CuteNinja
CuteNinja
  26 лютого 2017 (pierwszy post)

...w mężczyznach/kobietach? Jakie cechy sobie cenisz w płci przeciwnej?
Z każdego tematu tutaj robi się szopka mająca na celu obrażenie jakiejś jednostki lub całej grupy osób. Może moglibyśmy chociaż raz podyskutować o tym, co lubimy?

SkromnyJaa
Reputacja: 242 | BluzgometrTM: 46
SkromnyJaa
  27 лютого 2017

mmm tak takie cieplutke jak twoje futro z szafy ?

SkromnyJaa
SkromnyJaa
  27 лютого 2017

nie zabronisz mi tu być piszesz publicznie tamat otwarty dla każdego a jeśli chcesz się podzielić z kimś twoimi czym co lubię to można prywatnie popytać

SkromnyJaa
SkromnyJaa
  27 лютого 2017

ale powiem ci co lubię poczucie humoru jak u wiekszosci osób lecz w praktyce wogóle tego humoru raczej mało kto ma... jeszcze u kobiet lubię jak są kobietami po prostu ( szkoda że zachowują sie czesto jak faceci np ćwiczyć na siłowni systematycznie wyrabiąjąc mięsnie mmmm takie to kobiece ahhhhhhhhhh :/

CuteNinja
CuteNinja
  27 лютого 2017
SkromnyJaa
SkromnyJaa: mmm tak takie cieplutke jak twoje futro z szafy ?

Walczę o prawa zwierząt i w mojej szafie nie ma futra.
SkromnyJaa
SkromnyJaa: nie zabronisz mi tu być piszesz publicznie tamat otwarty dla każdego

Temat brzmiący "co Ci się podoba", a nie "zrób tu sobie niezłą szopkę" d83dde0f
SkromnyJaa
SkromnyJaa: ale powiem ci co lubię poczucie humoru
No i da się wypowiedzieć w temacie? Da się ;>
SkromnyJaa
SkromnyJaa: szkoda że zachowują sie czesto jak faceci np ćwiczyć na siłowni systematycznie wyrabiąjąc mięsnie mmmm takie to kobiece ahhhhhhhhhh

Jestem sportowcem, mam umięśnioną sylwetkę, a mimo to oceniłeś mnie na "TAK". Więc jednak takiego dramatu z tą siłownią nie ma. Nie zaczynaj narzekać. Od narzekania można się nabawić impotencji.
SkromnyJaa
SkromnyJaa
  27 лютого 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem sportowcem, mam umięśnioną sylwetkę, a mimo to oceniłeś mnie na "TAK". Więc jednak takiego dramatu z tą siłownią nie ma. Nie zaczynaj narzekać. Od narzekania można się nabawić impotencji.

ehh przypadkowo musiało mi się wcisnąć wybacz. A od nadmiernego ćwiczenia u kobiet tym bardziej mozna sie tego nabawić
CuteNinja
CuteNinja
  27 лютого 2017
SkromnyJaa
SkromnyJaa: przypadkowo

Równie przypadkowo co osiem wizyt na moim profilu. Normalka przecież, wierzę d83ddc0d
SkromnyJaa
SkromnyJaa: A od nadmiernego ćwiczenia u kobiet tym bardziej mozna sie tego nabawić

Ja nie narzekam, mój partner nie narzeka, więc nie widzę powodów, żeby obcym ludziom miało to zacząć przeszkadzać ;>
SkromnyJaa
SkromnyJaa
  27 лютого 2017

to sie ciesz.

Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  27 лютого 2017

CYCKI!

Podejmujesz wyzwanie?
SkromnyJaa
SkromnyJaa
  27 лютого 2017

i dupa przy okazji

Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  27 лютого 2017

Dupa ma u mnie brązowy medal. Drugi stopień podium przypada lewemu uchu.

Podejmujesz wyzwanie?
MarekLange
MarekLange
  4 березня 2017

niska zaufana:)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.