ROME01988
ROME01988
  4 грудня 2016 (pierwszy post)

Kiedys co prawda wierzylem w wielką milosc lecz zycie pokazalo mi iz takiego czegos nie ma , ze milosc jest zawsze jednostronna a z drogiej to przyzwyczajenie ... Nie szukam milosci ale kobiety ktora rozsadnie mysli i nigdy mnie nie zostawi a ja sprawie ze bedzie sie czula jak ksiezniczka i nigdy nie przestane o nia dbac , nie wazne czy sama czy z dziecmi byle byla warta gdyz czasu mam malo ... I znajac zycie cisza bedzie prawda.... ?

Tajra
Tajra
  4 грудня 2016

Nie szukaj na siłę w sieci, ani przy jej pomocy, bo wpakujesz się w kolejne bagno. To co ci tutaj oferują vel pokazują albo chcą "sprzedać" to jedna wielka ściema. Człowiek poznasz wtedy... kiedy z nim "pomieszkasz". Chodzi mniej więcej o to, że dopiero wtedy możesz stwierdzić czy ktoś jest rozsądny, czy nie. W jakiej sytuacji możesz na kogoś liczyć, a kiedy cię zawiedzie. Nikt nie obieca ci .... na zawsze, bo takich deklaracji się nie składa i nie chodzi mi teraz o zmianę partnera, ale o zabójcze czasy w jakich przyszło nam żyć... A i nie podnoś sztucznie morale tych fotkowych księżniczek których tutaj na pęczki...bo dość szybko cię wykorzystają i cisną w kąt jak zepsutą zabawkę, a szkoda cię :)
Powiedz sobie .... kiedyś znajdę taką, która będzie dumna z tego że mnie ma d83dde1c człowiek ma być celem samym w sobie, a nie środkiem do celu... jakikolwiek by on nie był.
Pozdrawiam i powodzenia życzę. W realu !!!

ROME01988
ROME01988
  5 грудня 2016

No tak , masz racje w sumie tu tak samo jak inni siedze dla zabicia nudy bo tak naprawde nikogo nie szukam a tymbardziej nie tu

ROME01988
ROME01988
  5 грудня 2016

I ladnie piszesz , widac ze przezylas troche i masz poukladane w glowie a to duzy plus

Asiuuulek21
Asiuuulek21
  7 грудня 2016

Popieram kolezanke :) nigdy nie wiesz tak naprawde na kogo trafisz, to tak jak z czekolada, piekne opakowanie ale zawartość okazuje sie zupełnie inna :(

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.