Jak na razie pomysłu dalej brak ;D W swoim czasie się dokończy ;d
1. TAJFUN :D Fidget-House http://www19.zippyshare.com/v/9134907/file.html
2. Cover Formacji SIR MIX A-LOT-Baby got back http://www.dailymotion.pl/video/x1r7qc_sir-mix-a-lotbaby-got-back_music
Moja wersja Dubstepowa zapowiada się bardzo mocno ;p http://www19.zippyshare.com/v/51431426/file.html
lista tematów
Niedokończone produkcje strona 7 z 14
moze mial taka potrzebe aby cos napisac :)
Konto usunięte: Tutaj na 2/9 wypowiedziało sie miło za to dziękuje :) Widzicie sami obrażacie się nawzajem tematy niżej i ci sami goście też krytycy zasrani. I akurat mam sukcesy mam 4 lable w uk 1 w usa i 2 komercyjne w Polsce hehe
a ty co jakies marne statystyki prowadzisz ?

nie posikaj sie ze szczescia , co jak co ale krytyki sie boisz

rozumiem
Fakt;)
Ale jak to u Was jest z ocenianiem muzyki? Np. dużo ludzi tu pisze " to gówno" a potem dodaje że nie słucha takiej muzyki .To tak jak bym ja miał oceniać dajmy na to death metal . Wiem że to nie moje klimaty więc nawet za to się nie biore bo każdy utwór brzmi dla mnie jak zabawa z młotem pneumatycznym -ah wspomnienia...;P
CarlsProject: Ale jak to u Was jest z ocenianiem muzyki? Np. dużo ludzi tu pisze " to gówno" a potem dodaje że nie słucha takiej muzyki .To tak jak bym ja miał oceniać dajmy na to death metal . Wiem że to nie moje klimaty więc nawet za to się nie biore bo każdy utwór brzmi dla mnie jak zabawa z młotem pneumatycznym -ah wspomnienia...;P
Zazwyczaj jest tak jak piszesz - najwiecej do gadania maja Ci, co nie maja o tym pojecia. Znajdzie sie kilku uzytkownikow, ktorzy naprawde potrafia "swiezo" ocenic i doradzic co i jak.
Bedziemy chronic tylko to co kochamy,
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
Bedziemy kochac tylko to co rozumiemy,
Bedziemy rozumiec tylko to co poznamy.
CarlsProject: Fakt;)
Ale jak to u Was jest z ocenianiem muzyki? Np. dużo ludzi tu pisze " to gówno" a potem dodaje że nie słucha takiej muzyki .To tak jak bym ja miał oceniać dajmy na to death metal . Wiem że to nie moje klimaty więc nawet za to się nie biore bo każdy utwór brzmi dla mnie jak zabawa z młotem pneumatycznym -ah wspomnienia...;P
jak wiadomo sa gusta i gusciki , kazdy woli co innego i nie rozmawia sie o guscikach :)
niektorzy pisza gowno bo nie maja nic ciekawego do powiedzenia , szukaja zaczepki lub maja jakis problem ze saba :) ale zalozyciel tego dzisiejszego tematy nie potrafi przyjac ktyryki dlatego sypie miesem we wszystkich ;]
Krytyka krytyką jak nie mają nic do powiedzenia niech nie piszą że gówno dno że polifonia pisałem z jednym ziomkiem a wy sie wpierda.laliście sorry musiałem się bronić tobie też by nerwy puściły ich zdanie jest dla mnie nie ważne
to przykre ...

Konto usunięte: Krytyka krytyką jak nie mają nic do powiedzenia niech nie piszą że gówno dno że polifonia pisałem z jednym ziomkiem a wy sie wpierda.laliście sorry musiałem się bronić tobie też by nerwy puściły ich zdanie jest dla mnie nie ważn
no wlasnie a ty jej nie potrafisz przyjac jestes slaby

Konto usunięte: Krytyka krytyką jak nie mają nic do powiedzenia niech nie piszą że gówno dno że polifonia pisałem z jednym ziomkiem a wy sie wpierda.laliście sorry musiałem się bronić tobie też by nerwy puściły ich zdanie jest dla mnie nie ważne
Forum - internetowa forma dyskusji
każdy może tutaj wziąć udział; mogłeś na priv sobie z nim popisać, jak tak bardzo wrażliwy jestes na krytykę.

jak dziecko