Basia
Basia
  6 квітня 2011 (pierwszy post)

Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 486
Kiniowska
  11 грудня 2012
"Faceci od kuchni" z J.Reno. Pierdołowaty i irytujący właściciel hotelu chce zdetronizować mistrza kulinarnego, który ma u niego restaurację, zabrać gwiazdkę i osadzić na jego miejscu jakiegoś swojego kolegę. Do pomocy "majestro" przychodzi wiecznie wtrącający się kucharz "niższej ligi". Warto obejrzeć, lekka i przyjemnie się ogląda. :) 8/10
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  11 грудня 2012

Pekniecia - warto zobaczyc...

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Earth
Earth
  11 грудня 2012
Sherlock. Serial osadzony we współczesności. Baaardzo mi się podoba, Sherlock jest tak fajny, że nie robi różnicy, że nie jest w moim typie ;D Tradycyjnie pragnęłabym móc się utożsamiać z głównym bohaterem, ale niestety, moja intuicja daleka jest od filmowej dedukcji. Ale przynajmniej jestem dziwna. :3
Earth
Earth
  11 грудня 2012
Earth
Earth: że nie robi różnicy

mi* różnicy. Bo dziwnie to zabrzmiało.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 грудня 2012

bardzo poruszyl mnie ten film

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 грудня 2012

sorry za jpg

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Wiertlo92
Reputacja: 10 | BluzgometrTM: 0
Wiertlo92
  11 грудня 2012

Spartakus: Krew i piach
Obejrzałem całą pierwszą serię i przyznaję warty obejrzenia jeśli chodzi o fabułę. Honor,waleczność, odwaga, braterstwo czy intrygi wszystko w serialu na plus. I trza wspomnieć o goliźnie i sporej dawce scen erotycznych. Czytałem rózne opinie, że za duzo tego, że są zbyt odważne ale mi jakoś to nie raziło :D ale i wrażenia mi też nie zrobiły.No może po za sceną na początku Spartacusa z Surą. I na plus bluźgi dawało klimat. Dobra gra głównego bohatera oraz Ashura.
Teraz czas na minusy, to przede wszystkim efekty specjalne. Straszny kit, widać jakby budynki były kartonami :wtf: I sprawa ze krwią, za dużo jej i widać, że jest bardzo sztuczna :and: za troszkę pofantazjowali draśnięcie policzka i kałuża krwi :lol: i te flaki z brzucha gladiatora :rotfl:
Ogólnie serial jest wciągający i intrygujący ale nie wybitny i z widocznymi minusami.
Teraz czas na "Zemstę". Szkoda, że aktor grający Spartacusa zmarł :and:

"I dream I'm floating on the surface of my own life, watching it unfold."

RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 грудня 2012

ja sobie wczoraj odświeżyłem Wielki Błękit i całe szczęście ze z oryginalnym zakończeniem

...Ignorance is bliss...
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  11 грудня 2012

Amour - robi wrazenie... ;) warto zobaczyc...

Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Alucard
Alucard
  11 грудня 2012

Ostatni bastion - uwielbiam ten film często do niego wracam.

NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  11 грудня 2012
Tak to się teraz robi - a no może być, ale dupy nie urywa.

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  11 грудня 2012
Z Archiwum X - serial ;D. Postanowiłam porządnie przebrnąć wszystkie sezony. Jarałam się strasznie za dzieciaka tym serialem, Duchovnego kochałam mocno, i miło wrócić do jego przygód z Ufolami ;D. Obejrzałam dopiero 3 epizody, ale plakat ''I want to belive'', facet z fajką i nawet zabawny młody Dejvid, który w ogole ma dziwny glos mnie rozczuliły mocno ;D. Wyszło chyba 9 serii, ciekawa jestem kiedy je wszystkie ogarnę ;D.
:ziober2:
LadyDomi
LadyDomi
  11 грудня 2012
Operacja Argo - Iran 1979 - grupa amerykańskich dyplomatów została uwięziona. 6 z nich udało się uciec do ambasady, ale teraz należy ich bezpiecznie wywieźć z Iranu co jest mission impossible. Film na faktach - 8/10 d83ddc4d

Serial Sutis - o chłopaszku, który dziwnym zbiegiem okoliczności trafia na przesłuchanie w firmie prawniczej. Dostaje tą pracę, chociaż nie skończył żadnych studiów, a to dlatego, że ma fotograficzną pamięć. Jak to mówi: lubi czytać. Jak coś czyta i rozumie to nigdy o tym nie zapomina.
LadyDomi
LadyDomi
  11 грудня 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Sutis

Oczywiście Suits*
RexMundi
Reputacja: -46 | BluzgometrTM: 13
RexMundi
  11 грудня 2012
MaqdaIena
MaqdaIena: Z Archiwum X - serial ;D. Postanowiłam porządnie przebrnąć wszystkie sezony. Jarałam się strasznie za dzieciaka tym serialem, Duchovnego kochałam mocno, i miło wrócić do jego przygód z Ufolami ;D. Obejrzałam dopiero 3 epizody, ale plakat ''I want to belive'', facet z fajką i nawet zabawny młody Dejvid, który w ogole ma dziwny glos mnie rozczuliły mocno ;D. Wyszło chyba 9 serii, ciekawa jestem kiedy je wszystkie ogarnę ;D.

ja oglądam obecnie znowu - ale żeby nie tracić czasu na kilka dcinków dziennie - oglądam raz w tygodniu dwa na TVP Seriale

-
niektóre odcinki sa mega d83ddc4d
...Ignorance is bliss...