Mam 32 l, 192 cm wzrostu, mieszkam w Białej Podlaskiej. Jestem normalnym mężczyzną, skromnym, empatycznym, uczciwym, pracowitym o temperamencie melancholika i introwertyka. Nie jestem duszą towarzystwa, choć humoru mi nie brakuje. Lubię poznawać nowych ludzi, chętnie spędzam czas ze znajomymi. Lubię też wyjść do kina, wyskoczyć na rower, siłownię, czytać książki i od czasu do czasu biegam. Mam wady, ale ciągle pracuję nad tym, aby być lepszym. Na co dzień pracuję, poza tym pochłaniam się moim zainteresowaniom. Pragnę normalnego, spokojnego życia u boku kochającej mnie osoby. Będę najlepszym na świecie mężczyzną dla tej, która pokocha mnie i będzie szanowała. Na stałe mieszkam w Białej Podlaskiej, ale od czasu do czasu bywam w Warszawie, Lublinie.
Poznam
Ze względu na mój charakter szukam dziewczyny spokojnej, mającej cele w życiu, wesołej, która będzie potrafiła mnie czegoś nowego nauczyć. Z którą będę mógł porozmawiać na różne ciekawe, wspólne tematy, ale i też czasami pomilczeć te kilkanaście minut, której spodoba się mój charakter i wygląd. Która pokocha mnie takiego jakim jestem. Interesuje mnie stały związek, ale nie jestem też przeciwko zwykłej przyjaźni, choć wiem, że ta damsko-męska, rzadko występuje, chyba że są ustalone granice. Preferowany wiek 18-30 l (ale nie jest to na sztywno, jak jesteś w innym napisz), z woj. lubelskiego, podlaskiego, mazowieckiego, gdybyś była z mojej miejscowości lub okolic byłoby najlepiej. Chcesz mnie poznać lub o coś zapytać? Napisz w PW lub na e-mail.
Pozdrawiam
Grzesiek