TheSpecialOne83
TheSpecialOne83
  16 грудня 2016 (pierwszy post)

Zastanawiam się jakich facetów poszukujecie na tym portalu drogie Panie ?? Czy wygląd to najważniejsze kryterium, a może coś innego ??

Hurtbreaker
Hurtbreaker
  16 грудня 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: jakich facetów poszukujecie

Ile kobiet, tyle odpowiedzi tak naprawdę. Osobiście szukam tu rozmówców, nie męża, więc wygląd nie ma dla mnie najmniejszego znaczenia, zawartość głowy jest istotniejsza. Gdybym jednak szukała męża, to wygląd byłby dla mnie równie ważny. Jestem wrażliwa estetycznie, nie przeżyłabym nawet dwóch tygodni z kimś, kto mi nie odpowiada wizualnie.
TheSpecialOne83
TheSpecialOne83
  16 грудня 2016

Zapewne masz rację :) Dlatego właśnie chciałem przeczytać różne opinie kobiet, bo mam wrażenie, być może mylne, że większość kobiet zwraca uwagę na zdjecia i wygląd.

IHSI
IHSI
  16 грудня 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: a może coś innego ??
Co masz na myśli :woot: dokładniej opisz.
TheSpecialOne83
TheSpecialOne83
  17 грудня 2016

To mam na myśli drogi kolego, że większość kobiet nawet nie odpisuje na wiadomość, więc zakładam, że wygląd i zdjęcia stanowią zasadnicze kryterium.

Hurtbreaker
Hurtbreaker
  18 грудня 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: większość kobiet nawet nie odpisuje na wiadomość

Może chodzi właśnie o tą "wiadomość". Ja na "hej co tam" też nie odpisuję. Warto być kreatywnym już od samego początku :)
TheSpecialOne83
TheSpecialOne83
  18 грудня 2016

Byc może jestem zbyt mało kreatywny :) chociaż ciężko o kreatywność pisząc do osoby, której się nie zna. Na jakieś poematy nie będę się silił, bo chyba nie o to chodzi :p

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.