ZwyczajnieNie
ZwyczajnieNie
  20 лютого 2011 (pierwszy post)

Jak w temacie,odwiecznie zadawane pytanie...

Podaj artystę,nazwę utworu :mrgreen:

Juno Reactor – Rotorblade

:piwo:

tibauld
tibauld
  23 лютого 2011
Ankaa
Ankaa: Zacne są, wiem .

Nawet nie wiesz jak ;D

Ankaa
Ankaa: Sam to przedłużasz . To było cicho ?! . Ja jakoś bezszelestnie chodzę :D Wszystkiego trzeba spróbować .

Nie, po prostu nie ulegam :)
Zaraz się dowiem, że specjalnie zagłuszałem :D Jak ktoś nie brnie przez śnieg to może i tak chodzi :)
Jak będę humor, to Ci poczytam w sobotę, na wieczór :rotfl:

Dj 600 V - Rap wchodzi w krew (Peku, Veto)
Ankaa
Ankaa
  23 лютого 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet nie wiesz jak ;D

Moja główka ich nie pojmuje :mrgreen:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie, po prostu nie ulegam :) Zaraz się dowiem, że specjalnie zagłuszałem :D Jak ktoś nie brnie przez śnieg to może i tak chodzi :) Jak będę humor, to Ci poczytam w sobotę, na wieczór

Czasem trzeba :D
O! To może być to !:mrgreen:. A nie wiem, jak jest śnieg to się nie wsłuchuje :rotfl:
Znając życie specjalnie go nie będziesz miał :mrgreen: A czemu nie dzisiaj ?! :D

Lilu - za kogo ty mnie masz
tibauld
tibauld
  23 лютого 2011
Ankaa
Ankaa: Moja główka ich nie pojmuje .

To ona je kreuje, nie? :)

Ankaa
Ankaa: Czasem trzeba :D O! To może być to !. A nie wiem, jak jest śnieg to się nie wsłuchuje Znając życie specjalnie go nie będziesz miał A czemu nie dzisiaj ?! :D

Nie wiem :D
Do tego na prawdę trzeba mieć talent, żeby coś takiego wymyślić! Ja tym bardziej :D
A uż tam specjalnie :D Będę miał :ninja: Może jeszcze teraz? :D

Dj 600 V - Be-er-iks - (Borixon Wyp3 Gibon skład)
Ankaa
Ankaa
  23 лютого 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To ona je kreuje, nie? :)

Pokręcona jest więc być może :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem :D Do tego na prawdę trzeba mieć talent, żeby coś takiego wymyślić! Ja tym bardziej :D A uż tam specjalnie :D Będę miał Może jeszcze teraz? :D

No ja ostatnio uległam i to chyba dobrze, więc wiesz :D
To Ty wymyśliłeś, więc gratuluję talentu :mrgreen:, :P
Wszystko jest możliwe :D A daj Ci Boże, ale to rożnie bywa:ninja: Jeszcze nie :D

WdoWA - Zbyt dobra
tibauld
tibauld
  23 лютого 2011
Ankaa
Ankaa: Pokręcona jest więc być może :D

Oj tam pokręcona :)

Ankaa
Ankaa: No ja ostatnio uległam i to chyba dobrze, więc wiesz :D To Ty wymyśliłeś, więc gratuluję talentu , :P Wszystko jest możliwe :D A daj Ci Boże, ale to rożnie bywa Jeszcze nie :D

Ty uległaś, bo mój urok taki już jest :D :ziober2:
To nie było tak :D
Tak nie! To zależy gdzie będę przebywał :ninja: Za chwilę to ja idę sam spać, mam 3 godziny do wyjścia z domu :D

Dj 600 V - Biały goniec (Zajka, Borixon)
Ankaa
Ankaa
  23 лютого 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj tam pokręcona :)

:pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ty uległaś, bo mój urok taki już jest :D To nie było tak :D Tak nie! To zależy gdzie będę przebywał Za chwilę to ja idę sam spać, mam 3 godziny do wyjścia z domu :D

Urok ?:rotfl:. Po prostu już nie miałam siły do Ciebie ! :D
Wiem :mrgreen:.
No właśnie, Bóg jeden wie gdzie Cie wywieję :ninja: :D No cudownie:and:. Dobra ;(

WdoWa - Zbyt Dobra cz II
tibauld
tibauld
  23 лютого 2011
Ankaa
Ankaa:

NIe ;)

