Gothiclady
Gothiclady
  20 грудня 2011 (pierwszy post)

Marusha - Deep

Earth
Earth
  24 листопада 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: To..logiczne nawet jest. :D

Bardzo lubię logikę. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ma już teraz z czego tam się śmiać. Więcej tu jest zabawnych sytuacji, a może nie mam racji. Coraz mniej jak i rzadziej tam przebywam, ale to raczej z powodów banów (oczywiście darmowych) :D

Nigdzie już nie ma się z czego śmiać, jedynie z faktu absurdalności poziomu debilizmu. :p

Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko by Ci ta warszawka za bardzo w krew nie wlazła. ;>

Masz na myśli te wszystkie złośliwości o ludziach, którzy wieśniaczą po wyjeździe do Wawki czy coś innego? :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Tego urodzinowego? :D Czy tego "dosypiającego"? :D

Ten dosypiający to przyjaciel, jego też... :D
Agares
Agares
  24 листопада 2014
Ostatnio edytowany: 1 січня 1970
Earth
Earth: Bardzo lubię logikę.

Przeciwieństwo me. :ninja:
Earth
Earth: Masz na myśli te wszystkie złośliwości o ludziach, którzy wieśniaczą po wyjeździe do Wawki czy coś innego? :D

Dokładnie, wielu było ogarniętych gdy tam trafiało, wielu wróciło jakby tam wuj się czego dorobiło.
Earth
Earth: Ten dosypiający to przyjaciel, jego też... :D

Edit: Wierzysz w przyjaźnie męsko - żeńskie? ;>
MuyBueno
MuyBueno
  24 листопада 2014

Audio - Collision

MuyBueno
MuyBueno
  24 листопада 2014

Philip T.B.C. - Galactic (BTK Remix) :zakochany:

Earth
Earth
  24 листопада 2014
Ostatnio edytowany: 1 січня 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeciwieństwo me.

As always. ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie, wielu było ogarniętych gdy tam trafiało, wielu wróciło jakby tam wuj się czego dorobiło.

No, to trzeba przyznać, właśnie ten mój przyjaciel dorobił się np nowego samochodu i rzucił kiedys tekst, że boi się jechać do naszego miasteczka, bo mu ukradną. :rotfl: Ale jako osoba dalej jest spoko :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Edit: Wierzysz w przyjaźnie męsko - żeńskie?

Raczej wierzę, szczególnie jak choć jedna osoba kogoś ma lub ma inne preferencje.. płci partnera ;D
Agares
Agares
  24 листопада 2014
Earth
Earth: always

Już nie lataj. :>
Nie o tę reklamę mnie chodziło. :/
Earth
Earth: boi się jechać do naszego miasteczka,

Pewnie delikatnie sugerował, za jaką Ciebie tak na prawdę ma. :D
Earth
Earth: Raczej wierzę, szczególnie jak choć jedna osoba kogoś ma lub ma inne preferencje.. płci partnera ;D

To miało mną zamotać? :D Ja..nie mam przyjaciół, chyba, o tym się w ciężkich dla mnie chwilach dopiero przekonam. :)
Earth
Earth
  24 листопада 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Już nie lataj. :> Nie o tę reklamę mnie chodziło. :/

Wyborny dowcip, niesamowicie się ubawiłam!

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie delikatnie sugerował, za jaką Ciebie tak na prawdę ma. :D

?

Konto usunięte
Konto usunięte: To miało mną zamotać? :D Ja..nie mam przyjaciół, chyba, o tym się w ciężkich dla mnie chwilach dopiero przekonam. :)

Czemu miało zamotać?
Można się przekonać w jakiejkolwiek potrzebie ;)
Agares
Agares
  24 листопада 2014
Earth
Earth: Wyborny dowcip, niesamowicie się ubawiłam!

Jak zwykle trafiłem z doborem. :D
Earth
Earth: ?

Kradziejkę. :D
Earth
Earth: Czemu miało zamotać?

Szukałem dalszych pytań, byś udzielała dalszych odpowiedzi. :D
Earth
Earth: Można się przekonać w jakiejkolwiek potrzebie ;)

Nie zgodzę się z tym przekonaniem. Ci prawdziwi zostaną tylko w "biedzie" dostrzeżeni. A raczej sami się ujawnią. :)
Earth
Earth
  24 листопада 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak zwykle trafiłem z doborem. :D

Tak, idealnie. ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Kradziejkę. :D

To wg Twojej logiki siebie też, skoro jest z tego samego miasteczka. Faktycznie, logika nie jest Twoją mocną stroną. :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: Szukałem dalszych pytań, byś udzielała dalszych odpowiedzi. :D

