Siema! Czy tylko ja uwazam ze pisanie przez facetow "szukam dziewczyny" w tym dziale jest bezsensowne ? Z ciekawosci przegladalem posty - 0 odpowiedzi. Dziewczyny, wyswietlacie wgl te posty ? :D z drugiej strony kiedy dziewczyna szuka to pod tematem zawsze multum odpowiedzi. Populacja kobiet się zmniejszyła czy jednak stały się samowystarczalne ? :>
lista tematów
To jest smieszne. Czemu tak jest ?
szopcio94: Czy tylko ja uwazam ze pisanie przez facetow "szukam dziewczyny" w tym dziale jest bezsensowne ?
Prawda ale ludzie piszą co mają do stracenia.
Dziewczyny tylko wystawią posty pod tytułem facet mnie skrzywdził jaka to świnia.
Są co raz bardziej samcze .
Jest prosta logika tego ze nie ma sensu pisać takich tematów"szukam dziewczyny" skoro nie pisza to pewnie dlatego ze myślą ze zboczeniec itp.
a szukają tu tylko poklasku i szumu bo chcą pokazać jakie to sa madre(może juz sam zauważyłeś to w innych tematach jak chętnie sie udzielają madre wielce pany )
Bo to traca desperacja
lepiej zagadac f
do jakies na pw a takto facet szuka dziewczyny
jakiej? Nie napisal jakich cech (czytam te posty) tylko ze szuka. Czyli szuka byle jakiej byle by byla?
milosc sama spadnie jak sie dwoje ludzi pozna i zakocha, nie ma sensu szukac na sile kobiety. Relacja na sile - to odrzuca.