StayStrong96
StayStrong96
  20 квітня 2017 (pierwszy post)

Mówią że to kobiet nie da się zrozumieć. A mi się wydaje ,że z facetami jest gorzej. Nie chce się z Tobą wiązać ale nie chce żebyś była z kimś innym blablabla. Daj mi czasu. .
O co Wam chodzi.? Nie wrzucam wszystkich do jednego wora, żeby nie było. Są normalni faceci, którzy potrafią się określić tylko że ja takiego nie poznałam. Masakraaa

Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  20 квітня 2017

Faceci nie rozumieją kobiet a kobiety facetów bo mamy inne mózgi czy coś takiego :D w ogóle to uważam, że relacji damsko-męskich powinni uczyć w szkołach ^^

StayStrong96
StayStrong96
  20 квітня 2017

Niektórzy to mózgów nie posiadają ;) ale faktycznie jakby uczyli to może bym teraz wiedziała na czym stoję ;D

Adrian3303
Adrian3303
  20 квітня 2017

Jakby co mogę porobić za tłumacza męskiej mózgownicy ;D

StayStrong96
StayStrong96
  20 квітня 2017

Okej będę Cię miała na uwadze :D

Adrian3303
Adrian3303
  20 квітня 2017

Oczywiście przysługa za przysługę haha :D powodzenia życzę ;)

Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  20 квітня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce się z Tobą wiązać ale nie chce żebyś była z kimś innym blablabla. Daj mi czasu. .

W czym problem? Sam się delikwent zdyskwalifikował. Kogoś takiego nie ma co brać na poważnie jako potencjalnego kandydata do związku. Szukaj dalej.
Podejmujesz wyzwanie?
tibauld
tibauld
  20 квітня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Mówią że to kobiet nie da się zrozumieć. A mi się wydaje ,że z facetami jest gorzej.

Żeby zrozumieć pewne zachowania, jak i logikę trzeba wiele ze sobą rozmawiać, przebywać i obserwować. Jasno przedstawiać swoje potrzeby jak i rozumienie świata. Nie można tylko się ze sobą spotykać i obcować, powinno się przedstawiać swoje potrzeby jak i pytania. Do tego też potrzebna jest prawda i jasność celów.
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chce się z Tobą wiązać ale nie chce żebyś była z kimś innym blablabla

To egoistyczne i uprzedmiotowiające postrzeganie drugiej osoby. Powinno się wiedzieć czego się chce, jasno stawiać sprawę. Człowiek powinien się zastanowić i stwierdzić czego chce.
Konto usunięte
Konto usunięte: Daj mi czasu. .

Czas nigdy nic nie załatwił za człowieka, to słaba wymówka na cokolwiek.
Konto usunięte
Konto usunięte: Są normalni faceci, którzy potrafią się określić

Widocznie musisz szukać kogoś dłużej i staranniej. Poza tym wiele jednostek w tych czasach nie jest stworzonych do bycia z kimś. Musisz bardziej dobierać sobie obiekt westchnień.
Konto usunięte
Konto usunięte: Masakraaa

Jesteś jeszcze młoda, nic na siłę.
Panthera
Panthera
  21 квітня 2017

Faceci nie mysla logicznie... Mam na to dowody.

Adrian3303
Adrian3303
  21 квітня 2017

A ja mam dowody i to naukowe, że faceci w większości mają bardziej rozwiniętą lewą półkulę, a kobiety prawą. Więc i tak myślimy bardziej logicznie od was :p

LockOn
LockOn
  21 квітня 2017
Panthera
Panthera: Faceci nie mysla logicznie... Mam na to dowody.

Jakie dowody ???????????????????????????????????????????????
Panthera
Panthera
  21 квітня 2017
Adrian3303
Adrian3303: A ja mam dowody i to naukowe, że faceci w większości mają bardziej rozwiniętą lewą półkulę, a kobiety prawą. Więc i tak myślimy bardziej logicznie od was :p

te badania nie potwierdzaja ktora plec musli logicznie tylko ktora polkula jest rozwinieta
faceci zawsze beda siebie uwazac za naj we wszystkim a kobiety za gorsze i stad to jest.
ogolnie obie plcie sa pod tym wzgledem rowne choc nie myslacy logicznie faceci sa bardziej upierdliwi i wkurzajscy od niemyslacych logicznie kobiet.
Panthera
Panthera
  21 квітня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakie dowody

z zycia codziennego.
Eldim
Reputacja: -96 | BluzgometrTM: 125
Eldim
  21 квітня 2017
Panthera
Panthera: upierdliwi i wkurzajscy

O tych dwóch pojęciach mogłabyś pisać doktorat. Oczywiście po uprzednim popracowaniu nad składnią.
Podejmujesz wyzwanie?
veni00
veni00
  21 квітня 2017

zaorane d83dde02

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.