Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 2736 z 3084
Bardzo lubię logikę.

Konto usunięte: Nie ma już teraz z czego tam się śmiać. Więcej tu jest zabawnych sytuacji, a może nie mam racji. Coraz mniej jak i rzadziej tam przebywam, ale to raczej z powodów banów (oczywiście darmowych) :D
Nigdzie już nie ma się z czego śmiać, jedynie z faktu absurdalności poziomu debilizmu. :p
Masz na myśli te wszystkie złośliwości o ludziach, którzy wieśniaczą po wyjeździe do Wawki czy coś innego? :D
Ten dosypiający to przyjaciel, jego też... :D
Przeciwieństwo me.

Earth: Masz na myśli te wszystkie złośliwości o ludziach, którzy wieśniaczą po wyjeździe do Wawki czy coś innego? :D
Dokładnie, wielu było ogarniętych gdy tam trafiało, wielu wróciło jakby tam wuj się czego dorobiło.
Edit: Wierzysz w przyjaźnie męsko - żeńskie? ;>
As always. ;D
Konto usunięte: Dokładnie, wielu było ogarniętych gdy tam trafiało, wielu wróciło jakby tam wuj się czego dorobiło.
No, to trzeba przyznać, właśnie ten mój przyjaciel dorobił się np nowego samochodu i rzucił kiedys tekst, że boi się jechać do naszego miasteczka, bo mu ukradną.

Raczej wierzę, szczególnie jak choć jedna osoba kogoś ma lub ma inne preferencje.. płci partnera ;D
Już nie lataj. :>
Nie o tę reklamę mnie chodziło. :/
Pewnie delikatnie sugerował, za jaką Ciebie tak na prawdę ma. :D
Earth: Raczej wierzę, szczególnie jak choć jedna osoba kogoś ma lub ma inne preferencje.. płci partnera ;D
To miało mną zamotać? :D Ja..nie mam przyjaciół, chyba, o tym się w ciężkich dla mnie chwilach dopiero przekonam. :)
Wyborny dowcip, niesamowicie się ubawiłam!
?
Konto usunięte: To miało mną zamotać? :D Ja..nie mam przyjaciół, chyba, o tym się w ciężkich dla mnie chwilach dopiero przekonam. :)
Czemu miało zamotać?
Można się przekonać w jakiejkolwiek potrzebie ;)
Jak zwykle trafiłem z doborem. :D
Kradziejkę. :D
Szukałem dalszych pytań, byś udzielała dalszych odpowiedzi. :D
Nie zgodzę się z tym przekonaniem. Ci prawdziwi zostaną tylko w "biedzie" dostrzeżeni. A raczej sami się ujawnią. :)
Tak, idealnie. ;D
To wg Twojej logiki siebie też, skoro jest z tego samego miasteczka. Faktycznie, logika nie jest Twoją mocną stroną. :-D
Logic.. po raz kolejny.

Konto usunięte: Nie zgodzę się z tym przekonaniem. Ci prawdziwi zostaną tylko w "biedzie" dostrzeżeni. A raczej sami się ujawnią. :)
Eh, to w takim razie lepiej, żebyś się nie miał okazji przekonać ;)
Według niej, na czas tamten, że nie ufa kobietom. :D Wybrnąłem? ;>
Oczywiście, nie ma to jak się opierać na zdaniu "większości', nie starając się wolnego umysłu ogarnąć.

Tego bym sobie najbardziej życzył.

Nie, bo za cholerę nie wiem jak doszedłeś do takiego wniosku :D
Chodziło mu o to, że w małym miasteczku wieśniaki mu ukradną drogi samochód, bo u nas w miasteczku jeżdżą głównie starymi passatami. Nie ma to nic wspólnego ze mną, ja znam nawet jego pin do karty. ;D
Konto usunięte: Oczywiście, nie ma to jak się opierać na zdaniu "większości', nie starając się wolnego umysłu ogarnąć.
Musisz dziś wyjaśniać swój tok rozumienia, bo tego zdania też nie rozumiem ;D
Życzę Ci tego i ja. :)
Wow. ;D Ja dziś jej slucham cały czas w zapętleniu, z przerwą na Marzię. ;D
Earth: Chodziło mu o to, że w małym miasteczku wieśniaki mu ukradną drogi samochód, bo u nas w miasteczku jeżdżą głównie starymi passatami.
Rozumiem. :D
Tylko czemu bym miał tak oczywistą dać odpowiedź, zamiast sobie pogdybać? Co i tak niemal nie czynię, z tego właśnie powodu, że..tego nie lubię.

Tu mam chęć odpisać tak, jak racze czasem naszą forumową biegaczkę: " gówno rozumiesz,

Nic nie muszę, jestem wolny z tym jak, z kim i kiedy pisze. :D
Myślę że gdyby nie braki w MB, bym odsłuchał ją jeszcze. :)
Konto usunięte: Rozumiem. :D
Tylko czemu bym miał tak oczywistą dać odpowiedź, zamiast sobie pogdybać? Co i tak niemal nie czynię, z tego właśnie powodu, że..tego nie lubię.
:| :| :|

Konto usunięte: Tu mam chęć odpisać tak, jak racze czasem naszą forumową biegaczkę: " gówno rozumiesz, :foch: " Itp. :D
Nic nie muszę, jestem wolny z tym jak, z kim i kiedy pisze. :D
Ok. : D
Acz licz się z tym, że Twój tok rozumowania jest wybitnie skomplikowany i po prostu może Cię ktoś nie zrozumieć. :D
Siok.
Ta piosenka ma sensowny tekst, melodyjną muzykę, emocjonalny wokal, zupełnie mi to do Ciebie nie pasuje.

Za dużo komplikowania, sporo pisania. :)
Earth: Acz licz się z tym, że Twój tok rozumowania jest wybitnie skomplikowany i po prostu może Cię ktoś nie zrozumieć. :D
Co mnie cieszy, że nie jestem tak czytelny. ^^
Earth: Ta piosenka ma sensowny tekst, melodyjną muzykę, emocjonalny wokal, zupełnie mi to do Ciebie nie pasuje.
Już tu jedną starałem się muzycznie rozgryźć. xD Z mizernym dla mnie skutkiem. :)
To że zawsze chyba te disco polo, techno we mnie będzie, nie może przesądzać, że inna nuta mnie w łepetynę nie wejdzie. :D