Mówią że to kobiet nie da się zrozumieć. A mi się wydaje ,że z facetami jest gorzej. Nie chce się z Tobą wiązać ale nie chce żebyś była z kimś innym blablabla. Daj mi czasu. .
O co Wam chodzi.? Nie wrzucam wszystkich do jednego wora, żeby nie było. Są normalni faceci, którzy potrafią się określić tylko że ja takiego nie poznałam. Masakraaa
Logika facetów strona 2 z 3
Mezczyzni NIE mysla "logiczniej" od kobiet.
Roznice wystepuja u pojedynczych osob a nie u calej plci.
Polkule nie maja z tym nic wspolnego.
Kobiety sie sa glupsze od facetow.
Oczywiście masz rację, mężczyźni nie myślą logicznie i co za tym idzie są głupsi od kobiet bo jak wszyscy wiemy umiejętność logicznego myślenia jest wyznacznikiem inteligencji. Badania naukowe na ten temat nie mają żadnego sensu bo dotyczą tylko pojedynczych osób, nie całej płci. Ale badania i tak nie mają znaczenia bo przecież Ty udowodniłaś nam wszystkim, że mężczyźni nie myślą logicznie, mając niezbite dowody z własnego doświadczenia.
Wiesz, ja myślę, że miłość to nie są grzyby, nie powinno się chodzić i jej szukać. Odpuść sobie mężczyzn na jakiś czas, trzymaj ich na dystans wszystkich, to przesiejesz tych, którzy czegoś od Ciebie chcą, od tych, którzy chcą coś Z TOBĄ. Więcej chłodu i zdystansowania, a mniej trzepania rzęsami do każdego, kto Ci się w jakimkolwiek stopniu spodoba. Bycie singlem ma mnóstwo zalet, korzystaj z tego

Adrian ma rację, lewa półkula odpowiada za myślenie logiczne i analityczne i rzeczywiście jest lepiej rozwinięta u większości mężczyzn. Prawa, lepiej rozwinięta u kobiet, odpowiada za myślenie abstrakcyjne i kreatywność. Dlatego to facet przykręca karnisz do ściany, a kobieta wybiera kolor zasłonek

to u mnie chyba nie ma tej zaleznosci, bo zarowno wymienie zarowki w aucie czy zbuduje karmnik dla ptakow jak i namaluje obraz w prezencie dobierajac kolor farb do koloru scian...
ponoc po tym ktora reka sie pisze poznac mozna ktora polkula jest bardziej rozwinieta :)
Odpuścić, odpuszczę bo już mam dość takiego szczeniackiego zachowania ale plusów w byciu singlem jakoś nie widzę ;/
taka dziewczyną z wyglądu i problemy w tym kierunku ? mało wiarygodne jak na te czasy, mało to chlopców szczeka na twój widok ? czy trudny wybór masz ? bo lepiej mnie wybór niż go nie mieć wogóle
czy gwalt jest spelnieniem marzenia 90% kobiet??? tak slyszalem i z tego co zaobserwowalem w praktyce to chyba prawda. dziewczyna jest tak podniecona tak bardzo jej bije serce ze przy normalnym stosunku nigdy tego nie doswiadczy!!!!!
Z tego co zaobserwowałeś w praktyce? Gwałcicieli powinno się wieszać, niestety żyjemy w kraju, w którym za zbrodnię fakturową grozi większa kara niż za gwałt...
Jak ktoś potrafi czytać między wierszami , to wie o co chodzi temu spryciarzowi... 1.Masz być jego własnością i grzecznie czekać , aż w końcu nadejdzie ten wyjątkowy dzień , ów pan ogłosi oficjalnie jesteśmy parą... ( pewnie potrzebuje czasu żeby zaufać , raz już zaufał i został zraniony ;D i nie chce przechodzić przez to drugi raz . ) 2. Wciskając Tobie ten kit kolegom przedstawia wersje , "to tylko mój obciąg blablablaa " po czym spotykasz się jeszcze z kimś , jego kumple dowiadują się o tym . Jego ego mówi mu że traci w ich oczach.... Dramat więc wciska Ci słowną umowę między wami . która obowiązuje tylko Ciebie , oczywiście tego nie dopowie... Finał jest taki , że taka dziewczyna po takich doświadczeniach , chcąc poznać kogoś do poważnego związku z góry zakłada że kolejny adorator jest z tego samego koszyka ,więc taki z góry jest skreślony . Ogólna naiwność ludzi i rozwój technologi doprowadził do tego , że mimo rozwojowi technologi , my staliśmy się zacofani w nawiązywaniu kontaktów....
Ja mam prosty tok myślenia. I jak ktoś mi mówi, że nie chce ze mną być ale też nie chce żebym ja była z kimś innym to dla mnie to znaczy jedno. Pies ogrodnika. Sam nie zje a drugiemu nie da. Mam czekać na niego aż Jaśnie Pań zdecyduje się na poważny związek ? No maskra. Wszyscy mi mówią że jestem za młoda na poważny związek, że mam na to czas, że teraz powinnam imprezować a nie pracować i myśleć o czymś poważnym. Tylko że mi sie już noe chce co weekend szaleć na baletach. Wolę pracować. Już ten czas minął kiedy latałam po klubach. Nie wiem , starzeje się ? ;D