Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 260 z 377
House at the end of the street - dziwny film, no i tak troche urywkowo oglądałam bo troche się bałam xD
A co do Craiga jako Blomkvista, to mimo, ze jest słabym aktorem, to do tej roli pasuje idealnie (ot rola życia)
Anna Karenina, nie rzuca na kolana, ale warto zobaczyc ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Bunty Aur Babli
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Big love - toksyczna miłość 5/10
Miasteczko Haloween - nie moje klimaty.
Niemożliwe - 7/10
Kilka baśni Disneya, miłe, ładne, wiadomo.
Silent Hill 2. Początek kiepsko, później tak o, chociaż w nocy można złapać trochę klimat, za to końcówka całkiem spoko. No ale spodziewałam się więcej po takim czasie czekania. :d No i Kit Harington to chyba nieszczególnie lotny aktor, w sumie jego gra w mojej opinii nie bardzo różniła się od tej gdy gra Jona Snow, choć to zupełnie inne filmy i role. :)
Inseparable / Xing Ying Bu Li (2011). Kurczę, nie pamiętam co za film oglądałam z tym motywem.. Film o gościu, który chce popełnić samobójstwo i w tym momencie pojawia się inny gość, który wniesie nieco zamętu w jego życie. Podobnoż komedia, uśmiechnęłam sie kilka razy tylko, niemniej film dosyć ciekawy, momentami przynudza, ale znowu końcówka spoko.
ogólnie średni film
Operacja Argo - na faktach - historia wywózki 6 amerykańskich pracowników ambasady z Iranu w czasie rewolucji - gdzie każdy USA to wróg i szpieg - ciekawy