Marusha - Deep
Czego słuchasz w tym momencie? strona 224 z 3084
Ale ja miałam to wygrać no

A to zależy:
Teraz np: mi się nie chciało to sobie tak obstawiałam na chybił trafił,nawet nie patrzyłam na nazwy xD
Pewnie,że nie

Jak by była Polska Piłka tylko to może coś tam wiem ;p
Wygrać z facetami, co grają w to od kilku lat, nołłej, ale dojść do finałów jest do zrobienia, powodzenia.
A nie, bo tu czasami dają takie mecze, że śmiecham z nazw, w poprzedniej była jakaś Wielka Dżamahirijja Libijska, czy coś w tym stylu, a wystarczyło napisać Libia.
Przyda się :D
Dla mnie bez różnicy co dają bo i tak nie znam ;D
Haha, ale ja teraz też nie bardzo kojarzę, mam inny sposób typowania, oczywiście go nie zdradzę, ale by nie było wątpliwości, od nikogo nie ściągam, bo w sumie nawet nie wiadomo od kogo. A Ty? ;-D
Chociaż jak gra np Ukraina - Niemcy to wiadomo, że na UA nie ma sensu stawiać.
Chodzisz na mecze? też bym się wybrała. :D Bezpiecznie kobiecie?
Jeszcze nie z wawy, muszę to zresztą zmienić, bo debile stamtąd masowo mi zapychają skrzynkę. A co jeśli?
Moi znajomi nie tracą czasu na takie gierki

No właśnie,jak gra Wisła z Legią to wiadomo,że 3-0 będzie

Rzadko ; ) Jak mam czas to chodzę
To zależy z kim się chodzi

Nie no na takie mecze normalne możesz chodzić.
Ja nie chodzę na te z 'ryzykiem' jak na Derby z Cracovia bo to nie ma sensu ;p
A to,że Warszawy nie lubimy ;D !
Jacy znajomi, chodzi o innych użytkowników. Z Gotką pisałyśmy głupoty o ściąganiu od innych a w rezultacie najpewniej żadna tego nie robila, co było widać po wynikach Oszukiwanie na fotkowej zabawie to trochę szczyt, ale byłam ciekawa co napiszesz. :D
Właśnie polskich nie znam ani trochę, ale może to zapamiętam.
U mnie w miasteczku to na mecze łażą właśnie po to by sobie pyszczki obić, a w Lublinie to nie wiem.
A Lublin lubicie? Dodam od razu, że ja wcale. ;-D
A w Krakowie to nawet 'mieszkałam', aż cały miesiąc i uj, a fajnie było. :D Z której części jesteś? :)