dandano
dandano
  1 листопада 2016 (pierwszy post)

Dziewczyna wysyłala mi zdjecia pewnej dziewczyny z fotki.com piszac ze tak wyglada ,a jak miało dojsc do spotkania wyłaczyla telefon,troche to przykre bo kontakt mielismy dobry.
Dowiedzialem sie ze mnie oszukuje poprzez wysziwanie poprzez zdjecie w google dobra rzecz;]
Takze przestrzegam i przy okazji pozdrawiam bo moze to przeczyta , Marte lat 29 pielegniarke z Białegostoku urodzona 22 maja na drugi raz nie wstydz sie swojego wygladu i daj swoje zdjecia

Crowley666
Crowley666
  1 листопада 2016

Doceń to, że przez chwilę dobrze się bawiłeś. Kto wie, co za szkarada się ukrywała po drugiej stronie ekranu, możliwe że de facto byś na nią zerknął tylko kątem oka i ominął szerokim łukiem modląc się, aby już nigdy więcej takiej gehenny nie przeżyć. ;)
Internet ma to do siebie, że nie należy w nim nikomu ufać, czasem jest to trudne, ale mi osobiście przychodzi to z łatwością, gdyż ja nawet swej matce nie ufam. ^^

dandano
dandano
  1 листопада 2016

To fakt było fajnie , mogła chociaż zachować się na tyle dorośle że przed spotkaniem napisać prawdę , a nie wyłączyć tel

NIENAWIDZEWASSS
NIENAWIDZEWASSS
  2 листопада 2016

No Ci powiem, że zachowała się jak dziecko, wyłączając telefon. Ale nie dziw się. Przestraszyła się spotkania i bała się, że odkryjesz kim jest naprawdę. Widzisz ... Internet w tych czasach ... Dużo tu takich oszustów .. Więc nie warto ufać do końca, bo nigdy nie wiadomo czy trafisz na kłamcę, oszusta, złodzieja a może nawet na mordercę. A Ty ciesz się życiem, bo pewnie jeszcze poznasz kiedyś jakąś kobietę.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.