MiskiewiczE
MiskiewiczE
  16 березня 2019 (pierwszy post)

Pytanie do dziewczyn, jak długo trzeba z wami pisać by w realu się spotkać, moim zdaniem to im dłużej się pisze to realna randka się oddala. Pozdrawiam Emil

BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  16 березня 2019

Moim zdaniem wszystko zalezy od osoby, z ktora sie pisze.

Raz ta rozmowa od razu fajnie sie klei, i tematy pojawiaja sie, jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki, tak, ze ma sie wrazenie, iz dana osobe zna sie cale lata, a czasem, wymaga to znacznie wiecej czasu, lub po prostu wcale sie nie rozkreca...

Generalizujac, jestem zdania, ze na poczatek warto poswiecic trochce czasu na pisanie - dowiedziec sie sie czegos o sobie - dzieki temu bedzie wiecej punktow zaczepienia przy realnej rozmowie. Moze tez miec miejsce odwrotna sytuacja - poznajac kogos zaczniemy dochodzic do wniosku, ze jednak niewiele mamy wspolnego z rozmowca i unikniemy tym samym nieciekawego spotkania...

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Avatar użytkownika Arkadio40Arkadio40
Reputacja: -6 | BluzgometrTM: 161
Arkadio40
  16 березня 2019

Jak się rozmowa klei to można pisać wiecznie na każdy temat :D

Ananas6x9
Ananas6x9
  18 березня 2019

Wtrące swoje trzy słowa..
Myślę, że jeśli chodzi o klikanie i ogólnie virtualną znajomość, najlepiej po kilku wymienionych wiadomościach zrobić krok dalej i zaproponować rozmowę jak ludzie przez np tel, będziesz już przed całą resztą kolesi którzy wiecznie klikając znudzą w końcu laskę, odkryją wszystko o sobie przez takie pisanie i na tym ta znajomość się zatrzyma, pomijając jakieś pojedyncze przypadki..
Wgl takie pisanie to zabójstwo dla emocji które słychać podczas normalnej rozmowy..
Ale to tylko moje os skromne zdanie nt temat.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.