...w mężczyznach/kobietach? Jakie cechy sobie cenisz w płci przeciwnej?
Z każdego tematu tutaj robi się szopka mająca na celu obrażenie jakiejś jednostki lub całej grupy osób. Może moglibyśmy chociaż raz podyskutować o tym, co lubimy?
lista tematów
Co ci się podoba...? strona 2 z 3
Wszędzie to samo, ta skłonność do homofobii. Cóż za hipokryta ze mnie.

Konto usunięte: Aaaaaaaa!!!! Ale z Ciebie kryptobydlak ;o A już się zaczęłam przywiązywać :| ODCHODZĘ.
Na wstępie podkreśliłem, że wszystko burzę, razem z tą randką, jak widać.
Bydle ale za to niefałszywe!

Konto usunięte: Każda skrzacica chce wejść jak najwyżej. Nawet samoocenę ma tak jakby gdzieś na Olimpie.
Nie ubliżaj mi, zyskuję przy bliższym poznaniu

Przy bliższym poznaniu można też tracić. Optymistko.
Od niepamiętnych czasów panie mnie nie biją. :)
Przepraszam panią.
Ekhem.

Nie znamy się wcale a od razu podpadasz. Już widzę jak Ty zyskujesz potem.

Patrząc oczyma nigdy do końca nie dostrzeżemy caloksztaltu 2 osoby. Po co więc dawać wymogi i kryteria do spełnienia. Fakt faktem urok osobisty człowiek ma i przyciąga uwagę ale osobowość zatrzymuje człowieka przy sobie. To tak jak z motoryzacja ....po co nam ferrari skoro drogi są kijowe. Po co nam ścigacze jak prawko mamy na B. Wszystko jest do czasu....
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
Konto usunięte: ...w mężczyznach/kobietach? Jakie cechy sobie cenisz w płci przeciwnej?
Z każdego tematu tutaj robi się szopka mająca na celu obrażenie jakiejś jednostki lub całej grupy osób. Może moglibyśmy chociaż raz podyskutować o tym, co lubimy?
gadać bo gadać przez neta każdy umie tym bardziej publicznie na forum..prywatnie to kupy się nie trzyma.Szkoda że tak na żywo żadna nie zapyta przechodnia jakiegoś jak tu.
SkromnyJaa: gadać bo gadać przez neta każdy umie tym brdziej publicznie na forum..prywatnie to kupy się nie trzyma.Szkoda że tak na żywo żadna nie zapyta przechodnia jakiegoś jak tu.
Stary, kupy to się nie za bardzo trzyma Twoja wypowiedź :o To nie jest miejsce, w którym przerzucamy się swoimi racjami, to jest miłe, cieplutkie miejsce do opowiadania o tym, co się lubi. Jeśli jesteś typowym narzekaczem i nic nie lubisz, to zmykaj