczną żasne luksusy tego nie zmienią.
SkromnyJaa: ile jak to razy słyszałem, nie zdołam policzyć w kółko ta sama gadka, tak dużo dziewczyn to powtarza tylko szkoda że żadna nie realizuje.
ZADNA? JA ci dam żadna!
Nie znasz wszystkich kobiet na ziemi by tak twierdzić -.-
Wiec sie nie wypowiadaj. Gdzie ty masz mózg w ogole?
SkromnyJaa: gdyby to była inna droga ludzie by byli szczęśliwsi, no ale przecież co ja mogę gadać, jestem głupi i głupoty gadam a świat jest normalny :)
dokładnie tak jest. Głupoty gadasz a masz sie za mądrego.
zawsze moge sobie znaleźć prawiczka :)
Panthera: taaak my pierwsze... dlatego ty dla rownowagi i z zemsty robisz to samo w drugą strone, nie ważne ze ciebie oceniły inne kobiety. I z powodu jednej grupy kobiet źle traktujesz drugą. No brawo.
czasem wystarczy jak na twarz spojrze wytapetowaną wielka pani szlachta lansuje się po mieście albo na fotce odrazu wymioty
SkromnyJaa: czasem wystarczy jak na twarz spojrze wytapetowaną wielka pani szlachta lansuje się po mieście albo na fotce odrazu wymioty
nie kazda wytapetowana to wielka pani, pod tapetą moze sie kryć miła, zabawna, fajna i inteligentna dziewczyna ;]
współczuje koleżanek i rodziny :)
Ja na szczęscie taka nie jestem i znam sporo lasek które też nie są puste.
No ale nie dziwie się - ciągnie swój do swego ;]
SkromnyJaa: mam to gdzies czy ty rozumiesz czy nie. jeden kij. idz pustaczyc na czatach tam takich wiele
ty jesteś na fotce najbardziej pusty. Oceniasz po wyglądzie, wrzucasz wszystkie kobiety do jednego wora bo są kobietami, oceniasz z góry, mścisz sie na niewinnych laskach z powodu jakichś wywłok... i jeszcze sie uważa za skromnego :)
nie zasługujesz na lepsze kobiety niż te materialistyczne pustaki i blachary :)