Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 2738 z 3084
Joke. :/ Pamiętam doskonale... <3
Znów o SSkilo? W sumie skoro ja wspomniałem, paczaj na PW, miałem fart że wleciałam na czat, nówki ss są z jej ogarnięcia.

Też jestem zdania takiego, że takie prowokacyjne zachowanie, jest najlepiejszym w mym odbiorze.

Tak myślałam, ale KO z racji wprowadzenia mnie w konsternację tego typu, że nie wiedziałam co właściwie odpisać ;D
Konto usunięte: Znów o SSkilo? W sumie skoro ja wspomniałem, paczaj na PW, miałem fart że wleciałam na czat, nówki ss są z jej ogarnięcia. Szkoda mnie jej nawet trochę.

W sumie to ten etap agresji jest jakimś krokiem do ogarnięcia, potem może zacznie być normalna. ;D
Konto usunięte: Też jestem zdania takiego, że takie prowokacyjne zachowanie, jest najlepiejszym w mym odbiorze.
Ale z Ciebie prowokator! :D
Mam coś z damskiej intuicji.

Bym szoka dał, jakbyś nie wiedziała. :D
Które?

Earth: W sumie to ten etap agresji jest jakimś krokiem do ogarnięcia, potem może zacznie być normalna. ;D
Przypuszczenia mam, że takie lekarstwa są przypisywane dożywotnio, możliwe nawet, iż konsumpcja ich przebiega pod kontrolą.

Mry, mry.. :3
Że też akurat to skojarzenie z babami wyciągnąłeś pod siebie. :D
No to łuf.

Każde. ;D
Konto usunięte: Przypuszczenia mam, że takie lekarstwa są przypisywane dożywotnio, możliwe nawet, iż konsumpcja ich przebiega pod kontrolą.
Ahah :D Jesteś okropnym człowiekiem.

Do niedawna nie umiałam wymówić długiego "rrrr", ale od kiedy siadłam do książek i się nauczyłam, to robię "mrrr" w randomowych momentach. ;D
Możesz dodać jakieś od się, które byś Ty widziała u mnie. :D
No i nie wiem co się kryje od tym lufem. :P Uświadom.
Jaka pazerna, nie mogła wybrać jedno. :/
Czytam to jako okropnie kochanym. ^^ :D
Nie posiadam prawka. :D
Chyba kiepskim, boją się ze mną jeździć. :x
Moje niedopatrzenie, teraz widzę że tam ł było, nie l. Wtedy bym się raczej domyślił. ;)
Pierw ogarnij jedno, zanim za drugie się weźmiesz. :D
Wtedy me męskie ego

Skoro nie posiadasz, to ewidentnie kiepskim. :D
Konto usunięte: Moje niedopatrzenie, teraz widzę że tam ł było, nie l. Wtedy bym się raczej domyślił. ;)
Nic nie szkodzi, teraz zostanie Ci w głowie informacja, by przyglądać się na przyszłość literce l/ł. :D
Dam radę wszystko na raz. :D
Czatowiczki są chętne na łechtanie ego. :D