Avatar użytkownika MandzuraMandzura
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 1
Mandzura
  30 вересня 2017 (pierwszy post)

Ciekawi mnie wasze zdanie. Czy ma sens "związek" w którym facet nie ma nigdy czasu na spotkanie i w przeciągu 2 miesięcy nie potrafi znaleźć paru godz na spotkanie, nie mówi ani nie robi nic co mogłoby świadczyć o tym że mu zależy, coraz mniej rozmawia zasłaniając się praca a gdy znajdzie chwilę to woli tutaj być niż odezwać się do swojej dziewczyny. Hmm czy to dość jasne sygnały że ma ową dziewczynę w dupie?

raugi
Reputacja: 17 | BluzgometrTM: 17
raugi
  30 вересня 2017

sama sobie odpowiedz na to pytanie:) chyba znasz odpowiedź, bo jest ona oczywista

Asyko
Asyko
  30 вересня 2017

Wydaje mi się że tak :tak: ma ja w pupie.

xxxCZARNY
xxxCZARNY
  1 жовтня 2017

Chyba jesteś inteligentną Kobietą i potrafisz łączyć poszlaki w dowody co?
Odpowiedź jest oczywiście prosta. Znudziłaś mu się i tyle w temacie. Gra o odbudowanie zainteresowania swoją osobą nie warta świeczki. Znasz swoją wartość, to się nie płaszcz przed nim i PIERWSZA daj sobie z nim spokój.

BenThomas
Reputacja: 4 | BluzgometrTM: 0
BenThomas
  1 жовтня 2017

napisz nam swoją definicję związku

Avatar użytkownika MandzuraMandzura
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 1
Mandzura
  1 жовтня 2017

Tak ja to już wiem że facet ma swoją partnerkę w nosie, jednak chciałam się upewnić że nie przesadzam z oceną sytuacji i że nie tylko ja to tak odbieram.
A czym jest związek. Na pewno odwrotnoscia tego wszystkiego.

Narcissist
Narcissist
  1 жовтня 2017
Mandzura
Mandzura:

Pozostaje już chyba tylko życzyć więcej szczęścia w innym związku.
xxxCZARNY
xxxCZARNY
  1 жовтня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Mandzura: Pozostaje już chyba tylko życzyć więcej szczęścia w innym związku.

Ewentualnie jakiś klasztor klauzurowy d83dde0f
xxxCZARNY
xxxCZARNY
  2 жовтня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ewentualnie jakiś klasztor klauzurowy

Ja pi*****ę co za idiota ze mnie. Wybacz autorko tematu mój wrodzony debilizm. Faux pas to moje drugie imię d83dde13
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.