To ja ciągle źle trafiam czy to ze mną coś jest nie tak ?? Najpierw zakochałam się w ćpunie, który zostawił mnie dla starszej od siebie babeczki z dzieckiem. Okej . Może byłam za młoda. Nieważne . Pozniej Znalazłam sobie faceta wprost prawie idealnego . Bez nałogów, przystojnego, na takim samym poziomie co ja . I najważniejsze , w takim samym wieku. Nie starszy, nie mlodszy . Dwudziestoletni, przystojny brunet. Skoro że straszym facet mi nie wyszło to może powinnam spróbować z kimś w swoim wieku ? . I coo? Gówniarz. Po pół roku stwierdził że jednak już nic do mnie nie czuje. Wypaliło się. Nosz kurrr. .. ile można.
Angażuje się zbyt szybko.. wszyscy mi to mówią. Ale co ja mam na to poradzić skoro serduszko tak podpowiada ? ;(
Faceci,..
Ludzie dziś mają za często postawę roszczeniową. Może faktycznie coś z wami nie jest ok skoro nikt nie chce z wami być? Może warto coś zmienić i zastanowić nad sobą.
Kolega wyżej może i ma rację ale znowu jak coś chcesz zmienić, zastanów się czy chcesz tego bo robiąc coś na siłę, to na dłuższą metę nie będzie działać przynajmniej ja tak uważam. Moim zdaniem trzeba być sobą i znaleźć taką osobę która Cię zrozumie i zaakceptuje taką/im jaki jesteś. Bo nie ma sensu się zmieniać skoro Tobie nie będzie dobrze.
A ja zawsze myślałam, ze powinno się szukac osoby, ktora nas zaakceptuje jakimi jestesmy, a my ją, ale jednoczesnie zachęci do zmian wad na lepsze, a jeśli się nie da, to powinno znaleść sie jakiś kompromis.
Chcialbym zwrocic uwage,ze od pewnego czasu tutaj na fotce zaczyna wiac straszna pustka. Ten wiekszy procent tych dziewczyn co tutaj przesiaduja i wkladaja jakiez to nie przesweetasnie fotusie jest puste i to juz nie chodzi nawet o materializm. Im slodsza fotusia i slodsza buzia tym bardziej jadowita.
guzik prawda
takie kobiety moga byc bardzo inteligentne.
gorzej z facetami. Czy paker czy w garniaku - ciagle albo sex albo spinsiring, zadnej powazniejszej relacji. To dopiero pustka we łbie!
Facet to powinien być facet przytulić jak trzeba ale i tupnac wspierać kochać adorowac tak że by kobieta wiedziała ze jest dla niego seksowna mądra i ze ona ma w nim oparcie a tak cały czas trzeba dbać o kobietę jesli usiądzie się na laurach równie dobrze można strzelić sobie w kolano moje zdanie
Dopiero dwa związki i masz problem. Trzeba dalej dazyc do spełnienia. Znajomi maja rację...za szybko się angazujesz. Nie myl tez uczucia milisci w zauroczenie. Prawdziwa milosc zdarza sie raz a nawet dwa razy...do milosci trzeba podejsc z dystansem by nie dostac po twarzy. Nie ma idealow a ladna miska jesc nie daje.
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
Ja uważam że kwestia zainteresowania kobiety czymś normalnym pdchodzic do kobiety szacunkiem nie traktować kobiety jak towar do ruchania każdy człowiek ma uczucia każdy człowiek się boi braku akceptacji dużo rzeczy jest nie zrozumiałe czemu jak facet napisze zwyczajnie to u kobiety się budzi agresja słowna nie każda kobieta można z kulturą porozmawiać często jest można zauważyć na takich portalach jesteśmy polakami szanujmy się