KrasowskiM
KrasowskiM
  31 березня 2017 (pierwszy post)

Powiedzcie mi czemu ni ma normalnych lasek do życia w małżeństwie ino wszystkie by się łonaczyły gdzie popadnie takie to gorolstwo teroz nastało padom wom

TomekSlaskie
TomekSlaskie
  31 березня 2017

stary jo ci tak napisza sredniowiecze to byly czasy tak i zes poruchol kij zed jak rumun ale bylo a i pinu do karty ni trza bylo

Panthera
Panthera
  31 березня 2017
KrasowskiM
KrasowskiM: wiedzcie mi czemu ni ma normalnych lasek do życia w małżeństwie ino wszystkie by się łonaczyły gdzie popadnie takie to gorolstwo teroz nastało padom wom

powiedzcie mi czemu nie ma normalnych facetow do zycia w malzenstwie, ino wszyscy by zdradzali roochali co sie rusza, niszczac wlasne rodziny potem odchodza do mlodszej wywloki unikajac nawet alimentow robiac dziecku i bylej zonie pieklo z zycia?
dlaczego kazdemu mezczyznie zalezy tylko na seksie??

jeszcze pare lat temu to byly czasy, mezczyzn stac bylo na utrzymanie zony i rodziny, panowie bronili obcych kobiet przed drecholami, pomagali paniom i przepuszczali w drzwiach, a teraz ciagle narzekaja na kobiety, chamscy sie zrobili, kobieta sama sobie drzwi otworzy a ten sie jej jeszcze wpycha by pierwszy wejsc, jakies rozczenia ma z dupy wyssane, pana udaje, ze sie mu nalezy, narzeka ze kobieta czegos tam w domu nie zrobila a sam nic nie robi... Ino by tylko tv ogladal albo w gry gral. Nie do zycia ludzie, bez szacunku do drugiego czlowia a zwlaszcza do kobiet.
a jak ksiaze zostane odrzucony to wine zwala na dziewczyne ze patrzy na kase i wyglad.
a jak odejdzie taka laska do dzentelmena, to ksiaze narzeka ze odeszla bo jest dziwfka a dzentelmen ma duzo kasy.
Panthera
Panthera
  31 березня 2017

Dlaczego faceci maja takiw durne mniemanie ze zawszw maja racje a kobieta nigdy, ze ta ma mu byc posluszna i ulegla, ma go sluchac i sie z nim zgadzac... Ze on maze nią rzadzic i ze jego moze byc na wierzchu?

TomekSlaskie
TomekSlaskie
  1 квітня 2017

panthera to nie tak ze kobieta powinna sie podporzadkowac .Tu chodzi o to ze jak wam sie chce a chopa ni ma dluzszy czas w domu (kierowxca)to i tak sie z jakims frajerem pusci.

Panthera
Panthera
  1 квітня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Tu chodzi o to ze jak wam sie chce a chopa ni ma dluzszy czas w domu (kierowxca)to i tak sie z jakims frajerem pusci.

a facetom (np kierowcom) jak sie chce to ida na tirowki :)
ToTylkoYo
ToTylkoYo
  1 квітня 2017
Panthera
Panthera: a facetom (np kierowcom) jak sie chce to ida na tirowki :)

Jestem kierowcą i jeszcze ani razu nie byłem na "tirówkach" ;) Mimo, że niektóre są bardzo atrakcyjne, to brzydze sie tak używanym towarem xD
ToTylkoYo
ToTylkoYo
  1 квітня 2017
Panthera
Panthera: Dlaczego faceci maja takiw durne mniemanie ze zawszw maja racje a kobieta nigdy, ze ta ma mu byc posluszna i ulegla, ma go sluchac i sie z nim zgadzac... Ze on maze nią rzadzic i ze jego moze byc na wierzchu?

Bo tak było zawsze do czsu aż na ziemi pojawiły się osobniki nijakiej płci.....

Panthera
Panthera
  1 квітня 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo tak było zawsze do czsu aż na ziemi pojawiły się osobniki nijakiej płci.....

i co ze tak bylo zawsze? To nie znaczy ze tak jest dobrze i tak ma zostac oraz ze to normalne
ja sobie nke daje wejsc na glowe i przez to sa ciagle klotnie ale ja sie szanuje i nie zamierzam uznawac wyzszosci facetow nad soba.
a faceci strzelaja o to fochy...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.