W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 25 z 70
MaqdaIena: Piję własnie wino, które brat przywiózł mi z Malagi.
Bosz, jest tak cierpkie, że wlewam do każdej lampki całkiem sporą ilość soku malinowego ;D
Cierpkie wino kojarzy mi się z sokiem aroniowym :D
Dzięki, Magd, ale pozwól, w tych trudnych dla Ciebie dniach, Twoje zdrowie przede wszystkim...
A więc jeszcze raz

Konto usunięte: Cierpkie wino kojarzy mi się z sokiem aroniowym :D
Dzięki, Magd, ale pozwól, w tych trudnych dla Ciebie dniach, Twoje zdrowie przede wszystkim...
A więc jeszcze raz
O, skojarzenie całkiem dobre ;D.
Miło, dziękuję ;D. W ogóle czuję że się upiłam, i teraz nie wiem czy te włoskie wina jakieś mocniejsze, czy ja jakaś bardziej podatna na procenty ;D.
A może jestem zmeczona

Eh, wesoło mi nawet, w ogóle fajnie, że czwartek jest wolny

http://www.youtube.com/watch?v=6nZ0ULIdAlQ macie mój dzwonek ;D.

MaqdaIena: O, skojarzenie całkiem dobre ;D.
Miło, dziękuję ;D. W ogóle czuję że się upiłam, i teraz nie wiem czy te włoskie wina jakieś mocniejsze, czy ja jakaś bardziej podatna na procenty ;D.
A może jestem zmeczona .
Kojarzę intensywnie ten sok z dzieciństwa. Często miałam od niego strasznie drętwy jęzor :-D
Myślę, że jesteś zmęczona. Mnie bardzo łatwo jest spić, kiedy jestem niewyspana (czyli często :D) lub padnięta :D
Czujesz już ten klimat, widzę :D
Bazę pod emocjonalny szczyt szykujesz :D
Konto usunięte: Kojarzę intensywnie ten sok z dzieciństwa. Często miałam od niego strasznie drętwy jęzor :-D
Myślę, że jesteś zmęczona. Mnie bardzo łatwo jest spić, kiedy jestem niewyspana (czyli często :D) lub padnięta
Ja również ;D. Smak całkiem jak czarna porzeczka, której nie lubię ;D.
No własnie, padniętam mocno, ale spać jakoś nie mam ochoty. Na szczęście idę na 10.00, więc pokimam do 9.00 ;D.
Akurat ten dzwonek mam od dawna na niektóre osoby, ale faktycznie odświeżam sobie wszystko co paparołczowe ;D.
Tak, nie mogę się doczekać ;D.

MaqdaIena: Ja również ;D. Smak całkiem jak czarna porzeczka, której nie lubię ;D.
No własnie, padniętam mocno, ale spać jakoś nie mam ochoty. Na szczęście idę na 10.00, więc pokimam do 9.00 ;D.
Czarną porzeczkę też pamiętam z dzieciństwa :D
Babcia przynosiła i mnie nią dokarmiała twierdząc, że jest bardzo zdrowa :D
Ja już czuję fazę. Dziś jednak padnę chyba :D
MaqdaIena: Akurat ten dzwonek mam od dawna na niektóre osoby, ale faktycznie odświeżam sobie wszystko co paparołczowe ;D.
Tak, nie mogę się doczekać ;D.
Dobry prezent.

Konto usunięte: Czarną porzeczkę też pamiętam z dzieciństwa :D
Babcia przynosiła i mnie nią dokarmiała twierdząc, że jest bardzo zdrowa :D
Ja już czuję fazę. Dziś jednak padnę chyba :
Zdrowa pewnie i jest, ale paskudna ;D.
Ile wypiłaś ? ;D. Ja mam za sobą niemal całą butlę wina, zostało może na jedną lampkę, ale nie planuje tego wypić do końca, bo nie wiem czy wytrzeźwieję do rana, a prawko jednak mi drogie jest, w sensie nie chcę go stracić ;D.
Musiałam de facto podpowiedzieć co chcę ;D.

