Czemu nikt nie pisze?? Nie odpisuje??
mam pytanie
Nie istnieje uniwersalna odpowiedz na to pytanie. Łatwiej bedzie stwierdzic jak tego nie robic. Dla przykladu "hej co tam" definitywnie odpada.
Jak on Ci powie jak zaczyna, to nadal nie będą odpisywały, meheheheh.
A tak serio - bądź po prostu interesujący i okazuj zainteresowanie swoją rozmówczynią. Przejrzyj dokładnie zdjęcia osoby, z którą chcesz porozmawiać, jeśli ma opis, to go przeczytaj - może dowiesz się w ten sposób o jakichś pasjach czy zainteresowaniach dziewczyny i będziesz mógł do nich nawiązać w rozmowie. Powodzenia.
Ja zaczynam najczęściej od jakiegoś żartu na jej temat, od razu sprawdzam czy ma poczucie humoru i dystans do siebie. Jak nie ma to nie odpisze, czasem nawet lekko zwyzywa :D No ale ja teraz szukam osób tylko do rozmowy więc Ty musisz jeszcze jakoś pobajerować, byle oryginalnie :D
Wlasnie.
walicie teksty "co tam" "skad jestes" "ile masz lat" a na profilu jak byk napisane.
zerkajcie tam, tam sa idealy, zainteresowanka ktore mozna rozwinac w temacie rozmowy np "ja tez kocham anime" czy cos
a nie
a jeszcze zdjecia penisow.
a potem dziw ze laska na hej nie odpisuje bo boi sie ze znowu dostanie zdjecie prącia na dzien dobry.
ja juz przestalam odpisywac bo co rusz mi sie zdarzalo ze mysle "a odpisze moze ok" a tu po "hej" zaczyna sie proponowanie sponsoru, nagie fotki, jakies inne duperele. To na wszelki wypadek nie odpisuje.
jeden sie nawet fochal ze nie idpisuje tylko jemu ale i innym panom z fotki.
wiec moze laski tego nie chca przechodzic drugo raz i milcza.
moga byc tez zajete i nie chciec kogos poznawac.