ZlamaneSerce
ZlamaneSerce
  7 березня 2017 (pierwszy post)

Co tu pisać....samotność...a wokół tyle facetów, którzy myślą że swój mózg noszą w kieszeni.

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  7 березня 2017

Dlaczego seria złych znajomości zawsze kończy się wrzucaniem całej reszty do jednego worka.

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

LockOn
LockOn
  8 березня 2017
MrBigJ
MrBigJ: Dlaczego seria złych znajomości zawsze kończy się wrzucaniem całej reszty do jednego worka

d83ddc4dd83ddc4f
ZlamaneSerce
ZlamaneSerce
  10 березня 2017

Nie porównuje wszystkich...nie można tak :) nie oceniam z góry, nie krytykuje. Facet to ten ktory okaże uczucia ale nie wiąże z tym niczego innego. Mężczyzna to ten który okaże uczucia i czuje sie tak samo kochany jak i kobieta.

ZlamaneSerce
ZlamaneSerce
  10 березня 2017

Chodzi o to że sa tu faceci którzy oczekują czegoś ode mnie...czegoś jak dla mnie niemożliwego. Gdzie mężczyzna z ktorym moge porozmawiac nie tylko wirtualnie...

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  10 березня 2017

Pisząc już poważnie to mogę stwierdzić iż są takie osobniki podlegające pod Twoje kryteria. Jednakże sądzę że nie na tym portalu. W każdym bądź razie każda reguła ma swój wyjątek. Zanim da się kolejny krok najpierw trzeba rozważnie przejść etap zapoznawczy

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

Panthera
Panthera
  11 березня 2017
MrBigJ
MrBigJ: Dlaczego seria złych znajomości zawsze kończy się wrzucaniem całej reszty do jednego worka.

faceci tez tak robia.
SkromnyJaa
Reputacja: 242 | BluzgometrTM: 46
SkromnyJaa
  11 березня 2017
ZlamaneSerce
ZlamaneSerce: wokół tyle facetów, którzy myślą że swój mózg noszą w kieszeni.

tak w rozporku...rzygam juz tym waszym krytykowaniem ze sami zboczeńcy/erotomani a wy wszystkie w bluzach po szyje i sukniach do ziemi nie mające żadnych erotycznych fantazji :) pozdro
SkromnyJaa
Reputacja: 242 | BluzgometrTM: 46
SkromnyJaa
  11 березня 2017
Panthera
Panthera: faceci tez tak robia.

kobiety tym bardziej.
Panthera
Panthera
  11 березня 2017
SkromnyJaa
SkromnyJaa: kobiety tym bardziej.

hahahaa
AdiQ
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 1
AdiQ
  12 березня 2017

Olać to wszystko do o koła czas pokaże co tak na prawdę jest rzeczywiste.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.