Krótko i na temat - tytuły ostatnio obejrzanych filmów plus ew. wrażenia po ich zobaczeniu ;)
Co ostatnio obejrzałeś? strona 233 z 377
Sekretarka - dziwny
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
The hole - dosyć spoko SPOJLER [color=white] chociaż sceny z tą kukielka - klaunem były bardziej śmieszne niż straszne poprzez sam wygląd klauna. no i ogólnie to wszystko było zbyt łatwe jak na taką dziurę pełną ciemności, lol. SPOILER
no i ta końcówka taka se.
Chociaż oglądnąć można.
Krótko bo mi się nie chce.
Ted(2012) - spodziewałem się czegoś więcej, ale i tak się co jakiś czas zaśmiałem. Po prostu lubię humor z familyguy'a itd.
Excision (2012) - Żaden z tego horror, prędzej dramat. Odrzucona przez rówieśników dziewczyna snuje swoje fantazje o byciu chirurgiem, połączone ze zboczeniem seksualnym. Całkiem całkiem.
Moonrise Kingdom(2012) - Bardzo przyjemny komediodramat o perypetiach grupy skałtów na pewnej wyspie. Podobny klimat jak w innych filmach tego pana.
Yuri Lennon's Landing on Alpha46(2010) - Fajna krótkometrażówka o londowaniu na innej planecie.
C'est arrivé près de chez vous (1992) - Zajebisty paradokumentalny film, w którym ekipa podążą za mordercą, który okazuje się też znawcą sztuki i natchnionym artystą.
Cremaster 1(1995) - Nie wiem co to było. Przerost formy nad treścią. Jeżeli miało to jakiś ukryty sens to go nie dostrzegłem. Można obejrzeć jak się chce zasnąć przy czymś miłym dla oka.
Cremaster 3(2002) - CO Ja OBEJRZAŁEM. Jak ktoś chce sobie zryć banię to polecam. Rozkminianie nie ma większego sensu, chyba, że się chce zwariować. Polecam.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
The ward - myślałam że będzie miał zupełnie inne zakończenie niż miał, nie spodziewałam się go :) polecam
Adwokat diabla - nie wierze, ze wcześniej tego nie widziałam, szkoda tylko że oglądałam w tv i nie wytrwalam do końca i zasnelam, wiec zasysam dziś ponownie. fajnie zobaczyć Charlize zanim się wyrobila :D
Kroniki mutantow - myślałam że go wcześniej nie widziałam, ale widziałam i to nie raz, przyjemny do pooglaądania
Mroczny Rycerz - Powstaje - zakończenie trylogii Nolana, całkiem znośna i mimo trwania ponad 2 i pół godziny dość szybko czas mija , fajnie się kończy
Zmierzch - Przed Świtem cz.2 - ehh dobrnąłem do końca sagi

Catwoman - tragedia, szkoda czasu na ten film
Zgon na pogrzebie ( brytyjski ) - liczyłem że będzie lepszy od wersji amerykańskiej jak to zazwyczaj bywa - ale w sumie sa na tym samym poziomie - ogólnie da się obejrzeć
Thale - opowiada o mitycznej postaci z norweskich wierzeń ludowych o nazwie 'Huldra'. Według mitu była to piękna niewiasta mieszkająca w głębi norweskich lasów i na pozór niczym się nie różniła od zwykłej dziewczyny. Jedyną częścią ciała, która oszpecała mitycznego stwora, był krowi ogon wystający spod spódnicy. Za pomocą pięknej piosenki zwabiała do lasu młodzieńców, którzy ulegając jej nie wracali już nigdy do swoich domostw.
opis z filmwebu bo w sumie nie wiem co o tym filmie powiedzieć - taki sobie
kwestia gustu