zostałem potraktowany jak zabawka przez pół roku tkwiłem sam nie wiem w czym skory ktos do rozmowy ? :(
złamane serce
Tak jak kolega napisał wcześniej nie ty pierwszy nie ostatnie a kobiet jest dużo na tym świecie na pewno znajdziesz tą która będzie ciebie warta.
Dokładnie, zajmij się czymś, zrób coś czego jeszcze nie zrobiłeś, znajdź cel, pasję w życiu, nie skupiaj się tylko na tym że jesteś sam, bo bycie samemu nie jest takie złe, zobaczysz przyjdzie wszystko z czasem, i bądź sobą, Pozdro!
Jak wyżej napisali :] 4 miesiące w błoto :] Pomogłem mentalnie finansowo a i tak na koniec zostałem tym najgorszym :] Takie są nieodpowiedzialne laski :] Złota zasada szukać pracującej bo tylko taka zna smak pieniądza i wie ile trzeba się narobić aby w tym kraju na przyjemności zarobić :] 2=gie nie będzie sporu o największa głupotę w związku kto kogo utrzymuje :D bawi mnie to za każdym razem hehe , i szukać pokrewieństw może znasz jakąś też co z nałogu wyszła. A teraz nie pić jak inni piszą bo to największa głupota tylko iść w miejsce pozytywie ładujące Twoją baterię aby wyprzeć to co Cię spotkało i tyle :]
- Kobieta jest czyśćcem dla sakiewki, rajem dla ciała i piekłem dla duszy -
- Kobieta podobna jest do cienia. Jeśli ją ścigasz ? ucieka, jeśli ty uciekasz ? idzie za tobą -
- Mężczyzna ściga kobietę tak długo, aż ona go schwyta -