ktostamktos
ktostamktos
  1 травня 2017 (pierwszy post)

Witam serdecznie wszystkich zaglądających.
Z chęcią zapoznam kobietę w wieku 20-30 lat dla której sport nie jest czymś obcym. Sam kocham sport i jest częścią mojego życia, a ekstremalny wysiłek fizyczny nie jest dla mnie wyczynem. Czynnie uprawiam sztuki walki, a w szczególności stójkowe. Po mimo tego kocham spędzać czas aktywnie siłownia, biegi, ćwiczenia na świeżym powietrzu, długie marsze, gry partnerskie, basen, sauna. Prowadzę zdrowy tryb życia oraz mam własną ideologię życia. Nie myślę stereotypami i zawsze mam otwarty umysł oraz własne spojrzenie na wiele spraw. Chciałbym jeszcze dodać, że posiadam bardzo mocny kręgosłup moralny.
Zapoznałbym kobietę z pomorza jak i okolic, która ma przybliżoną pasję do mojej czyli kocha aktywnie spędzać czas lub co lepiej trenuje sztuki walki. Kocha zwierzęta oraz szanuje ludzi i nie patrzy na nich z góry.

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  1 травня 2017

Patrzcie chłopy kurde jak się powinno pisać takie ogłoszenia, na takie pewnie kilka odpowiedzi się znajdzie :D

CuteNinja
CuteNinja
  2 травня 2017
ktostamktos
ktostamktos: Witam

No cześć!
To mogłabym być ja, gdyby nie basen, sauna i to, że jestem już w związku :D Naturalnie życzę Ci szybkiego znalezienia kogoś, kto będzie podzielał Twoje pasje i wspierał Cię w nich :)
Adrian3303
Adrian3303: Patrzcie chłopy kurde jak się powinno pisać takie ogłoszenia

DOKŁADNIE! Więcej takich, mniej marudnych, smutnych ludzi i forum byłoby piękniejsze :D
ktostamktos
ktostamktos
  2 травня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: ktostamktos: Witam No cześć! To mogłabym być ja, gdyby nie basen, sauna i to, że jestem już w związku :D Naturalnie życzę Ci szybkiego znalezienia kogoś, kto będzie podzielał Twoje pasje i wspierał Cię w nich :)

Dzięki, dzięki jest to cięższe niż się zdaje. Mało jest kobiet, które zniosą obitą twarz i intensywny zapach potu po mocnym treningu ;P. Moje rękawice i shin guardy potrafią ładnie pachnieć nawet po 2 dniach wietrzenia :D. A ostatnio wybrałem się z dziewczyną z fotki na impreze u jej znajomych to już stękała jak powiedziałem, że mam obitą twarz, a nie raz spotkałem się już z takim zachowaniem.

Adrian3303
Adrian3303: Patrzcie chłopy kurde jak się powinno pisać takie ogłoszenia, na takie pewnie kilka odpowiedzi się znajdzie :D

Może się znajdą przez sympatie udało mi się znaleźć mistrzynię boksu Polski i Europy, lecz na trzech randkach się skończyło, ponieważ dzieliło nas 130 km :P i praktycznie zero czasu na zapoznanie się. Więc wiem, że kiedyś zapoznam pannę o podobnych zainteresowaniach, lecz czy przez to ogłoszenie czas pokaże ;).
Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  2 травня 2017

Znam ten ból, im fajniesza dziewczyna tym dalej od Ciebie mieszka ^^

ktostamktos
ktostamktos
  2 травня 2017

Odległość jeszcze można przeżyć 130 km to zaledwie 1,5 h pociągiem czy samochodem. Bardziej nie mieliśmy czasu dla siebie, a wiadomo nie tylko słowa określają człowieka, lecz przede wszystkim czyny.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.