Witam , od zawsze zastanawia mnie czy prawdziwa miłośc naprawdę istnieje. Nigdy jej nie doznałem , choć mam nadzieje że i mi jest pisana. Proszę o odpowiedzi co na ten temat myślicie , opowiadajcie swoje historie zdjecia , filmy wszystko mile widziane. To dla mnie bardzo ważne. Chodzi mi o prawdziwą miłość , dla której jesteś gotowy zrobić wszystko. z góry bardzo dziękuje:)
lista tematów
Proszę o Odpowiedź "MIŁOŚĆ"
Jeżeli nie doznałeś jej jeszcze to nie wiesz czy istnieje i jaka ona jest. Ale jestem pewna, że kiedyś odczujesz sam czy prawdziwa miłość istnieje lub, gdy się zakochasz.
Romantyk20: Witam , od zawsze zastanawia mnie czy prawdziwa miłośc naprawdę istnieje. Nigdy jej nie doznałem , choć mam nadzieje że i mi jest pisana. Proszę o odpowiedzi co na ten temat myślicie , opowiadajcie swoje historie zdjecia , filmy wszystko mile widziane. To dla mnie bardzo ważne. Chodzi mi o prawdziwą miłość , dla której jesteś gotowy zrobić wszystko. z góry bardzo dziękuje:)
uwierz mi, to nic fajnego. Nie ma za czym tęsknić i czego żałować. Tracisz zdroworozsądkowe myślenie, pozwalasz sobą manipulować a kiedy zaczynasz się budzić... wszystko co pamiętasz to ból. Wtedy, prosisz Boga,by nigdy więcej cię to nie spotkało
Nie chce mi się pisać, to wrzucam klasyka. W 27 sekund tam jest odpowiedź https://www.youtube.com/watch?v=P6ox2HUMbz4 :)
Tylko na nas spójrzcie. Wszystko jest na wspak, wszystko jest do góry nogami!
Lekarze niszczą zdrowie, prawnicy niszczą sprawiedliwość, uniwersytety niszczą wiedzę, rządy niszczą wolność, główne media niszczą informacje, religie niszczą duchowość.