Marusha - Deep
lista tematów
Czego słuchasz w tym momencie? strona 2696 z 3084
Eh, zdążyłam już popsuć i naprawić Internety. Nie polecam zabawy ze sterownikami karty sieciowej :D
Jackson Browne - Late For The Sky ;_;
Czemu i na jakie? :D
Masz, zerknij sobie. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nwAYpLVyeFU Spodobało mi się. :D
Again
Tym dziś będę się katował, póki nie zasnę ^^
David Guetta - Shot Me Down ft. Skylar Grey (Lyric Video)
Chodzi o klip, piosenka mi się akurat nie podoba. :D
Do hakjerowania mi daleko, szczególnie, że nie czuję potrzeby zdobywania informacji w ten sposób. Ale wiem, że idzie bardzo łatwo zdobyć czyjeś ip. Widziałam też programik, który wyszukuje powiązania w sieci, np wszystkie maile, nr tel itp. Przeraża mnie technologia coraz bardziej.
Yyyy, :udaje że pamięta co tam było: No, fakt, fajny clip

Earth: Do hakjerowania mi daleko, szczególnie, że nie czuję potrzeby zdobywania informacji w ten sposób.
Nie brakuje takich osób :/
Earth: Ale wiem, że idzie bardzo łatwo zdobyć czyjeś ip. Widziałam też programik, który wyszukuje powiązania w sieci, np wszystkie maile, nr tel itp. Przeraża mnie technologia coraz bardziej.
To jest wręcz przerażające, mało tego w ilu przypadkach to nawet nie wiemy, że dane są nie za naszą wiedzą/zgodą zbierane. Takie czasy nastały, ja się nie przestawię już z tym, nie wnikam, niewiedza co i czemu, jest w moim przypadku adekwatna. Nie mam nic na sumieniu strasznego takiego, to niech się w to bawią :D
Dobra, zmienię nutę jednak xD
Fr.Chopin - Nokturn f-moll op.55 nr 1

:|
No nie brakuje. Sama znam parę osób ogarniętych w tym temacie.
Abaddon: o jest wręcz przerażające, mało tego w ilu przypadkach to nawet nie wiemy, że dane są nie za naszą wiedzą/zgodą zbierane. Takie czasy nastały, ja się nie przestawię już z tym, nie wnikam, niewiedza co i czemu, jest w moim przypadku adekwatna. Nie mam nic na sumieniu strasznego takiego, to niech się w to bawią :D
Niby tak, ale jednak dobrze jest pogłębiać swoją wiedzę, by chociaż wiedzieć co mogą inni.
Tak samo teraz te drony, które może mieć każdy Kowalski. Nic tylko zwiewać w jakieś puszcze, góry, lasy, jak najdalej od ludzi. :|
God Is an Astronaut - When Everything Dies