Ankaa
Ankaa: Urok ?. Po prostu już nie miałam siły do Ciebie ! :D Wiem . No właśnie, Bóg jeden wie gdzie Cie wywieję :D No cudownie. Dobra ;(

Co by to nie było, ważne że zadziałało, a jak się zwie to jeden czort :rotfl:
Właśnie :D
Jak obiecam, to wywieje tak, że i tak poczytam :ninja: Ja ferii nie mam :mrgreen:

Dj 600 V - Fajni raperzy (Pih)
Ankaa
Ankaa
  23 лютого 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: NIe ;)

Ok, ok ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Co by to nie było, ważne że zadziałało, a jak się zwie to jeden czort Właśnie :D Jak obiecam, to wywieje tak, że i tak poczytam Ja ferii nie mam

Chociaż ja ubolewam nad tym,, że uległam, ale może to i lepiej :rotfl:.
:D
Obiecujesz?! :and:. Tobie niepotrzebne ! :mrgreen:.

O.N.A - Kiedy powiem sobie dość
tibauld
tibauld
  23 лютого 2011
Ankaa
Ankaa: Ok, ok ;)

;-)

Ankaa
Ankaa: Chociaż ja ubolewam nad tym,, że uległam, ale może to i lepiej . :D Obiecujesz?! . Tobie niepotrzebne ! .

Jak pierwszy raz się nagrywałaś, to spytałem dwa razy, takie uleganie :ziober2:

Dobrze, obiecuję. Nie obiecuję natomiast za czytanie :rotfl: Przydałyby się :ziober2:

Dj 600 V (feat. Tede) - Merctedes s600
Ankaa
Ankaa
  23 лютого 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak pierwszy raz się nagrywałaś, to spytałem dwa razy, takie uleganie Dobrze, obiecuję. Nie obiecuję natomiast za czytanie Przydałyby się

Chodziło mi bardziej o tą ostatnią akcję, na moje pierwsze nagrywanie nie musiałeś mnie namawiać bo spodobała mi się w gruncie rzeczy ta opcja:mrgreen:.

No to ok :and: Co to ma znaczyć?! :mrgreen:. Te czasy już minęły mój drogi :rotfl:.

Niepokonani - perfect
tibauld
tibauld
  23 лютого 2011
Ankaa
Ankaa: Chodziło mi bardziej o tą ostatnią akcję, na moje pierwsze nagrywanie nie musiałeś mnie namawiać bo spodobała mi się w gruncie rzeczy ta opcja. No to ok Co to ma znaczyć?! . Te czasy już minęły mój drogi .

O tamten zakład tak? Ponieważ? :rotfl:

Ok :) Ja i książki nie mamy ze sobą za wiele do czynienia ;) Wiem, że tak :D

Dj 600 V (feat. Rahim, Mea) - Ideału potęga
Ankaa
Ankaa
  23 лютого 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: O tamten zakład tak? Ponieważ? Ok :) Ja i książki nie mamy ze sobą za wiele do czynienia ;) Wiem, że tak :D

:tak: :D Nie wiem dlaczego :D A ogólnie to nie było ciężkie bo czytałam dziecku więc raczej skupiałam się bardziej na nim :mrgreen:

Trzymam za słowo:ninja:. No to zaczniecie mieć :D No! :mrgreen:.

Liroy - Kołysanka dla przyjaciół
tibauld
tibauld
  23 лютого 2011
Ankaa
Ankaa: :D Nie wiem dlaczego :D A ogólnie to nie było ciężkie bo czytałam dziecku więc raczej skupiałam się bardziej na nim

Aha :D Ok :D No i o to chodziło przecież :D

Ankaa
Ankaa: Trzymam za słowo. No to zaczniecie mieć :D No! .

Obiecałem raz, dotrzymałem, także wiesz :D To groźba? :D :)
Ankaa
Ankaa
  23 лютого 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ha :D Ok :D No i o to chodziło przecież :D

:ziober2:.

Konto usunięte
Konto usunięte: Obiecałem raz, dotrzymałem, także wiesz :D To groźba? :D :)

No wiem, ale ja się muszę 5 razy upewnić :D Nie, nie tak to miało zabrzmieć :D

Liroy - Musisz radzić sobie sam
tibauld
tibauld
  23 лютого 2011
Ankaa
Ankaa: .

Kto by Cię tam stresował :D

Ankaa
Ankaa: No wiem, ale ja się muszę 5 razy upewnić :D Nie, nie tak to miało zabrzmieć :D

Dobrze :) :lol:

Mor W.A. - Bóg dał to wszystko nam
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.