mateusz6996
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 34
mateusz6996
  8 лютого 2017 (pierwszy post)

Uważacie, że wiek ma jakiekolwiek znaczenie?

Co raz mniej szokuje widok 60 latka z młoda panna. Co takowy w niej widzi raczej wiadomo i vice versa.

Czy zatem starsza kobietę może interesować młodszy partner? Co taka kobieta może w nim zobaczyć i co młody facet widzi w starszej kobiecie.

Wciąż o wiele częściej widać pary w których to starszy znacznie jest facet niż kobieta.

CuteNinja
CuteNinja
  8 лютого 2017
mateusz6996
mateusz6996: Czy zatem starsza kobietę może interesować młodszy partner?

Mój partner jest ode mnie młodszy o pięć lat. Jak się poznaliśmy, to nie pytaliśmy się wzajemnie o wiek, a jak już ten temat gdzieś między nami wyszedł, to byliśmy na tyle zaangażowani uczuciowo, że głupio byłoby powiedzieć "no to nara, jesteś dla mnie za młody". W związku jest istotna kwestia dopasowania partnerów pod względem dojrzałości i charakterów, metryka jest mało istotna.
mateusz6996
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 34
mateusz6996
  8 лютого 2017

Tylko 5 lat różnicy jest pomijalne. Chodziło mi raczej o różnice 20... 30 ... Sam znam pare gdzie jest różnica 20 lat z poczatku sielanka a teraz same problemy. Czy takie zwiazki maja racje bytu czy sa zero jedynkowe młode ciało wzamian za ustatkowanie.

CuteNinja
CuteNinja
  8 лютого 2017
mateusz6996
mateusz6996: Czy takie zwiazki maja racje bytu

Nie znam par aż z taką różnicą wieku, więc ciężko mi się wypowiedzieć :)
NADCZLOWIEK
Reputacja: -120 | BluzgometrTM: 522
NADCZLOWIEK
  8 лютого 2017
mateusz6996
mateusz6996: Wciąż o wiele częściej widać pary w których to starszy znacznie jest facet niż kobieta.

Tak bo to jest normalne i naturalne właśnie
MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  8 лютого 2017

Ponieważ w życiu liczy się kasa. Takie predyspozycje mają większość kobiet

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

atarii
atarii
  8 лютого 2017

Osobiście uważam, że ma znaczenie i to ogromne. Paradoks polega na tym, że większość kobiet by się odmłodzić używa przedmiotów martwych typu" skalpel , botoks", a mężczyźni by zabłysnąć przed kumplami, istot żywych czyli młode nastolatki. Jakoś tak się dziwnie składa,że nie chcemy islamu, ale z powodzeniem przejmujemy ich kulturę i obyczaje, bo tam "modne" są tego typu relacje damsko-męskie. Nastoletnia niedoświadczona dziewczynka i stary rumol który z niejednego pieca chleb wyjadał. Strasznie irytują mnie takie jednostki które wykorzystując bardzo często sytuację materialną tychże kobiet, brak zainteresowania rodziny i skazują je za pieniądze na seksualne niewolnictwo, bo tym się to kończy i tylko to oznacza. Takie młode nastolatki później bardzo często zostawiają w ciązy, bo nagle "skruszona głowa rodziny" akurat wtedy przypomina sobie o tym że ma żonę. W takim przypadku winię tylko i wyłącznie osoby starsze. O ile dopuszczalna różnica wieku i może być mowa o związku, to tylko w przypadku osób które są świadome konsekwencji swoich decyzji. Za tego typu perwersję i sposób wykorzystywania młodych niedoświadczonych i często nieświadomych osób karałabym bardzo surowo i bez znaczenia kobieta czy mężczyzna, bo kobietom też się to zdarza

MrBigJ
MrBigJ: Ponieważ w życiu liczy się kasa. Takie predyspozycje mają większość kobiet

Gadasz pan bzdury jak mało który
MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  9 лютого 2017

Bzdury to mało o życiu wiesz skoro już wszystko do islamu porownujesz

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

atarii
atarii
  9 лютого 2017

Nie, nie wszystko ale akurat ta dziedzina życia, ich kultury i wiary przypadała panom do gustu. To idealnie pokazuje podwójną moralność mężczyzn.

Ps

Dziękuje za "ogrom" pańskiej "wiedzy" przekazanej w tym temacie

wtbj23
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 10
wtbj23
  10 лютого 2017

Witam Wszystkich !
W milosci wiek nie ma znaczenia! Ale to jest naturalne ze kazdy szuka partnera w swoim wieku zwlaszcza jak ma sie 18 czy 20 lat.. kobiety dojrzewaja wczesniej fizycznie i psychicznie.. i z tego powodu partner powinien byc starszy o minimum 10 czy 15 lat.. Faceci dojrzewaja dopiero po 40 i wtedy mysla o rodzinie.. Malzenstwa rowiesnikow koncza sie w 90 % kiedys rozwodem.. Facet majac 40 czy 50 lat w dalszym ciagu jest atrakcyjny a kobieta niestety juz nie sa wyjatki ale to jedna na tysiac..To lezy w naszej naturze ze interesuja nas mlodsze partnerki.. Jak bedziecie miec mlodsze zony o 10 czy 15 lat to nie bedziecie ich zdradzac ! Ale jak bedzie rowiesniczka to za 20 czy 30 lat ryzyko jest duze ! Osobiscie nigdy nie zdradzalem ! Moja ex zona byla rowiesniczka ! Po 7 latach sie rozstalismy.. ale z innych powodow.. Bylem w kilku zwiazkach.. i w miare uplywu lat z coraz mlodszymi dziewczynami.. o 17 lat. .czy o 25 mlodsza..Laczylo nas uczucie . .Nie chodzilo o kase .. jak wielu moze z Was myslec. Nie sponsoruje.. i nie place nigdy ze sex .. Faktem jest jednak ze wiele dziewczyn jest w zwiazku dla kasy.. czy obywatelstwa.. jak sie jest na emigracji.. Jestem juz 30 lat poza Polska bylem w Niemczech 7 lat i 23 w Szwecji i wiele widzialem i osobiscie przezylem.. To co sie dzieje w Polsce to nic w porownaniu do tego co dziewczyny wyrabiaja na emigracji.. Ale nie chce wrzucac wszystkich do jednego worka.. Sa tez porzadne i uczciwe.. Przykre jest jednak to ze jest tak wiele zla oszustwa chamstwa zdrad itd.. Faktem jest ze nie ma recepty na udany zwiazek.. Kazdy z nas sie rozwija i to co sie nam podoba dzis za 5 lat sie znudzi jak zabawka sukienka telewizor czy samochod.. Dlatego przysiega malzenska ze nie opuszcze Cie az do smierci jest totalna bzdura ! Nie wiem czy wiecie ale w przeciagu 5 lat kazda komorka naszego ciala jest wymieniona na nowa! tak ze co 5 lat umieramy i rodzimy sie na nowo ! Moze tu tkwi tajemnica. .nie wiem.. ale cos w tym musi byc.. Jak mowia Niemcy ten przeklety 7 rok mlazenstwa.. W moim wypadku to byla prawda.. Zycze Wam wszystkim powodzenia w wyborach partnerskich i nie traktujcie nigdy zwiazku jako cos wiecznego.. bo cos takiego nie istnieje !!!! Pozdrawiam serdecznie Witold d83dde0a

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.