JozekZpolska
JozekZpolska
  30 серпня 2016 (pierwszy post)

Czy miłości można się nauczyć? Wiem, że to trochę dziwne ale czasami czuję że nie potrafię kochać....a chciałbym coś poczuć...w myśl zasady kochać i być kochanym...

JozekZpolska
JozekZpolska
  30 серпня 2016

Wydaję mi się że kochałem kobietę, ale jak tak myślę to było chyba bardziej pożądanie...

zdradzilemzone
zdradzilemzone
  3 вересня 2016

Nie Rób z tego Działu Randka , Dział Hyde tam takie pytania mógłbyś zadawać.
Tu głównie szuka się cycowianki do zaliczenia.

NVX
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 0
NVX
  3 вересня 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy miłości można się nauczyć?

Miłość jest w nas od małego chłopczyka dziewczynki

Konto usunięte
Konto usunięte: ? Wiem, że to trochę dziwne ale czasami czuję że nie potrafię kochać....a chciałbym coś poczuć...w myśl zasady kochać i być kochanym...

Każdy potrafi kochać tylko musisz trafić na tą jedyną która zawróci ci w głowie ;) i będzie cie tak samo kochać jak ty ją

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie Rób z tego Działu Randka , Dział Hyde tam takie pytania mógłbyś zadawać.

Przypominam że dział randka również służy do rozwiązywaniu problemów w miłości.
A od szukania też służy czat
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubie te żale wypływające tak szczerze od userów :D to takie motywujące
karolina9904
karolina9904
  3 вересня 2016

Racja

JozekZpolska
JozekZpolska
  4 вересня 2016

Nie chodzi mi tylko o płeć przeciwną, ale np o miłość do siostrzeńców, rodziców, swoich rodziców lub Boga.
A jeśli chodzi o kobietę czy tylko kierujesz się pożądaniem czy jednak sercem. Czym jest miłość?

NVX
NVX
  4 вересня 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chodzi mi tylko o płeć przeciwną, ale np o miłość do siostrzeńców, rodziców, swoich rodziców lub Boga. A jeśli chodzi o kobietę czy tylko kierujesz się pożądaniem czy jednak sercem. Czym jest miłość?

Hm miłość jest dla każdego sensem życia .. Ja kieruje się serduchem
Nie ważne czy to rodzina czy znajomi musisz kochać ich. Na swój sposób
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubie te żale wypływające tak szczerze od userów :D to takie motywujące
pieeetrek
pieeetrek
  4 вересня 2016

Miłości nie ma jest tylko zauroczenie i przyzwyczajenie

NVX
NVX
  5 вересня 2016
pieeetrek
pieeetrek: Miłości nie ma jest tylko zauroczenie i przyzwyczajenie

Nie zawsze
Konto usunięte
JozekZpolska
JozekZpolska
  5 вересня 2016

Gdybyśmy kierowali się tylko i wyłącznie miłością, świat byłby lepszy...ale takie rzeczy to tylko w bajkach..

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.