Bartek1989
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
Bartek1989
  30 вересня 2016 (pierwszy post)

zostałem potraktowany jak zabawka przez pół roku tkwiłem sam nie wiem w czym skory ktos do rozmowy ? :(

CookieMan23
CookieMan23
  30 вересня 2016

Nie Ty pierwszy i nie ostatni, wielu takich było. Najlepiej napić się i szybko zapomnieć.

Bartek1989
Bartek1989
  30 вересня 2016

o to chodzi ze nie moge :(
zaprzepaszcze wszystko co osiagnelem wychodzac z narkomani

TomaszTy
TomaszTy
  30 вересня 2016

szukam dziewczyny wiele razy byłem już oszukany a i jeden raz zdradzony ale się nie poddaję

T.

LockOn
LockOn
  30 вересня 2016

Tak jak kolega napisał wcześniej nie ty pierwszy nie ostatnie a kobiet jest dużo na tym świecie na pewno znajdziesz tą która będzie ciebie warta.

VIRUZ
VIRUZ
  14 жовтня 2016

Dokładnie, zajmij się czymś, zrób coś czego jeszcze nie zrobiłeś, znajdź cel, pasję w życiu, nie skupiaj się tylko na tym że jesteś sam, bo bycie samemu nie jest takie złe, zobaczysz przyjdzie wszystko z czasem, i bądź sobą, Pozdro!

agresjja
agresjja
  14 жовтня 2016

Nie tylko Ty jeden. Wiem jak to boli.

Miskof86
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 6
Miskof86
  14 жовтня 2016

Jak wyżej napisali :] 4 miesiące w błoto :] Pomogłem mentalnie finansowo a i tak na koniec zostałem tym najgorszym :] Takie są nieodpowiedzialne laski :] Złota zasada szukać pracującej bo tylko taka zna smak pieniądza i wie ile trzeba się narobić aby w tym kraju na przyjemności zarobić :] 2=gie nie będzie sporu o największa głupotę w związku kto kogo utrzymuje :D bawi mnie to za każdym razem hehe , i szukać pokrewieństw może znasz jakąś też co z nałogu wyszła. A teraz nie pić jak inni piszą bo to największa głupota tylko iść w miejsce pozytywie ładujące Twoją baterię aby wyprzeć to co Cię spotkało i tyle :]

- Kobieta jest czyśćcem dla sakiewki, rajem dla ciała i piekłem dla duszy -
- Kobieta podobna jest do cienia. Jeśli ją ścigasz ? ucieka, jeśli ty uciekasz ? idzie za tobą -
- Mężczyzna ściga kobietę tak długo, aż ona go schwyta -

Bartek1989
Bartek1989
  26 жовтня 2016

dzieki za wsparcie

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.