Logic.. po raz kolejny. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie zgodzę się z tym przekonaniem. Ci prawdziwi zostaną tylko w "biedzie" dostrzeżeni. A raczej sami się ujawnią. :)

Eh, to w takim razie lepiej, żebyś się nie miał okazji przekonać ;)
Agares
Agares
  24 листопада 2014
Earth
Earth: To wg Twojej logiki

Według niej, na czas tamten, że nie ufa kobietom. :D Wybrnąłem? ;>
Earth
Earth: logika nie jest Twoją mocną stroną

Oczywiście, nie ma to jak się opierać na zdaniu "większości', nie starając się wolnego umysłu ogarnąć. :brawo:
Earth
Earth: Logic.. po raz kolejny.

d83ddc4d
Earth
Earth: Eh, to w takim razie lepiej, żebyś się nie miał okazji przekonać ;)

Tego bym sobie najbardziej życzył. :tak:
Agares
Agares
  24 листопада 2014

Diorama - synthesize me
To udana nuta jest.

Earth
Earth
  24 листопада 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Według niej, na czas tamten, że nie ufa kobietom. :D Wybrnąłem? ;>

Nie, bo za cholerę nie wiem jak doszedłeś do takiego wniosku :D
Chodziło mu o to, że w małym miasteczku wieśniaki mu ukradną drogi samochód, bo u nas w miasteczku jeżdżą głównie starymi passatami. Nie ma to nic wspólnego ze mną, ja znam nawet jego pin do karty. ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywiście, nie ma to jak się opierać na zdaniu "większości', nie starając się wolnego umysłu ogarnąć.

Musisz dziś wyjaśniać swój tok rozumienia, bo tego zdania też nie rozumiem ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: Tego bym sobie najbardziej życzył.

Życzę Ci tego i ja. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Diorama - synthesize me To udana nuta jest.

Wow. ;D Ja dziś jej slucham cały czas w zapętleniu, z przerwą na Marzię. ;D
Agares
Agares
  24 листопада 2014
Earth
Earth: Chodziło mu o to, że w małym miasteczku wieśniaki mu ukradną drogi samochód, bo u nas w miasteczku jeżdżą głównie starymi passatami.

Rozumiem. :D
Tylko czemu bym miał tak oczywistą dać odpowiedź, zamiast sobie pogdybać? Co i tak niemal nie czynię, z tego właśnie powodu, że..tego nie lubię. :crylol:
Earth
Earth: Musisz dziś wyjaśniać swój tok rozumienia, bo tego zdania też nie rozumiem ;D

:rotfl:
Tu mam chęć odpisać tak, jak racze czasem naszą forumową biegaczkę: " gówno rozumiesz, :bye: :foch: " Itp. :D
Nic nie muszę, jestem wolny z tym jak, z kim i kiedy pisze. :D
Earth
Earth: Wow. ;D Ja dziś jej slucham cały czas w zapętleniu

Myślę że gdyby nie braki w MB, bym odsłuchał ją jeszcze. :)
Earth
Earth
  24 листопада 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozumiem. :D Tylko czemu bym miał tak oczywistą dać odpowiedź, zamiast sobie pogdybać? Co i tak niemal nie czynię, z tego właśnie powodu, że..tego nie lubię.

:| :| :|

Konto usunięte
Konto usunięte: Tu mam chęć odpisać tak, jak racze czasem naszą forumową biegaczkę: " gówno rozumiesz, :foch: " Itp. :D Nic nie muszę, jestem wolny z tym jak, z kim i kiedy pisze. :D

Ok. : D
Acz licz się z tym, że Twój tok rozumowania jest wybitnie skomplikowany i po prostu może Cię ktoś nie zrozumieć. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę że gdyby nie braki w MB, bym odsłuchał ją jeszcze. :)

Siok.
Ta piosenka ma sensowny tekst, melodyjną muzykę, emocjonalny wokal, zupełnie mi to do Ciebie nie pasuje. :rotfl:
Agares
Agares
  24 листопада 2014
Earth
Earth: :| :| :|

Za dużo komplikowania, sporo pisania. :)
Earth
Earth: Acz licz się z tym, że Twój tok rozumowania jest wybitnie skomplikowany i po prostu może Cię ktoś nie zrozumieć. :D

Co mnie cieszy, że nie jestem tak czytelny. ^^
Earth
Earth: Ta piosenka ma sensowny tekst, melodyjną muzykę, emocjonalny wokal, zupełnie mi to do Ciebie nie pasuje.

Już tu jedną starałem się muzycznie rozgryźć. xD Z mizernym dla mnie skutkiem. :)
To że zawsze chyba te disco polo, techno we mnie będzie, nie może przesądzać, że inna nuta mnie w łepetynę nie wejdzie. :D