PatrykBrunekBB
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
PatrykBrunekBB
  11 листопада 2016 (pierwszy post)

Co dla was znaczy związek ?

Wioleta27
Wioleta27
  19 листопада 2016

Długie zwiazki sa do bani ja mam dosyc własnego zwiazku dla mnie on nic juz nie znaczy po za niewolnictwem

JohnnyNapalonyxP
JohnnyNapalonyxP
  20 листопада 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Długie zwiazki sa do bani ja mam dosyc własnego zwiazku dla mnie on nic juz nie znaczy po za niewolnictwem

A co jest nie do bani?
PatrycjaMarkowska
PatrycjaMarkowska
  21 листопада 2016

Z początku związku wszytko ok ale później robi się trochę nudno chyba że, para ma te same zainteresowania ufają sobie i widzą co im wolno a co nie to jeszcze można przeżyć. Związek na dłuzsza metę w sumie u nikogo nie ma szans bo z czasem ktoś szuka wrażeń i wszystko się psuje owszem są związku w których są ludzie ze sobą bardzo długo ale to się robi Nuda gdy ludzie byli odważni nie było by tych wszystkich kłamstw zdradzania itp. Właśnie przez to że ludzie są że sobą za długo nie wiedzą czy się kochają czy to tylko przyzwyczajenie nie wyobrażają sobie życia bez drugiej osoby. I dla mnie to jest chore

Karol9024
Karol9024
  21 листопада 2016

Czym jest związek? Mówiąc o późniejszym, dojrzałym etapie, który następuje po zauroczeniu - czyli narkotycznym stanie w którym twój mózg atakowany jest burzą hormonów a twój partner / partnerka to ideał bez wad, to związek jest akceptowaniem w pełni i nawzajem siebie, w tym wielu wad. Jest kompromisem, wspólną pracą nad sobą. Umiejętnością diagnozy problemów miedzy sobą. Wreszcie, związek jest radością płynącą ze spędzanego ze sobą czasu, daje poczucie spokoju, bezpieczeństwa i stabilizacji. Ma też minusy - [z reguły] wybierasz, albo związek albo wolność. To tak generalnie, można to rozwinąć na długie rozważania.

Wioleta27
Wioleta27
  21 листопада 2016

Ja jestem w małrzeństwie 4 lata wsumie razem 5 lat i powiem tyle do bani nic wspólnego dużo kłutni i wogóle mnie nie kreci nudny jest i tyle

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.