Siemano jestem Krzysiek mam 25 lat od trzech lat jestem samotny i od trzech lat szukam sobie dziewczyny do stałego związku która pokocha mnie za to jaki jestem a nie za to jak wyglądam Ile mam pieniędzy W jakich warunkach mieszkam szukam tej dziewczyny mam wiele założonych kont randkowych przeżyłam tysiące zdjęć Piszę do wielu dziewczyn niestety z miernym skutkiem objawiający mi się echem... Gdzie się podziały te dziewczyny które kochają za nic te które po prostu kochają tak od siebie cały świat mamy tak skomercjalizowany że prawdziwa miłość według mnie już nie istnieje liczy się tylko wygląd stan portfela bądz karty płatniczej Więc śmieszy mnie to co dziewczyny piszą że szukam normalnego faceta bo i tak z grubsza Wiadomo że chodzi tylko o seks pieniądze i atrakcyjny wygląd .
Tylko przystojni faceci hajs i sex
Tego typu portale głównie zapełniają osoby, stawiajace w pierwszej kolejności na wygląd. Niezależnie od płci, taka specyfika.
A że coraz trudniej znaleźć kogoś do poważnego związku to prawda, ludzie się zmienili, co innego na dla nich wartość, znaczenie.
Więcej dystansu, spokoju i cierpliwości życzę :).
By kogoś znaleźć nie chodzi by zakładać coraz to nowe konta w portalach ale czasami wyjść do ludzi. Pokazać jakim się jest "wariatem" i wtedy być może coś się ułoży po Twojej myśli
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
By kogoś znaleźć nie chodzi by zakładać coraz to nowe konta w portalach ale czasami wyjść do ludzi. Pokazać jakim się jest "wariatem" i
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....