xXrani2x
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
xXrani2x
  28 липня 2010 (pierwszy post)

Witam :)) Mam pytanko. Czy zna ktoś stronę, na której są wszystkie rozdziały książki "Harry Potter i komnata tajemnic"? Ja znalazłam blog, na którym jest tylko jeden rozdział, a w bibliotece szukałam od ponad dwóch tygodni i do tej pory nie znalazłam. Pomożecie?? Z góry dziękuję. Linki najlepiej przesyłać na wiadomości prywatne :))

Aivalar
Aivalar
  31 липня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja wiem, ze sie nie chce chodzic i jezdzic

Perspektywa tylu lat zakuwania i jeżdżenia na wykłady nie jest miłym uczuciem.
Mój partner trzy razy studia zaczynał.
Aż w końcu miał powód by te studia rzucić (praca dobra, ja w ciąży).
:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale jesli juz zdam te studia to z pieniedzmi problemu miec nie bede:)

Każdy tak myśli ,a potem zapieprza po studiach za 2tysiące ,które zarabiają ludzie po zawodówce i plują sobie w twarz ,że stracili lata na naukę ...
Mojego partnera bratowa skończyła studia i to z wyróżnieniem a do Irlandii musiała wyjechać ,żeby jakieś pieniądze zarobić . W Polsce znalazła pracę ale za 'marne' pieniądze jeżeli chodzi o wykształcenie.
A dodam ,że wykształcenie nie jest wyznacznikiem pieniędzy ile kto zarabia. Mój ojciec jest po zawodówce ,ale jest dobry w tym co robi i zarabia więcej niż nie jeden po studiach ,który chwali się jakie to on ma wykształcenie. ;)
kuba92762
kuba92762
  31 липня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Perspektywa tylu lat zakuwania i jeżdżenia na wykłady nie jest miłym uczuciem.

Kwestia tez grupy, jak bedzie fajna to sie chetnie bedzie jezdzilo bo zawsze cos smiesznego sie odwali itp.
Nauka to druga sprawa, chociaz jak chce sie skonczyc te studia to sie nie ma wyjscia:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Każdy tak myśli ,a potem zapieprza po studiach za 2tysiące ,które zarabiają ludzie po zawodówce i plują sobie w twarz ,że stracili lata na naukę ...

Ale ja nie ide na filologie polska tylko na Eksploatacje Silowni Okretowych:tak:
Czyli plywac bede, chociaz tez nie mam zamiaru jakos dlugo tego robic:)
A nawigatorow jest w tym momencie o wiele wiecej niz mechanikow, poza tym z praca w tym kierunku nigdy nie bylo problemu i nie zapowiada sie, zeby przez najblizsze 10-15 lat byl:)
Aivalar
Aivalar
  31 липня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Kwestia tez grupy, jak bedzie fajna to sie chetnie bedzie jezdzilo bo zawsze cos smiesznego sie odwali itp. Nauka to druga sprawa, chociaz jak chce sie skonczyc te studia to sie nie ma wyjscia:)

Właśnie ta FAJNA grupa często sprawia ,że na studia się nie idzie tylko na piwo.
Wiem z opowiadań znajomych. ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ja nie ide na filologie polska tylko na Eksploatacje Silowni Okretowych Czyli plywac bede, chociaz tez nie mam zamiaru jakos dlugo tego robic:) A nawigatorow jest w tym momencie o wiele wiecej niz mechanikow, poza tym z praca w tym kierunku nigdy nie bylo problemu i nie zapowiada sie, zeby przez najblizsze 10-15 lat byl:)

Mogę tylko powodzenia życzyć. ;)
kuba92762
kuba92762
  31 липня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie ta FAJNA grupa często sprawia ,że na studia się nie idzie tylko na piwo. Wiem z opowiadań znajomych. ;)

Od tego potem jest dziewczyna, zeby wybila to z glowy:)
Poza tym nie bede mieszkac w akademiku:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Mogę tylko powodzenia życzyć. ;)

Dziekuje:tak:
Aivalar
Aivalar
  1 серпня 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Od tego potem jest dziewczyna, zeby wybila to z glowy:) Poza tym nie bede mieszkac w akademiku:)

:mrgreen:
Mój partner też nie mieszkał w akademiku.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dziekuje

Proszę. ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.