Przez pewien czas miałam jej dość, ale niedawno coś mnie naszło i kupiłam konfiturę własnie z czarnej porzeczki (Materne). Razem z serkiem wiejskim i bagietką była po prostu przepyszna. Zwykle nie jadam takich dobroci, ale tym razem nie mogłam się oprzeć.
Jeden kieliszek wina już kończę. Nie trzeba mi dużo by odlecieć, naprawdę :D
Nie dałabym rady tyle. Jestem bardzo wrażliwa na procenty :D
Mojemu znajomemu właśnie zabrali.
I dobrze zrobili. Człowiek nieodpowiedzialny był do bólu.
Tak jest najlepiej.
Sama wiesz, co w tej chwili mogłoby Cię uszczęśliwić, przynajmniej szczątkowo, jeśli nie całkiem :D
Konto usunięte: Przez pewien czas miałam jej dość, ale niedawno coś mnie naszło i kupiłam konfiturę własnie z czarnej porzeczki (Materne). Razem z serkiem wiejskim i bagietką była po prostu przepyszna. Zwykle nie jadam takich dobroci, ale tym razem nie mogłam się oprzeć.
Jeden kieliszek wina już kończę. Nie trzeba mi dużo by odlecieć, naprawdę :D
Nie dałabym rady tyle. Jestem bardzo wrażliwa na procenty :D
Mojemu znajomemu właśnie zabrali.
I dobrze zrobili. Człowiek nieodpowiedzialny był do bólu
Hm, z czyms to pewnie i mi by smakowała. Samego soku z czarnej porzeczki nie lubię. Co dziwne, mam po nim zawsze zgagę, a dziwne dlatego, że nie miewam tego typu problemów, nigdy ;D.
O nie, sądziłam, nie wiem dlaczego, że możesz całkiem sporo wypic ;D.
Oho, podobna sytuacja u mnie. Tez znajomemu zabrali prawko na 3 lata, udało mu się zbić do dwoch. Również bardzo nieodpowiedzialny. Twój rozumiem prowadził pod wpływem też ?
Konto usunięte: Tak jest najlepiej.
Sama wiesz, co w tej chwili mogłoby Cię uszczęśliwić, przynajmniej szczątkowo, jeśli nie całkiem :D
Yhm. I oszczędza się rozkminie prezentowej drugiej połowie ;D.
Dobra, poddaję się, idę się położyć, dobranoc Moń ;D.

MaqdaIena: Hm, z czyms to pewnie i mi by smakowała. Samego soku z czarnej porzeczki nie lubię. Co dziwne, mam po nim zawsze zgagę, a dziwne dlatego, że nie miewam tego typu problemów, nigdy ;D.
O nie, sądziłam, nie wiem dlaczego, że możesz całkiem sporo wypic ;D.
:D
Piję dość często, ale wcale nie sporo :D
Od roku chyba w moim alkoholowym menu króluje głównie białe, wytrawne wino ;-D
Ale mocnym, 'chłopskim' alkoholem takim, który bezkompromisowo ostro daje po garze też nie gardzę

Lubimy :D
Jedynie nie przepadam za słodkimi procentami.
Tak. Kiedy wysiadł z samochodu przy markecie, ledwo zresztą trzymając się na nogach, zauważył to jakiś facet i zadzwonił po policję.
MaqdaIena: Yhm. I oszczędza się rozkminie prezentowej drugiej połowie ;D.
Dobra, poddaję się, idę się położyć, dobranoc Moń ;D.
Yep.
Dobranoc, Magd.
Zmęczona jestem, Idę też :)
Jesteś już dorosłą Wiewióreczką i doskonale zdajesz Sobie sprawę, że czas w tym zakresie działa na moją korzyść ... :PPPPP
Nie jestem przyzwyczajony do rozmów w tej pozycji ;D
Tzn ze strony czysto technicznej ja gadać mogę, inni co prawda mają trochę gorzej ;D
http://www.joemonster.org/art/23523/Niebezpieczenstwa_czyhajace_w_restauracji
*6
Hahahahahahahahaha!!!
*6
Hahahahahahahahaha!!!
Konto usunięte: Jesteś już dorosłą Wiewióreczką i doskonale zdajesz Sobie sprawę, że czas w tym zakresie działa na moją korzyść ... :PPPPP
W jakim zakresie, Orzeszku?

Konto usunięte: Nie jestem przyzwyczajony do rozmów w tej pozycji ;D
Tzn ze strony czysto technicznej ja gadać mogę, inni co prawda mają trochę gorzej ;D
To może kiedyś zamień się z tymi 'innymi'?

Czasem warto spojrzeć na sprawę z innej perspektywy :-D
Konto usunięte: http://www.joemonster.org/art/23523/Niebezpieczenstwa_czyhajace_w_restauracji *6 Hahahahahahahahaha!!!
Trafiło się koneserce :-D
Wrzucam:
http://www.youtube.com/watch?v=1JC0NJdfbsA
I z racji tego, że intensywnie wciąż poszukuję fatałaszka na wesele, napiszcie mi czy Wam się podoba-->
Konto usunięte: Piję dość często, ale wcale nie sporo :D
Od roku chyba w moim alkoholowym menu króluje głównie białe, wytrawne wino ;-D
Ale mocnym, 'chłopskim' alkoholem takim, który bezkompromisowo ostro daje po garze też nie gardzę
Lubimy :D
Jedynie nie przepadam za słodkimi procentami
Wytrawne ? Toż to kwaśne i cierpkie aż język kołkiem w buzi staje ;D.
Wódkę lubię, słodkich alkoholi kiedys nie lubiłam, obecnie pijam niemal wszystko

Konto usunięte: I z racji tego, że intensywnie wciąż poszukuję fatałaszka na wesele, napiszcie mi czy Wam się podoba--
Będę szczera : nie podoba mi się i Ciebie w niej również nie widzę, mimo iż nie wiem tak do końca jaką masz figurę.
Czemu długa ? Przed kolana jakąś sobie spraw ;D. Chyba, że Ci sie nie chce golic nóg to spoko

No i dekolt jakiś mały, nie mówię, że masz całe cycki na wierzch wywalić, ale trochę możesz ;D.