Konto usunięte: uzywacie photo shopa ?
tak
Konto usunięte: jak tak to co najczesciej zmieniacie w swoich zdjeciach ?
nie ingeruje w tresc zdjecia, czasem usuwam zbedny element ktory wkradl sie do kadru (np. przewody wysokiego napiecia itp.) poza tym zabawa kolorami, tonacjami, krzywymi, kontrastem itd. czyli glownie kosmetyka i zabawa kolorem, ale to szczegoly ktorych uzywam po lightroomie albo camera raw.
Do tego dosc intensywnie bawie sie grafika w PSie, plakat, ulotka itp.
Konto usunięte: czy waszym zdaniem osoby uzywajace takich programów maja kompleksy i chca je wlasnie nimi zatuszowac ?
te zdjecia tutaj sugeruja raczej ze ta pani zwyczajnie schudla...jak na moj gust.
Konto usunięte: czy dodawanie zdjec w samej bieliznie lub stroju kompielowym nie jest oznaka iz osoba chce sie dowartosciowac ?
nie wiem, to domena kobiet ktora nie jestem, ktorych nie rozumiem czesciej niz bym sobie tego zyczyl :]
Jesli pani "poluje" na tym portalu na potencjalnego partnera to wiadomo, mysli ze przyciagnie go dupa i cyckami, a i wiekszosc facetow tylko na to leci. wstyd...
Konto usunięte: myslicie ze wiecej 1 czy 11 taka osoba dostanie za rozbierane fotki ??
nie interesuje mnie to zbyt szczegolnie, nie bawie sie w ocenianie zdjec i ludzi po wygladzie :)