Hmm... Wiecie przytrafił mi się w życju mały epizot po prostu poznałem dziewczyne którą miałem tylko 1 dzień a spotykałem się z nią 3 no 4 razy i teraz wszystko się urwało nie chce się zemną już spotkać a na 2 spotkaniu byliśmy tak sobie bliscy nawet aż za a gdy doszło do 3 spotkania, powiedziała mi że ma dość związków itp... Niechce się zemną spotykać, nawet gdy do niej pisze to odpiusje do mnie z wielką nie chęcią nie wiem co mam zrobić pomuszcie mi hmm... Hmm... Jak odbudować miłość która wcześniej był ??
lista tematów
Jak odbudować miłość która wcześniej była ?
Przykro mi to pisać, ale już nic się nie da zrobić. Popłynąłeś z uczuciami zbyt szybko i po prostu czuła za duży nacisk z Twojej strony. Nie ma drugiej szansy, nigdy, jak dostaniesz to będzie to nieszczere.
Czemu chcesz go zamknąć ale jak uważasz :) Po prostu olej ją i tyle :) jak ona ciebie znajdziesz na pewno jakąś kolejna miłość na swej drodze główka do góry 
Konto usunięte: Niechce się zemną spotykać, nawet gdy do niej pisze to odpiusje do mnie z wielką nie chęcią nie wiem co mam zrobić

Radeczekk93: Przykro mi to pisać, ale już nic się nie da zrobić. Popłynąłeś z uczuciami zbyt szybko i po prostu czuła za duży nacisk z Twojej strony.
KiniiFarii
Dziękuję za wszystkie rady hmm...
Rozumiem właśnie też tak myśle po prostu popłynełem z uczuciami następnym razem będe wiedział jak mam postąpić ;-) hmm... IHSI na pewno kiedyś znajde kogoś ważne jest tylko żeby się nie spieszyć i trzeba iść po prostu do przodu hmm... dokładnie głowa do góry he he :-)