W tym temacie zachęcam do pogaduszek na przeróżne tematy ;)
Można spokojnie napić się kawki, piwa, drinka, zapalić i w tle muzycznych dzwięków zwyczajnie porozmawiać
Banowanie będzie jedynie obrażanie i próby prowokacji ewentualnie spamowanie w formie reklam, ale wierzę że może obyć się bez tego
lista tematów
Rozmówki działu Muzyka :) strona 23 z 70
HAHAHAHA :-D
Zapamiętaj KONIECZNIE jeszcze, że (kiedy już dojdzie do zawarcia związku małżeńskiego) podanie mężowi Adamowi zupy, w której będzie pływało ziele angielskie, grozi nagłym wybuchem furii i utratą przywilejów. Skonfiskuje Ci brykę zaręczynową

Początki zawsze są trudne. Zobaczysz jak będzie dalej :D
MaqdaIena: No dobrze, nie pamietam w sumie. Na pewno jest z takiego małego automatu nadmorskiego, gdzie się wrzucało monetę, przekrecało pokrętło i coś wylatywało, a czy Tłiti był dodatkiem do gumy czy sam tego już nie wiem ;D.
Też miałam, pozyskanych w podobny sposób, parę takich sentymentalnych pierdół :-D
...złotem głupców

i do tego 'równikowo' czarny :-D
Nieźle pokarana mieszanka :-D
Troszkie :-D
Skoro już siedzimy w starych synth klimatach:
http://www.youtube.com/watch?v=wJ-3kpvawK4
Facet ewidentnie wyprzedził swoją epokę.
A i macie jeszcze:
http://www.youtube.com/watch?v=nvmu-gA6vaY
http://www.youtube.com/watch?v=3ErAcSwOrHU
Notabene- Klincz to poznański zespół.
Konto usunięte: Zatox, Qlimax, Ran-d, Dash Berlin, Armin Van Buuren, hehe.. a to moi ulubieńcy pozdrawiam
Pozdrawia się wzajemnie.
Bardzo ładny wianuszek ma ta mała komunistka :D
Konto usunięte: apamiętaj KONIECZNIE jeszcze, że (kiedy już dojdzie do zawarcia związku małżeńskiego) podanie mężowi Adamowi zupy, w której będzie pływało ziele angielskie, grozi nagłym wybuchem furii i utratą przywilejów. Skonfiskuje Ci brykę zaręczynow
Jak już pewnie wyczytałaś, zanim zaczęłam zabiegać to już kosza dostałam, więc mogę spać spokojnie, nic złego mi nie grozi

Wiem, wiem. Się okaże :).
A masz nadal ? Ja pomimo, że sentymentalna nie jestem, to kilka rzeczy nadal posiadam. Leżą w pudełku, miejsca nie zajmują, jeść nie wołają, więc są ;D.
Kilkanaście lat temu kumplowałam się z kolesiem, który kupował łańcuchy złote z metra

Ty już lepiej daj sobie spokój, sama się zajmę swoim wizerunkiem

Konto usunięte: Nie warto - odrzucę oświadczyny. Nie ze względu na Ciebie... instytucja małżeństwa mi po prostu nie odpowiada
Adam. Jak możesz ?!
:DDD.
W ogóle przylazłam ponarzekać znów ! Kuźwa dzisiaj wielkie imprezowe ognicho robię na ogrodzie, a tu pada ! I na dodatek więcej niż 10 stopni nie ma, bosz, przeklęty rok 2013 ! Koniec narzekań.

Właśnie sęk w tym, że mogę i lubię z tego przywileju korzystać ;)
MaqdaIena: W ogóle przylazłam ponarzekać znów ! Kuźwa dzisiaj wielkie imprezowe ognicho robię na ogrodzie, a tu pada ! I na dodatek więcej niż 10 stopni nie ma, bosz, przeklęty rok 2013 ! Koniec narzekań.
Piękna pogoda na zabawy w lesie :) Zaraz wjeżdżam quadem na przyczepkę, zapinam i lecę się trochę ubrudzić :)
MAGDA ! Wez Ty mnie nie strasz w snach co? Jak dzisiaj byłas w nim i do tego w różowym neonowym makijażu oczu :o perwersica jaka

Konto usunięte: Piękna pogoda na zabawy w lesie :) Zaraz wjeżdżam quadem na przyczepkę, zapinam i lecę się trochę ubrudzić
Mam nadzieję, że się wesoło ubłociłeś aż po czubek głowy ;D.
Ja ogniskową imprezę przełożyłam, niestety pogoda w Poznaniu taka, że goście pewnie do domów by wrócili z zapaleniem płuc, eh. A tak się na nia cieszyłam, trudno.
Psyche30: MAGDA ! Wez Ty mnie nie strasz w snach co? Jak dzisiaj byłas w nim i do tego w różowym neonowym makijażu oczu :o perwersica jak
;o

Różu nie lubię, ale żeby Cię postraszyć to kto wie, bym mogła do makijażu lateksowe wściekle rózowe wdzianko nawet załozyć

Uświniony mężczyzna równa się szcześliwy mężczyzna ?
Cholera, nie mam znaku równości na tej cholernej niemieckiej klawiaturze

Dobrze, że przeniosłam ognisko na przyszłą sobotę, niby w nocy nie padało w Poznaniu, ale kurdę było bardzo zimno i wietrznie.
Po dwóch przegranych meczach upiłam sie z grupą znajomych spirytusem i było fajnie

:***
MaqdaIena: ;o .
Różu nie lubię, ale żeby Cię postraszyć to kto wie, bym mogła do makijażu lateksowe wściekle rózowe wdzianko nawet załozyć .
Czekam na to z utęsknieniem, mój zawał murowany

Magdaleno nasza kochana, wszystkiego najlepszego Słońce nasze, pociechy ze swojego ukochanego, najlepszej pracy pod słońcem w której mogłabyś chlać spiryt na widoku ile wlezie i się z butelką nie ukrywać, dzieci Ci jeszcze nie życzę bo dbam o Twoje zdrówko psychiczne, po prostu udanego życia i dużo szczęścia !!! :*

:***