gruby1089
gruby1089
  12 жовтня 2016 (pierwszy post)

Jak na nowo ozywic zwiazek i co zrobic zeby w kobiecie obudzic chec do starania i dawania czegos wiecej tak po prostu samej z siebie???

Avatar użytkownika Radeczekk93Radeczekk93
Reputacja: -5 | BluzgometrTM: 14
Radeczekk93
  13 жовтня 2016

Z kobietą ma się w życiu jedną jedyną szansę. Jeżeli coś spaprałeś to już nie ma szans na naprawę. Jak wróci czy coś, to będzie to takie na przeczekanie, dopóki nie znajdzie sobie kogoś innego.

MrBigJ
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 254
MrBigJ
  14 жовтня 2016

Wróć do tych najbardziej Wam bliskich chwil. Tak aby nie wynikło to planowe tylko tak o. Czasami to wspomnienia budzą tą granice emocji która zanikla

.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....

VIRUZ
VIRUZ
  14 жовтня 2016

Radeczekk93 popieram w 120% jeżeli nie rozbudziłeś emocji od samego początku to wydaje mi się że potem ciężko to nadrobić, z czego moim zdaniem to też jest zależne od okoliczności.

Miskof86
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 6
Miskof86
  14 жовтня 2016

Człowieka sie nigdy nie zmieni , jak pisza po części chłopaki kwestia Kobiety ... Teraz rodzi się dziwne pokolenie takie bez zasad i jakiejś moralności :] Ożywienie może polegać na prostych gestach, stosowaniu się do wcześniej ustalonych zasad, od czasu do czasu jakieś wyjście integracjne, karaoke, kręgle, bieganie, jakaś siłownia, nie wiem coś co będziecie dzielili razem i będzie wam obojgu przynosiło to szczęście, lecz nie takie coś co przerodziło by się w chorą wojne o dominację ...

- Kobieta jest czyśćcem dla sakiewki, rajem dla ciała i piekłem dla duszy -
- Kobieta podobna jest do cienia. Jeśli ją ścigasz ? ucieka, jeśli ty uciekasz ? idzie za tobą -
- Mężczyzna ściga kobietę tak długo, aż ona go schwyta -

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.