sebastianman
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 0
sebastianman
  13 жовтня 2016 (pierwszy post)

boli bo jest sie samemu

HAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
  13 жовтня 2016

Dziś wszedłem na czat i również to odczułem... samotność... Gdzie wszyscy moi przyjaciele-ele-ele-ele ele...nie ma już miłych śmieszków, jestem taki samotny....

agresjja
agresjja
  13 жовтня 2016

HAHAHAHA nie dziwie się skoro wszyscy się od Ciebie odwrócili. Być może mieli Cię dość. A co do Ciebie Sebastian masz rację. Samotność boli ... Boli, bo jest się samemu, nie ma się nikogo. ...

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  14 жовтня 2016

Po co ta krytyka. Samotność nie taka straszna jak opisujecie. Każda z kwestii ma swoje plusy jak i minusy. Nie da się dogodzić we wszystkim. Czasami sami musimy podjąć kroki bądź lekkie zmiany

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

VIRUZ
VIRUZ
  14 жовтня 2016

Ciężki temat, mi się wydaje że samotność boli wtedy kiedy się nie ma obok prawdziwych przyjaciół, chociaż jednego, jeżeli nie ma obok dobrego wsparcia to człowiek czuje się niepotrzebny, mówię to z własnej autopsji, jestem 2 lata sam i dobrze mi się żyje. Tak że rób to co lubisz, rozwijaj się, stawiaj sobie cele, zadbaj o zdrowie i przede wszystkim miej obok siebie ludzi którym możesz na prawdę zaufać, którzy Cię wesprą w każdym nawet tym najbardziej krytycznym momencie a reszta przyjdzie sama. Pozdrawiam!

Miskof86
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 6
Miskof86
  14 жовтня 2016

Tak jak Viruz napisał są jednostki w naszym społeczeństwie jakie nie nadają się do współpracy i im w samotności dobrze są akie bez jakiej nie mogą żyć ... Tak samotność można przeżyć na wiele sposobów pasja hobby, wypad a najczęściej to chyba zwierzak ... masz kim się zająć wiesz że nie opuści cię, Ty polegasz na nim on na tobie, jak go zawiedziesz raz dwa to się od Ciebie nie odwróci itd ... Mnie osobiście samotność targa też ok 2 lat, poznaje wiele osób ale po bliższym poznaniu okazuje się że to nie to i schodze na płaszczyznę znajomości jaka pewnie z czasem zgaśnie :]

- Kobieta jest czyśćcem dla sakiewki, rajem dla ciała i piekłem dla duszy -
- Kobieta podobna jest do cienia. Jeśli ją ścigasz ? ucieka, jeśli ty uciekasz ? idzie za tobą -
- Mężczyzna ściga kobietę tak długo, aż ona go schwyta -

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.