...w mężczyznach/kobietach? Jakie cechy sobie cenisz w płci przeciwnej?
Z każdego tematu tutaj robi się szopka mająca na celu obrażenie jakiejś jednostki lub całej grupy osób. Może moglibyśmy chociaż raz podyskutować o tym, co lubimy?
lista tematów
Co ci się podoba...? strona 3 z 3
nie zabronisz mi tu być piszesz publicznie tamat otwarty dla każdego a jeśli chcesz się podzielić z kimś twoimi czym co lubię to można prywatnie popytać
ale powiem ci co lubię poczucie humoru jak u wiekszosci osób lecz w praktyce wogóle tego humoru raczej mało kto ma... jeszcze u kobiet lubię jak są kobietami po prostu ( szkoda że zachowują sie czesto jak faceci np ćwiczyć na siłowni systematycznie wyrabiąjąc mięsnie mmmm takie to kobiece ahhhhhhhhhh :/
Walczę o prawa zwierząt i w mojej szafie nie ma futra.
Temat brzmiący "co Ci się podoba", a nie "zrób tu sobie niezłą szopkę"

No i da się wypowiedzieć w temacie? Da się ;>
SkromnyJaa: szkoda że zachowują sie czesto jak faceci np ćwiczyć na siłowni systematycznie wyrabiąjąc mięsnie mmmm takie to kobiece ahhhhhhhhhh
Jestem sportowcem, mam umięśnioną sylwetkę, a mimo to oceniłeś mnie na "TAK". Więc jednak takiego dramatu z tą siłownią nie ma. Nie zaczynaj narzekać. Od narzekania można się nabawić impotencji.
Konto usunięte: Jestem sportowcem, mam umięśnioną sylwetkę, a mimo to oceniłeś mnie na "TAK". Więc jednak takiego dramatu z tą siłownią nie ma. Nie zaczynaj narzekać. Od narzekania można się nabawić impotencji.
ehh przypadkowo musiało mi się wcisnąć wybacz. A od nadmiernego ćwiczenia u kobiet tym bardziej mozna sie tego nabawić
Równie przypadkowo co osiem wizyt na moim profilu. Normalka przecież, wierzę

Ja nie narzekam, mój partner nie narzeka, więc nie widzę powodów, żeby obcym ludziom miało to zacząć przeszkadzać ;>