miłość w necie / miłość na odległość strona 26 z 130
Możecie tutaj dyskutować na temat znajomości nawiązywanych poprzez internet. Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić? Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem? Nawet jeśli nie macie za sobą tego typu doświadczeń to raczej każdy z Was ma wyrobione zdanie na temat takich znajomości - ten temat to miejsce dające Wam możliwość podzielenia sie z innymi Forumowiczami Wasza opinia. Jak sadzicie, czy można poznać miłość swojego życia przez internet, a może waśnie jesteście przykładami na to, ze to jest możliwe? :)
W temacie można rozmawiać również na temat związków na odległość... Razem, a jednak z daleka od siebie... Czy dzielące zakochanych kilometry nie wpływają destrukcyjnie na związek? Czy taka miłość ma szanse przetrwać? A może sami jesteście / byliście w takim związku i chcielibyście podzielić sie swoimi doświadczeniami?
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Miłość na odległośc ? Pewnie ...ale nie na długo brak osoby która kochasz przy Tobie może zniszczyc uczucie tak piękne ..niestety ..
Ale wiem ze jeśli ktoś kocha to kilometry nie graja roli :D przeciez mozna sie odwiedzać :)
wejdz na strone i podpisz petycje !
2 mln psów rocznie mordowanych jest dla mięsa..
nie patrzmy na to bezczynnie..
podpisując petycje pomagamy im..
kazdy podpis prowadzi o krok bliżej do
tego by psy nie cierpiały!
czym szybciej zbierzemy 1mln podpisów tym
szybciej psy będą szczęśliwe...!
taka miłość jest dobra tylko na zranione serca..:(
nie ma tu ani przytulenia ani żadnego uczucia..
może być zaufanie..pomoc..ale nic więcej..
owszem seksu tu też nie ma..;/
ale niekiedy przydaję się taka miłość..
może akurat w takim związku nikt nas nie zrani...!
:)
ja bym nie wytrzymała w związku na odległość, nie dla mnie te internetowe randki z moim chłopakiem, rachunki za telefon. Seksu też nie ma...
mhh da się ja dziewczyne poznałem przez grę i potem wiecie gadaliśmy na gg i pojechałem do niej do Kielc a ja mieszkam w Poznaniu.Kiedyś razem zamieszakamy razem.Obiecałem jej i ona mi że nikogo innego nie będzie.Miłość przez neta jest możliwa jesli ta dórga osoba jest tą na którą czekałeś\aś to się po prostu czuje.byłem u niej w Kielcach na 3 dni ostatnio było zajebiście.
ja wierze w takie związki bo sama mam chłopaka którego poznałam przez fotke,chodzimy już ze sobą prawie miesiąc i bardzo się kochamy dlatego mysle że mozn się zakochac przez neta:)
uważam podobnie jak PinaColada7 związek na odległość raczej nie ma miejsca bytu w dzisijeszych czasach, brak tego co powinno łączyc zwiazek czyli bycia obok drugiej osoby - czucia ja, przytulania i itp .
Wbijac! Darmowe zestawy blend-a-med czekaja ;)
Cytat:
Zdarzyło Wam sie kiedyś w taki sposób z kimś umówić?
tak i to nie raz ;)
Cytat:
Czy ta znajomość przetrwała - jesteście dobrymi przyjaciółmi, para, a może taka randka okazała sie totalnym niewypałem?
jestesmy dobrymi znajomymi i raz na jakis czas odwiedzamy siebie ;*:)
niewypal