Mówią że to kobiet nie da się zrozumieć. A mi się wydaje ,że z facetami jest gorzej. Nie chce się z Tobą wiązać ale nie chce żebyś była z kimś innym blablabla. Daj mi czasu. .
O co Wam chodzi.? Nie wrzucam wszystkich do jednego wora, żeby nie było. Są normalni faceci, którzy potrafią się określić tylko że ja takiego nie poznałam. Masakraaa
lista tematów
Logika facetów strona 1 z 3
Faceci nie rozumieją kobiet a kobiety facetów bo mamy inne mózgi czy coś takiego :D w ogóle to uważam, że relacji damsko-męskich powinni uczyć w szkołach ^^
Niektórzy to mózgów nie posiadają ;) ale faktycznie jakby uczyli to może bym teraz wiedziała na czym stoję ;D
Konto usunięte: Mówią że to kobiet nie da się zrozumieć. A mi się wydaje ,że z facetami jest gorzej.
Żeby zrozumieć pewne zachowania, jak i logikę trzeba wiele ze sobą rozmawiać, przebywać i obserwować. Jasno przedstawiać swoje potrzeby jak i rozumienie świata. Nie można tylko się ze sobą spotykać i obcować, powinno się przedstawiać swoje potrzeby jak i pytania. Do tego też potrzebna jest prawda i jasność celów.
To egoistyczne i uprzedmiotowiające postrzeganie drugiej osoby. Powinno się wiedzieć czego się chce, jasno stawiać sprawę. Człowiek powinien się zastanowić i stwierdzić czego chce.
Czas nigdy nic nie załatwił za człowieka, to słaba wymówka na cokolwiek.
Widocznie musisz szukać kogoś dłużej i staranniej. Poza tym wiele jednostek w tych czasach nie jest stworzonych do bycia z kimś. Musisz bardziej dobierać sobie obiekt westchnień.
Jesteś jeszcze młoda, nic na siłę.
A ja mam dowody i to naukowe, że faceci w większości mają bardziej rozwiniętą lewą półkulę, a kobiety prawą. Więc i tak myślimy bardziej logicznie od was :p
Adrian3303: A ja mam dowody i to naukowe, że faceci w większości mają bardziej rozwiniętą lewą półkulę, a kobiety prawą. Więc i tak myślimy bardziej logicznie od was :p
te badania nie potwierdzaja ktora plec musli logicznie tylko ktora polkula jest rozwinieta
faceci zawsze beda siebie uwazac za naj we wszystkim a kobiety za gorsze i stad to jest.
ogolnie obie plcie sa pod tym wzgledem rowne choc nie myslacy logicznie faceci sa bardziej upierdliwi i wkurzajscy od niemyslacych logicznie kobiet.