Mam problem bo zara mam 20 lat a ja nigdy nie miałem dziewczyny i to nie dla tego że jestem brzydki (patrz profilowe) tylko z niesmialosci i faktu ze wcale nie gadam z dziewczynami bo u mnie w szkole żadnych prawie nie ma. (4 dziewczyny na całą szkołę). W klubie nigdy nie byłem bo niewiem nawet jak się ubrać a co dopiero co tam robić. Nigdy nie zarywałem do dziewczyny w realu a w Internecie nie umiem.
Mam 19 lat i nigdy nie miałem dziewczyny co robić
Nieśmiały ,a na forum opowiadasz o swoich problemach ? Zagadać nie umiesz ,a posta piszesz niczym pantera. Dobre sobie .
Pantery słyną z tego, że wylewają swoje żale na forum fotki. Nie wiedziałeś? To iście elementarna wiedza.
Twoje konto istnieje tu od 2009 roku i przez tyle czasu niczego się nie nauczyłeś? To wręcz niewiarygodna stagnacja.
No dobra to ja parę rad mogę Ci udzielić :D Do klubu ubiera się normalnie, pantofli i koszuli nie polecam :D A robić tam można dużo rzeczy. Jedni tańczą, inni piją i rozmawiają no i są też tacy co podpierają ściany :D Co do nieśmiałości to jest tylko jeden sposób żeby ją pokonać. Musisz podchodzić i zagadywać. Będzie ciężko na początku bo będziesz zestresowany i możesz zapomnieć języka w gębie ale z czasem to minie. Najważniejsze żeby się nie przejmować jak dostaniesz kosza bo to zupełnie normalna sprawa. No i rozmawiaj tak bardziej neutralnie jakbyś gadał z koleżanką bo jakieś głupie teksty na podryw nie działają jak się nie jest wprawionym :D Nigdy nie bądź nachalny ani chamski. No i nie proponuj drinków bo dużo dziewczyn przychodzi do klubów bez pieniędzy bo wiedzą że zawsze się znajdzie jakiś frajer, który postawi więc głupio dać się wykorzystać. Trening czyni mistrza więc powodzenia ;)
Dodaj jeszcze z dwa, trzy zdjęcia na profil. Nie zagaduj do dziewczyn tekstem "hej co tam", ani nie poruszaj tematów związanych z seksem. Postaraj się na podstawie opisów pod zdjęciami (jeśli są) oraz po wpisanych danych wynaleźć jakiś zaczepny temat, na podstawie którego dziewczyna wywnioskuje, że masz nieco oleju w głowie. I działaj. To tak gwoli internetowego podrywu na fotce.
Możesz też znaleźć sobie jakieś hobby, na przykład zacząć chodzić na siłownię albo jeździć konno. Łatwo w ten sposób kogoś poznać no i problem tematu rozmowy masz już z głowy :D Poza tym wspólne zainteresowania zbliżają ludzi :D
Koszula z krótkimi rękawami włożona w jeansy i do tego pantofle :D Moje koleżanki śmieją się z takich kolesi więc zakładam, że innym dziewczynom też się taki strój może nie podobać :D Może się mylę ale wolę uprzedzić :p