Pytanie do dziewczyn, jak długo trzeba z wami pisać by w realu się spotkać, moim zdaniem to im dłużej się pisze to realna randka się oddala. Pozdrawiam Emil
Randka a długie pisanie...
Moim zdaniem wszystko zalezy od osoby, z ktora sie pisze.
Raz ta rozmowa od razu fajnie sie klei, i tematy pojawiaja sie, jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki, tak, ze ma sie wrazenie, iz dana osobe zna sie cale lata, a czasem, wymaga to znacznie wiecej czasu, lub po prostu wcale sie nie rozkreca...
Generalizujac, jestem zdania, ze na poczatek warto poswiecic trochce czasu na pisanie - dowiedziec sie sie czegos o sobie - dzieki temu bedzie wiecej punktow zaczepienia przy realnej rozmowie. Moze tez miec miejsce odwrotna sytuacja - poznajac kogos zaczniemy dochodzic do wniosku, ze jednak niewiele mamy wspolnego z rozmowca i unikniemy tym samym nieciekawego spotkania...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Wtrące swoje trzy słowa..
Myślę, że jeśli chodzi o klikanie i ogólnie virtualną znajomość, najlepiej po kilku wymienionych wiadomościach zrobić krok dalej i zaproponować rozmowę jak ludzie przez np tel, będziesz już przed całą resztą kolesi którzy wiecznie klikając znudzą w końcu laskę, odkryją wszystko o sobie przez takie pisanie i na tym ta znajomość się zatrzyma, pomijając jakieś pojedyncze przypadki..
Wgl takie pisanie to zabójstwo dla emocji które słychać podczas normalnej rozmowy..
Ale to tylko moje os skromne zdanie nt temat.