Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 238 z 377
Pekniecia - warto zobaczyc...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bardzo poruszyl mnie ten film
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
sorry za jpg
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Spartakus: Krew i piach
Obejrzałem całą pierwszą serię i przyznaję warty obejrzenia jeśli chodzi o fabułę. Honor,waleczność, odwaga, braterstwo czy intrygi wszystko w serialu na plus. I trza wspomnieć o goliźnie i sporej dawce scen erotycznych. Czytałem rózne opinie, że za duzo tego, że są zbyt odważne ale mi jakoś to nie raziło :D ale i wrażenia mi też nie zrobiły.No może po za sceną na początku Spartacusa z Surą. I na plus bluźgi dawało klimat. Dobra gra głównego bohatera oraz Ashura.
Teraz czas na minusy, to przede wszystkim efekty specjalne. Straszny kit, widać jakby budynki były kartonami I sprawa ze krwią, za dużo jej i widać, że jest bardzo sztuczna
za troszkę pofantazjowali draśnięcie policzka i kałuża krwi
i te flaki z brzucha gladiatora
Ogólnie serial jest wciągający i intrygujący ale nie wybitny i z widocznymi minusami.
Teraz czas na "Zemstę". Szkoda, że aktor grający Spartacusa zmarł
"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."
ja sobie wczoraj odświeżyłem Wielki Błękit i całe szczęście ze z oryginalnym zakończeniem
Amour - robi wrazenie... ;) warto zobaczyc...
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek

Serial Sutis - o chłopaszku, który dziwnym zbiegiem okoliczności trafia na przesłuchanie w firmie prawniczej. Dostaje tą pracę, chociaż nie skończył żadnych studiów, a to dlatego, że ma fotograficzną pamięć. Jak to mówi: lubi czytać. Jak coś czyta i rozumie to nigdy o tym nie zapomina.
ja oglądam obecnie znowu - ale żeby nie tracić czasu na kilka dcinków dziennie - oglądam raz w tygodniu dwa na TVP Seriale
-
niektóre odcinki sa mega