NoChange
NoChange
  24 березня 2011 (pierwszy post)

Nie zrobię tego błędu co mój poprzednik Krzysztof i nie napiszę, że zakładam nowy temat- bo przecież to widać :ziober2:

Prosiłabym o podanie wykonawcy, tytułu utworu, ale wiadomo o co chodzi :ziober2:

Ugly Kid Joe - Cats In The Cradle

Miłego nabijania :nutki:

Ankaa
Ankaa
  28 березня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Imponuje mi to, że ma 3 żony oraz 100 dzieci i utrzymuje ich z emerytury wojskowej.. xD

To działaj :D

Konto usunięte
Konto usunięte: raczej nie skoro masz problemy z Krzysiem:p

Małe ale wszystko da się poskładać :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Bo nie widzę się nigdzie indziej:P Znam się na terrorze, a raczej zapobieganiu, więc chcę w tym pracować:D

Jeśli się znasz i jesłi to lubisz to jak najbardziej :)
takbir27
takbir27
  28 березня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesteś przywiązany tak bardzo do naszego narodu, że takie stwierdzenie jest przykre?:)

Właśnie o to chodzi, że nie aż tak bardzo, bardzo, ale jednak to boli, więc trochę patriotyzmu się odzywa:D
Ankaa
Ankaa
  28 березня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Och, no wybaczę no Ale dosyć szybko mijają na szczęście :D Szczęściara :D Lubię liczbę 21. I 23 jeszcze, więc tego oczekuję :D A 16-17 to piękne lata. 16 to idealny wiek:)

Dzięki ! :D Faktycznie ; )
No ba :mrgreen:. Ja w sumie nic do niej nie mam :P Chyba nawet najlepsze dotychczas :ziober2:.

Idę, dobranoc Wam :bye:. ; **
takbir27
takbir27
  28 березня 2011
Ankaa
Ankaa: To działaj :D

u nas nie ma takich zarobków, a co dopiero emerytury xD

Ankaa
Ankaa: Małe ale wszystko da się poskładać :D

On jest nieposkładany :D wiem co mówię:P

Ankaa
Ankaa: Jeśli się znasz i jesłi to lubisz to jak najbardziej :)

:D

szkoda, że nie można tu nikomu podarować gwiazdy :P jeszcze 9 miesięcy mam ją mieć :P
takbir27
takbir27
  28 березня 2011
Ankaa
Ankaa: Idę, dobranoc Wam

Ale śpiooooch:D Zaraz za Krzysiem leci:D Tylko łóżko wygrzał:p
takbir27
takbir27
  28 березня 2011

Boondock Saints Soundtrack: Choral Music

ShittyChicken
ShittyChicken
  28 березня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie o to chodzi, że nie aż tak bardzo, bardzo, ale jednak to boli, więc trochę patriotyzmu się odzywa:D

Rozumiem. Chociaż to bez sensu. Co takiego zrobiłeś, że ta głupia baba tak stwierdziła?:D

Ankaa
Ankaa: Dzięki ! :D Faktycznie ; ) No ba . Ja w sumie nic do niej nie mam :P Chyba nawet najlepsze dotychczas .

:ziober2: Zauważyłam po sobie :D
:D No więc sama widzisz :D Chyba tak.. Chociaż osiemnastkę miałam dobrą :) 2010 miałam dobry ;) A 2011 zaczął kiepsko.

Dobranoc Ci :*
takbir27
takbir27
  28 березня 2011

Sout Al Horeya صوت الحريه Amir Eid - Hany Adel - Hawary On Guitar & Sherif On Keyboards

takbir27
takbir27
  28 березня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Rozumiem. Chociaż to bez sensu. Co takiego zrobiłeś, że ta głupia baba tak stwierdziła?:D

to, że jestem muzułmaninem :P
ShittyChicken
ShittyChicken
  28 березня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to, że jestem muzułmaninem :P

Podobno mamy rozkwit tolerancji, a ludzie dalej głupi.
Who cares, no!
takbir27
takbir27
  28 березня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobno mamy rozkwit tolerancji, a ludzie dalej głupi.

ale ja sam nie jestem tolerancyjny, więc nie mogę wymagać tolerancji :D
Patrishia
Patrishia
  28 березня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ja sam nie jestem tolerancyjny, więc nie mogę wymagać tolerancji :D

Nie zasugerowałam tego. Chodziło mi o nie branie takiej opinii do siebie ;)
Czym się przejawia ten Twój brak tolerancji?:D
takbir27
takbir27
  28 березня 2011

Amir Eid and his guitar Helmy ana امير عيد حلمي انا

takbir27
takbir27
  28 березня 2011
Patrishia
Patrishia: Czym się przejawia ten Twój brak tolerancji?:D

Jestem przeciwny homoseksualistom, aborcji, narkomanom.. no i za żydami nie przepadam:P
Patrishia
Patrishia
  28 березня 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jestem przeciwny homoseksualistom, aborcji, narkomanom.. no i za żydami nie przepadam:P

Hm, homo, mam przyjaciela, jego toleruję, ale nie podoba mi się to wcale. Reszta się zgadza, chociaż z aborcją, to różnie. Chociaż sama pewnie bym się nie podjęła.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.